Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Marusca spune:
Aurel _cris:
Cum adica slaba productie? si eu am avut Foliculul de 17.5, este adevarat ca endometrul era ceva mai mare , parca 9 ( nici nu mai stiu ) si mi-a facut IAS. Incepi sa ma bagi la idei ca nu era suficient de crescu. oricum m-a durut burta vreo doua zile dupa IAS de credeam ca atunci ovulez , nu la IAS.
Si eu tot fara stimulare.
Marusca
ingeras_rebel22 spune:
buna fetelor ,sunt un membru mai vechi dar cam mult timp nam dat pe aici ,de 3 ani ma chinui sa am si eu un ...si nu reusim nici cum,am fost la doctori amandoi si totul este perfect dar nu vine!!imi poate recomanda cineva vreun doctor ff bun in vienna(austria)nam luat niciodata pastile si tot nu vine,nus ce sa mai facem !!nu am nici un fel de stres nu depun nici efort fizic sau ceva greu absolut nimic!!mai am si eu o intrebare prin insemniare ce riscuri sunt si daca este sanatos??sau ce solutie ar fii ca bebeu sa fie sanatos si fara nici un risc!!am auzit si din cate am citit este in ungaria o clinica foarte buna FIV,imi poate da cineva un sfat care a trecut prin asa ceva fiindca as dori sa incerc!!va pup fetelor si ma bucur sa fiu iara printre voi!!sa auzim de bine
amzulica spune:
Marusca, da normal nu are ce sa ne curga, mie mi s-a intamplat insa de 2 ori sa-mi curga pe fund chiar in momentul in care a scos dilatatorul ala nesuferit, ca daca nu ar fi ala, n-ar fi nimic. Eu am avut dureri mari la primele inseminari, dureri de trompa stanga, numai acolo simteam presiunea lichidului injectat, apoi dupa HSG (pe care l-am facut dupa a 8-a inseminare) nu au mai fost dureri asa mari, iar la ultima inseminare pe care am facut-o dupa cauterizarea colului nu am simti nimic, exceptie fierul ala nesuferit de care zisei. Oricum eu cred ca statul la orizontala este indicat. Si mie mi s-a spus fara bai fierbinti, fara efort, stres, dar cu mult , cica asa de relaxare. Pai ce pot dupa? Nu mai suport sa-mi umble nimeni prin ....
Cami
aurel_cris spune:
Marusca nu stiu ce sa zic eu ma duc luni iarasi sa vedem ce zice dr.Oricum vreau sa fac dubla IA.
Daca nu te superi cu cine faci tu IA?Suntem asa de multe ca uneori uit doctorii fiecareia.
mormelvio spune:
ingeras_rebel22: eu merg la o clinica di Ungaria unde se fac atat IA cat si FIV. Aceeasi clinica are in mai multe orase deschise centre. Se numeste Kaaly Intezet. Cel mai aproape de Viena cred ca este centrul din orasul Gyor. Daca doresti amanunte intra pe pagina lor: http://www.kaali.hu/ si apoi selecteaza orasul care te intereseaza. Eu merg la Debrecen, pt ca e cel mai aproape de mine, dar sa stii ca standardele sunt aceleasi in toate centrele si echipa de medici, embriologi, etc. e foarte buna. Daca mai doresti amanunte poti sa-mi scrii pe PM ca sa nu fim off topic.
Fetelor probabil ca si eu voi incerca foarte curand o IA la Debrecen. La mine hormonalele sunt ok, problema e la sotul meu. O sa imi fac programare cat mai curand pt urmatorii pasi, dar nu stiu care sunt aceea. Imi puteti spune?? Deci eu nu am facut pana acum decat o eco vaginala si hormonalele care sunt ok. Vom folosi sperma de la donator. La ce sa ma astept mai departe??
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
danita spune:
da. amzulica, punct ochit - punct lovit din prima ! si va doresc la toate sa reusiti ! Dar va rog eu, aveti grija si nu faceti efort deloc deloc .....
Am pe 6 oct programare la Denisa Protopopescu o cedez pentru ca eu nu pot ajunge daca e cineva interesat astept pm .
D
BeBelusca
aurel_cris spune:
sosi si eu cu vesti,am facut astazi prima mea IA la DR. Moisa,acum ce vrea DD,nu imi fac mari sperante sa nu fiu prea dezamagita.Doctora era multumita,acum incepe numaratoarea inversa,partea care o urasc cel mai mult.Vad ca pe aici ii slaba miscarea,nu mai face nimeni IA?
petit_ange spune:
Bafta fetelor!
Cristina, si eu am facut tot azi dimineata si tot pt prima data IA. Acum nu ne ramane decāt sa asteptam cele 14 zile impreuna cu Ioanatugs. Pusi.
Ioanatugs spune:
Aurel_cris bafta la IA sa iasa cu ochisori!! Si eu am facut una sambata, cu biolog Matei si dr. Mihalache, pacienta dr. Tutunaru fiind. Cred ca v-am dat peste cap cu aceasta combinatie, dar asta e!!
Eu am ajuns la IA pentru ca sotul are oligoastenozoospermie, iar eu am trompita stanga buna, iar luna asta am avut doi foliculi, chiar pe ovarul stang: unul de 27 si unul de 29, in ziua inseminarii. Nu am facut stimulare si nici pregnil, dar am dureri pe trompa stanga de doua zile si glera, de parca acum se produce ovulatia. Cu toate ca sambata mi-a spus ca unul s-a spart, sau se va sparge in curand. De la ce sa am durerile astea puternice in partea stanga. Eu am mai facut doua IA, mai de mult cu Moisa si nu am avut nici o durere, dar nici reusite nu au fost, iar acum am de asteptat 14 zile!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!