Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetelor!Va urmaresc de mult timp din umbra si iata ca astazi m-am hotarat sa va scriu. Hotarasem ca nu voi mai face nici un tratament ca ma voi opri aici lasandu-l pe Dumnezeu sa decida, dar v-am descoperit pe voi... Si speranta a reinviat! Le-am incercat pe toate, de la histero la dozari hormonale, monitorizari si stimulari . Am facut tot ce a fost omeneste cu putinta ,am trecut prin toate fazele care implica sterilitatea, am ajuns sa urasc femeile cu carucioare de pe strada dar v-am citit pe voi si am redevenit cea de odinioara...

Dar hai sa nu va plictisesc si sa trec direct la subiect. M-am decis sa fac inseminare la dr Moisa la cabinet dar nu stiu nici nr de telefon nici unde anume este cabinetul. Si pt ca nu sunt din Bucuresti ma intereseaza in mod deosebit programul . Daca este cineva care face trat cu dna doctor v-as ruga sa ma ajutati cu aceste informatii si eventual cu un sfat. Va multumesc tuturor Si sa dea D-zeu sa ne intalnim la gravidutze!

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Violeta, in caz ca nu reusesti sa faci rost de nr. direct de mobil al dr. Moisa, eu te pot ajuta cu nr. de tel. de la Giulesti, eu fac IAD-uri cu big M insa cea care imi prepara sperma este dr. Moisa. Deci: formezi 021/316.12.81 si aici ceri interior 150. Iti va raspunde d-na Geta care este asistenta pt .vreo 7 medici de acolo si cu siguranta te va ajuta cu nr. dr. Moisa. Succes. Atat te pot ajuta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Violeta:

D-na dr. Moisa este la cabinet numai Martea. Cel mai bine este sa te programezi la tel: 0213221983.Cabinetul este foarte usor de gasit: Vizavi de Mall Vitan. In toate zilele saptamanii exceptie martea acolo este asistenta dimineata care face programarile.
D-na doctor vad ca are foarte multe paciente din provincie si stie cum sa sa poarte cu ele. Pe mine chiar m-a intrebat de unde sunt cand m-a chemat la IAS cu toate ca eram din Bucuresti.

foarte important, la primul control sa vii cu toate analizele pe care le-ai facut si asteapta-te sa fie aglomerat deoarece program pentru consulatatii are numai Martea, dar in functie de necesitati: TPC, monitorizare , IAS gaseste timp sa fie disponibila in ziua in care este nevoie.

Eu nu sunt de mult timp pacienta ei, dar dintre toti medicii la care am fost de ea imi place cel mai mult. Sper sa am si rezultate

Succes.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Fetelor, va multumesc tare mult. Spere sa reusesc sa imi fac o programare , cat de curand. Si poate o sa fie cu noroc...

.Va pup pe toate si sa auzim de bine!

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lara76 - multumesc pt raspuns! Cum ti-a descoperit ca nu ai trompita???Ai avut vreo operatie vreodata si ti s-a scos si tu nu stiai???Esti sigura ca nu ai trompita sau cumva dr nu se pricepe prea bine...nu stiu...f ciudat...si ti-a spus dr ca cealalta trompita e infundata la intrarea in uter???Eu sunt pacienta dr. Tutunaru, el este impotriva HSG si zice ca daca se poate rezolva ceva prin vreo metoda aceea e LAPAROSCOPIA.Eu daca luna urmatoare nu raman graviduta , in noiembrie am sa fac laparo...dupa care am sa stiu exact ce e de facut...Iti doresc bafta !!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

slaba miscare pe aici fetelor.Oare nu mai face nimeni IA?Eu voi intra iarasi in focuri dupa o pauza destul de lunga,aproape 5 luni.Astazi sunt Z2 nu iau nici un fel de medicamente,doctorul vrea sa incerce natural,deasemenea este prima mea IA la Giulesti.Am ceva emoti ca nu stiu cum merge treaba acolo.Asta ar fi a 5 IA,oare prin cite mai trebuie sa trec ma intreb uneori,vom vedea nu.
Va pup pe toate si haideti nu mai leneviti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

violeta_29 iti trimit eu mobilul dr. M pe PM.

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

violeta29 acum am descoperit ca n-ai activat PM. Daca totusi vrei nr. activeaza-ti-l si da-mi un semn.

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by aurel_cris

slaba miscare pe aici fetelor.Oare nu mai face nimeni IA?Eu voi intra iarasi in focuri dupa o pauza destul de lunga,aproape 5 luni.Astazi sunt Z2 nu iau nici un fel de medicamente,doctorul vrea sa incerce natural,deasemenea este prima mea IA la Giulesti.Am ceva emoti ca nu stiu cum merge treaba acolo.Asta ar fi a 5 IA,oare prin cite mai trebuie sa trec ma intreb uneori,vom vedea nu.
Va pup pe toate si haideti nu mai leneviti.

Succes iti doresc.Probabil ca si eu o sa incep de luna viitoare cu inseminarile,prima la mine.Mi-e si frica pt ca imi pun atatea sperante si nu stiu zau daca vor reusi.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Salut toate fetele care fac sau urmeaza IA
Eu tocmai am facut-o pe a 7-a si sunt in groaznica perioada de asteptare. Dar vreau sa ma detasez, sa nu ma gandesc NUMAI la asta...o fi, n-o fi ? Este perioada cea mai grea, am trecut de atatea ori prin asta, mi-am facut atatea vise, sperante (anul trecut inainte de sarabatori cred ca am fost in pragul unei depresii ) si de aceea acum stau, atat cat se poate, departe de DC,si incerc sa nu-mi fac iluzii, ptr ca deziluzia sa nu devina insuportabila, din nou...
BAFTA TUTUROR !!!

Mergi la inceput