Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele, chiar numai face nici una din voi inseminare?

Eu sunt in Z6 de la inseminare si vreau sa stiu ce simptome au alte fete. Eu una nu prea simt nimic, decat imbalonare si cateva intepaturi jos la burta, dar nesemnificative.

pentru toate fetele.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by mirela_1974

N-am avut curaj sa le scriu... ca sa nu fiu off-topic

Numar 68 milioane
Volum 3,5 ml
Mobilitate 70% (din care 20% rapid progresivi si 50 % mobili pe loc)
60% tipici
fara leucocite (deci fara infectie din cate am inteles)

initial am zis ca nu e bine... la mobilitate mai ales... dar doctorii mi-au zis ca nu la el e problema... si nici la mine

voi ce credeti?

Spermograma e buna. Subscriu. Sanse mari. Doar la stres sa mai lucrezi!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MICKY, sa dea DD sa fie bine si cu ochisori IA. Stai linistita si evita stresul si orice iti provoaca o stare de disconfort de orice fel,
MIRELA

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty merci frumos pentru grija, nu prea fac efort, imi iau temperatura, dar numai eu mai numar cele 14 zile luna asta?

Va pup si sa DD sa fie cu ochisori la toate.

Micky

Mergi la inceput

MICKY, normal ca trebuie sa numeri cele 14 zile de la IA. Cred ca in ziua 13 de puia IA poti face un test de sange sau de urina sa vezi ce si cum. Sa dea DD sa fie bine. Pana in z13 nu poti face test pt ca nu se elimina complet pregnylul si nu aflii nimic concret.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

lindutza05 eu stiu ca tu faci IA vineri. Ce ai mai facut? Ai fost la monitorizare?

Micky

Mergi la inceput

Catty eu chiar am vrut sa fac un test in Z12, ca numai am rabdare, trec foarte greu zilele. Dar merci pentru informare, stiu ca si de la pregnyl poate iesi pozitiv si ma voi bucura degeaba.

As vrea sa dorm si sa ma trezesc in Z13 sau Z14 si sa am si testul in mana pozitiv. Pe mine m-a chemat in Z14 la CMU pentru test de sange.

Micky

Mergi la inceput

Catty ai idee cum este cu temperatura asta, eu de iari am inceput sa o masor. De doua zile am 36.9 fix, daca scade ce se intampla, daca va creste ce se intampla?

Micky

Mergi la inceput

MICHY, stiu ca trece greu timpul, dar priveste asa problema: mult a fost, putin a ramas si esti fffffff aproape sa iti vezi visul implinit.
Sper sa iasa bine testul de sange din z14 si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Astept si eu cu nerabdare ziua de vineri 03.11 cand fac ultimul control si imi vede dr toate analizele si imi da tratamentul pt prima IA pe care o fac luna viitoare in perioada 20-25.

catalina

Mergi la inceput

MICHY hai ca acum am vazut noul tau mesaj. Temperatura actuala de 36.9 este mai mare decat temperatura pe care o ai tu in mod normal si se apropie de temperatura de la ovulatie? Daca da si ramane ridicata pana in z14 e de bine si cu ochisori. Asa zice cartea. Succes

catalina

Mergi la inceput