Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CARRY sa dea DD sa fie ultima si sa fi reusit,stiu cum este cu asteptarea te omora psihic.
ALI bafta si tie,poate esti mai norocoasa si reusesti din prima.Eu am avut o reusita a doua oara dar sarcina sa oprit in evolutie.
Nici acum nu am trecut peste acel esec,in fiecare luna ma gindesc la cum ar fi putut arata acel bebelus.Stiu ca nu ar trebui dar mai am
perioade in care nu ma pot controla.Asta-i viata,trebuie sa mergem mai departe. pt toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Aurel Cris...mersi mult
Bafta si tie si putere sa mergi mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna fetelor,

Revin dupa cateva luni bune doar de citit pe site..n-am mai fost in stare sa mai si scriu.
Ca sa nu o lungesc prea mult, dupa 8 inseminari nereusite, si analize bune (mai putin cele hormonale), incep si eu analizele specifice pt FIV in mai. Cu disperare aflu ca prolactina este marita si in concluzie incercarile mele fusesera degeaba... Bineinteles nu se mai punea problema de FIV, incercand sa scadem prolactina.
Am ajuns astazi la domnul profesor Marinescu dupa 2 luni de Dostinex si voi incerca sambata inca o inseminare. Prima din viata mea cu sansa reala. Am inteles ca nu se poate ramane insarcitata cu prolactina marita. Daca nu va fi sa fie, mai incerc una, doua. Dupa care FIV..sper eu prin ianuarie-februarie. Cam asta e cu mine...
Va pup pe toate si va doresc sa va dea Dumnezeu bebelusi cat mai curand posibil.

Adhnana

Mergi la inceput

Adhnana...iti doresc sa fie ultima IA sambata si sa nu mai ajungi la FIV , BAFTA

Mergi la inceput

carrymerci de urare! asa sa fie! Iti tin pumnii sa se fi prins la tine..am inteles ca ai facut ieri..deja ti-ai facut planul cu 7 inseminari. E timpul sa se arate bebele..

bafta multa!
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Dupa cate ore de la Pregnyl se face insmeinarea?

ali

Mergi la inceput

pregnylul se face cu 36 ore inainte de inseminare insa mie mi s-a facut si la 36 , si la 12, si la 20 ore , de ce ? nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Carry, tu stii ca eu am deja 11 inseminari facute la Giulesti, dar, NICIODATA nu am facut mai devreme de 24 - 36 de ore de la inseminare. Pregnylul actioneaza 72 de ore dupa ce-l faci. Deci faceam pregnylul dimineata la 8 de obicei si a doua zi dimineata inseminare....
Eu acum astept rezultatul dupa cea de-a 11 inseminare, sunt in ziua 24, TB 37.0 si am niste emotii ...tare grea e asteptarea asta. Traiesc intr-o continua asteptare din septembrie 2005. Am incredere in Dumnezeu ca nu ma va lasa sa ma mai chinui prea mult. Oricum eu mai fac pana la sfarsitul anului si gata, punct. Sunt ok cu totul, am facut toate analizele ....

Cami

Mergi la inceput

amzulica: iti tin pumnii sa iasa de data asta! Si eu am facut azi la 14:00 pregnylul si maine dimineata merg la a 9 inseminare. Deci nici macar 24 de ore nu sunt pana la operatiune.

Bafta tuturor!
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Adhana: in a cata zi ti-ai facut tu analizele si ai vazut ca ai prolactina marita? Eu mi-am facut in zilele 10 si 21 si o am normala, dar acum noul meu medic mi-a cerut si in ziua 2-4. Tocmai am facut si eu o IAS dar nu am apucat sa-mi fac analizele deoarece eram in concediu. Le voi face luna viitoare daca nu cumva voi avea noroc si nu voi mai avea nevoie.

Amzulica: eu nu prea inteleg ce este cu pregnilul acesta. Un medic mi-a dat sa fac Pregnil si sa dupa 36 ore.dar nu s-a prins
Dar luna aceasta la IAS mi-a facut pregnilul cu numai 2 ore inainte. Cine mai intelege ???? Cred ca numai ei, domnii doctori.

Marusca

Mergi la inceput