Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 29
Micky2007 spune:
Catty iti multumesc pentru raspuns, dar eu habar nu am (spre rusinea mea) cat a fost temperatura la ovulatie.
Asta este, nu mi-am luat niciodata TB, poate ca de asta nu iesea niciodata bebe, prestam cand nu trebuia.
Si speram sa mai auzim de fete care fac IA.
Micky
catty spune:
MICHY, nu este nici o rusine in a nu stii totul. Eu am invatat putin cate putin de 2 ani si ceva de cand intru pe forum. La inceput eram tare dusa cu pluta, si nici acum nu stapanesc toate notiunile, dar ce stiu iti explic si tie cu placere.
Vezi cum este temperatura pana in zi14 si daca ramane constanta la 36.9, care este o temperatura destul de mare, sau mai creste e de bine.
Si fete care fac IA sunt destule, noroc sa aiba toate si sa ramana gravidute.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
Catty esti o draguta si o scumpa .
Eu cred ca intram pe forum, sa invatam una pe alta din experientele noastre. Eu una am invatat multe de aici.
Acum am inteles cum este cu temperatura, nu trebuie sa scada ca sa fie bebe.
Micky
catty spune:
MICHY, ai dreptate. Forumul ne invata ceea ce dr-ii nu au timp sa ne explice si ne deschide ochii. Ma bucur ca ai inteles cum e cu temperatura.
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lindutza05 spune:
Da,eu miine merg la IA si am mari emotii,dar despre monitorizare eu nu stiu nimic.Pe mine m-au chemat sa merg vineri la IA si nu mi-au spus ca inainte ar trebui sa mai fac ceva.
Ce ar trebui sa insemne monitorizarea?Cind am ovulatie?La mine este in a 13-14 zi pt mi-a facut Dr. meu ginecolog o gramada de monitorizari ininte sa vada cind am eu ovulatzie,adica in perioada de 3 ani de investigari.Si CM in vine foarte regulat si ma gindesc ca de aia nu mai trebuia sa merg inainte.
Va pup pe toate si va tin pumnii strinsi si sa auzim de BB cit de curind sa mai scada nr. nostru pe acest forum ca vad ca deocamdata tot creste si ma ingrijoreaza!!!!!
quote:
Originally posted by Micky2007
05 eu stiu ca tu faci IA vineri. Ce ai mai facut? Ai fost la monitorizare?
Micky
catty spune:
LINDUTZA, pe noi ne cheama dr in luna in care facem IA, prin z10-12 sa ne faca eco sa vada foliculii, endomentrul, etc, adica sa vada cum ne prezentam dupa tratament. Daca dr tau te stie de atata vreme, inseamna ca de aia nu te-a mai chemat. Sa dea DD sa iasa cu ochisori IA de maine.
Mult succes
catalina
Micky2007 spune:
Lindutza, Catty are dreptate, asta am vrut si eu sa-ti raspund. Pe mine Bucur nu prea ma stie, asa ca a trebuit sa merg la monitorizari sa vada ce marime au foliculii si endometru si cand ajung la marimea necesara atunci te programeaza pt IA.
Chiar nu trebuie sa ai emotii, ti-am spus este super simplu (asta mai depinde si de la persoana la persoana).
Oricum iti urez succes maine si sa ne tii la curent cu stadiu si sa dea DD sa fie .
Micky
catty spune:
MICHY, multumesc frumos de urari. Stiu ca la Giulesti iti dau rezultatul la testul de sange in acelasi zi. Stiu insa ca la unele laboratoare rezultatul se da intr-o saptamana,
Te pup
catalina
carry spune:
Eu am iesit din nou din cursa, dupa a 7-a IA. Nu ca mi-as fi facut mari sperante, dar o mica speranta palpaia pe undeva...Asta este...
Luna asta voi lua anticonceptionale, deci o luna voi sta pe tusa...
Bafta celor care mai sunt in cursa sau care intra de acum