Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Adhnana spune:
Marusca: prolactina am facut-o in ziua 4 si a iesit marita, dupa care am facut-o in ziua 14 la alt laborator si a iesit tot marita, asa ca nu cred ca ai avea vreo problema. Totusi, pt linistea ta, mergi sa fa analiza, nu sta ca mine un an de zile fara analize facute.
Succes!
Adhnana
carry spune:
Amzulica...stiu de eforturile tale , tocmai de aceea iti urez din toata inima sa fie ultima IA si sa ne dai o veste buna zilele care urmeaza , ca esti
Eu sunt Z20,si eu sunt in perioada de asteptare,incerc sa nu ma gandesc prea mult, nu am nici un fel de simptom, e si prea devreme, dar nici nu le caut...TB e 37.2 dar a fost si 37.1 asa ca, tare mi-e frica...
Bafta tuturor , sa mai auzim si de vesti bune
danita spune:
Adhnana si eu am avut prolactina marita ( nu f mult cam 11 unitati peste maxim) am luat Dostinex 2 luni inainte de IA dar si 4 luni dupa ! inainte de IA am baut ceai de coada soricelului care scade prolactina ! Important e sa nu intrerupi absolut deloc tratametnul !
bafta !
D 29+
BeBelusca
Adhnana spune:
danita, multumesc pentru informatie, asa mi-a spus si mie prof. Marinescu, sa nu intrerup tratamentul, pt a nu exista fluctuatii de valori.
Sambata am facut si eu inseminarea cu numarul 9 si acum astept cuminte.
Amzulica: te asteptam cu vesti bune.
Va pup pe toate!
Bafta
Adhnana
aurel_cris spune:
hop si eu
Fetelor spuneti-mi si mie cum merg darurile pt o IA la Giulesti caci nu stiu cum merge treaba acolo.Vineri ma duc la echo sa vedem ce zice dr.Ce se intimpla oare ati trecut toate la IVF?
Multa bafta oricum
ingeras26a spune:
aurel_cris, gasesti preturile pe prima p-agina!
Fetelor, multa bafta!
Pupicei, Ingeras 27+ Maya
nucutza spune:
Aurel, la ce dr.?
Adnana, bafta!
Eu azi a 8ª IA. Om vide, desi...
Ingesashule , sar´na ca nu ne-ai uitat!
aurel_cris spune:
INGERAS intrebam de darul doctorului,pretul oficial il stiu.
NUCUTZA eu voi face aceste IA la Giulesti cu Ion Ionut si Moisa caci lucreaza impreuna am inteles.Iti tin pumni sa dea DD sa reusesti acum sa fie ultima si sa te urmam si noi cind treci la
De ce esti asa sceptica?Azi ai inceput numaratoarea inversa,urasca aceste 2 sapt dupa IA.Eu o fac pe a cincea,sa vedem ce vrea dumnezeu ca alceva nu stiu ce sa zic.Totul este natural(fara stimulare),ma duc vineri la echo sa vedem ce zice doctorul sunt tare curioasa sa vad ce iese.In orice caz am sa fac programare si pentru IVF.
Fetelor pentru toate
amzulica spune:
Marusca, asa cum spuneam, pregnylul matureaza foliculul, il face sa se sparga. El actioneaza 72 de ore dupa ce a fost facut. Mi-am amintit ca mi s-a intamplat intr-o luna sa ma duc la eco in ziua 11 si sa fiu oprita in aceeasi zi la inseminare facand si pregnylul cu 2 ore inainte. Deci se poate. Ramane sa se faca voia Domnului, stii tu.
Ma intrebam apoi daca faceam IAS nu IAD de unde luam sotul atunci, ca ma duceam singura la eco nu-l mai luam si pe el dupa mine.
Cami
danita spune:
fetelor nu mai fiti sceptice !!! THINK PINK ! nu faceti nici un fel de efort ! nici prin magazine ( la hipermarketuri de impins carutul - absolut interzis !) si inca ceva: beti lichide multe, mai multe decat va trebuie !
pupici si astept raspunsuri pozitive ........eu stau in umbra ;)
30+
BeBelusca