Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carry imi pare rau pentru nereusita
De ce trebuie sa iei anticonceptionale? Eu am ramas prima oara intr-o luna de pauza, in care dr. imi recomandase AC, iar eu i-am zis ca nu vreau sa iau! ( din pacate nu a fost sa fie!)
bafta multa orice ai face mai departe si sa dea DD sa reusesti

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

carry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Gabiu...draguta ca intotdeauna
In legatura cu AC ai raspuns chiar tu : ptr ca mi-a recomandat dr M, are ea o obsesie cu chisturile desi eu nu sunt de aceeasi parere,nu am mai facut chisturi de 100 de ani.Nici eu nu vreau sa iau, dar mi-am zis ca o luna de pauza ptr ovarele mele n-ar prinde rau, offf, nu stiu nici eu...Am intrebat si la naturiste daca pot lua in paralel si maca cu AC (ptr endometru), eu as inclina sa iau doar MACA (impreuna cu sotul)Nu stiu cum e mai bine...
Iar de ramas natural, la mine , slaaaabe sanse, cu oligoastenospermia sotului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CARRY, nu sunt de acord ca dr ti-a spus ca iei AC. Luati si tu si sotul Maca o luna si vedeti ce iese. Nu conteaza ca are oligospermie, si al meu are, dar eu inca mai sper ca luna asta inainte de prima IA sa iasa natural. Pana la urma avem nevoie doar de un luptator, nu? Acum tu hotarasti ce si cum e mai bine pt tine. Pupici si succes.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carry, sunt de acord cu catty, ia Maca ( fara sa combini cu AC ca nu faci nicio branza) si vezi mai departe ce e de facut. Parca pe prospect srie ca e buni si pt rabati, asa ca vedeti ce faceti. Eu una n-as lua AC, dar tu faci ce-ti dicteaza sufletul

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza05 spune:

Buna fetelor,
eu am vesti proaste din pacate.Azi nu mi-au facut nimic pt. ca foliculi erau inca prea mici si daca am noroc va fi luni daca nu am noroc duminica vor ajunge la 2cm si atunci inseamna ca luna asta nu se mai intimpla nimic.V-a mai trece o luna de asteptari si cred ca v-a fi groaznic,numai voi puteti intelege ce inseamna asta.
O sa vin cu noutati sapt.viitoare pt.ca azi oricum sint foarte suparata ca s-a intimplat asa.
Va pup si va tin pumnii celorlalte.

Mergi la inceput

Caty, Gabitule...mltumesc mult
Si eu aveam dubii in privinta AC, cand mi-a spus dr M am fost uimita,
insa nu am comentat.Nu stiu cum e mai bine, dar inclin spre Maca...

Mergi la inceput

Nucutza....stiu ca suntem colege de suferinta, cu aceleasi "bube" dar nu ne pierdem speranta, nu-i asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Carry imi pare rau pentru tine, si eu alaturi de tine.
Eu nu prea stiu ce inseamna sa suferi luna de luna, ca nu prea am bagat de seama, daca iese bine........
Abia acum dupa prima IA parca numai trec zilele si iti inteleg sufetinta. Dar viata merge inainte, ce am face daca am claca, ne-ar fi mult mai rau. Si asa stresul si poate si suferinta pot duce la esec.
Asa ca fruntea sus si cu DD inainte.
Mai exista o sansa intotdeauna.

Lindutza imi pare rau ca nu ai facut azi IA si trebuie sa mai astepti. De asta iti spuneam noi ca trebuie facuta monitorizarea inainte sa vada dimensiunea foliculilor si a endometrului, dar poate va creste pana saptamana viitoare.

Va pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Azi Z8 dupa IA temperatura a crescut un pic 37.

Micky

Mergi la inceput