Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 27
mirela_1974 spune:
quote:
Originally posted by marrinaquote:
Originally posted by mirela_1974
....Mai e cineva in situatia mea? In care nu se descopera nici o problema... si totusi nu se intampla? Si daca da, ce ar mai trebui sa fac?....
Important e si sa fi facut investigatiile importante: HSG/laparoscopie, analizele hormonale, prolactina, spermograma - pentru inceput. Cat de bine au iesit?
Poti face un tratament naturist. Detalii gasesti la subiectul "Naturiste si homeopate".
Acelasi lucru poti sa-i raspund si lui ralu_grigore.
Bafta la amandoua!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
ralu_grigore spune:
Fetelor multumesc mult pt raspuns si da am facut cred toate ivestigatiile, HSG, eco intravaginala, toate analizele de sange, inclusiv o instilatie, tratamente pt stimulare ovariana, pe care apropo le-am cam facut degeaba pt ca eu am ovulatie, la ultima eco aveam formati numerosi foliculi, sotul meu este in regula iar eu sunt in depresie pt ca schimb doctorii ca pe ciorapi si nu-mi spune nimeni ce am. Ma gandeam ca poate o fi incompatibilitate dar n-as vrea sa cred asta. Acum fac un tratament naturist pe baza de aloe vera de la Forever, dar nu imi pun mari sperante in el, il fac pt ca as face orice as manca si pietre si coaja de copac daca ar fi nevoie, insa tot in medicina traditionala am incredere. Daca mai aveti ceva sfaturi le primesc cu drac. Pupici!
mirela_1974 spune:
Am incercat sa fiu desteapta ... si n-am reusit .
adeca am incercat s-o citez pe marina si a iesit ce a iesit... adica doar citatul.
Am facut HSG unde mi-au iesit trompe filiforme si cudate iar uterul f. deviat pe stanga. D-na doctor a banuit ca si uterul si trompele sunt prinse in aderente... si i-a recomandt laparo. Am facut-o si pe asta si rezultatul: e ok totul... adica nu erau aderente...a si mi-a facut si un drilling ovarian. cica ovarele ar fi avut un usor aspect MPC.
Am facut si monitorizare... ovulez perfect. Ce altceva as mai putea face decat IA?
Pupicei
Mirela
catty spune:
MIRELA, si eu am trompele usor cutate si trompa dreapta este mai sus decat ar trebui, dar de zice sa facem IA, mai ales ca la noi este si problema sotului. Si daca nu iese nimic dupa 3-4 incercari, desi eu sper sa iasa din prima, atunci mai vorbim de laparo.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
marrina spune:
quote:
Am incercat sa fiu desteapta ... si n-am reusit .
adeca am incercat s-o citez pe marina si a iesit ce a iesit... adica doar citatul.
Am facut HSG unde mi-au iesit trompe filiforme si cudate iar uterul f. deviat pe stanga. D-na doctor a banuit ca si uterul si trompele sunt prinse in aderente... si i-a recomandt laparo. Am facut-o si pe asta si rezultatul: e ok totul... adica nu erau aderente...a si mi-a facut si un drilling ovarian. cica ovarele ar fi avut un usor aspect MPC.
Am facut si monitorizare... ovulez perfect. Ce altceva as mai putea face decat IA?
In legatura cu prima parte: oricand iti poti modifica mesajele anterioare (numai pe ale tale). Intri pe iconita care se cheama "Editeaza raspuns" de deasupra mesajului tau si poti face orice modificari vrei.
Si cred ca ar fi bine sa-ti activezi optiunea de mesaje private PM din profilul personal ca sa poti comunica cu fetele in caz de discutii off topic.
De cat timp ai facut laparoscopia? Si cand ai facut ultima monitorizare? Asta pentur ca mie mi s-a spus dupa 4 ani ca ovarele se pot reface MPC la 6luni-1 an de la operatie.
Nu ai scris de prolactina cum ti-a iesit.
Nu ma intelege gresit. Nu vreau sa-ti gasesc hibe ci doar sa nu patesti ca mine: sa crezi ca totul e OK cu tine si sotul si sa afli dupa mai multi ani ca nu te-ai investigat din "nu stiu ce" punct de vedere.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
mirela_1974 spune:
Multumesc mult Marina
tre sa mai studiez problema cu modificatul mesajelor...
laparoscopia am facut-o acum 2 saptamani iar prolactina mi-a iesit f. putin peste maxim (maximul era 19, iar eu aveam 23... si mi s-a explicat ca este datorat stresului)
iar sotului i-a iesit bine spermograma... cel putin asha mi-au spus doctorii.
Va multumesc mult pt raspunsuri... de un an va urmaresc si nu prea am avut curajul sa scriu.
Va doresc tuturor sa realizati tot ce va doriti
marrina spune:
quote:
...prolactina mi-a iesit f. putin peste maxim (maximul era 19, iar eu aveam 23... si mi s-a explicat ca este datorat stresului)
iar sotului i-a iesit bine spermograma... cel putin asha mi-au spus doctorii.
Sa stii ca ar trebui sa faci ceva care sa scada prolactina. O fi ea crescuta de la stres (stiu bine asta) dar stresate suntem nu numai cand facem analizele deci s-ar putea sa ne inhibe ovulatia hiperprolactinemia. Sa iei eventual Mastodynon care contine Vitex agnus castus si care ajuta la scaderea prolactinei cand e usor crescuta. Sau Maca cu efect antistres.
Ce ar fi sa ne scrii si valorile din spermograma (nr., mobilitate, leucocite etc). Chiar daca nu suntem doctori te putem ajuta spunandu-ne parerea.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
mirela_1974 spune:
N-am avut curaj sa le scriu... ca sa nu fiu off-topic
Numar 68 milioane
Volum 3,5 ml
Mobilitate 70% (din care 20% rapid progresivi si 50 % mobili pe loc)
60% tipici
fara leucocite (deci fara infectie din cate am inteles)
initial am zis ca nu e bine... la mobilitate mai ales... dar doctorii mi-au zis ca nu la el e problema... si nici la mine
voi ce credeti?
catty spune:
MIRELA, nu ai fi prima fata care nu are probleme de nici un fel, nici ea si nici sotul si care nu ramane. Cred sincer ca de vina este stresul continuu in care ne desfasuram viata zilnica, la care de adauga si stresul ca nu vine bebe. Daca ai reusi sa te detasezi putin de toate si ai pleca undeva cu sotul tau, fara telefoane sau alte legaturi cu restul lumii, eu zic ca ai fi cu ochisori.
Pana ajungem noi la asa spermograma cum are sotul tau mai trec vreo 6 luni. Ai de ce sa fii linistita in privinta asta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"