Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 26
Micky2007 spune:
Catty bine ai venit,
cum sa nu te primim, te primim dar iti uram sa nu stai prea mult.
Eu nu am experienta la Giulesti, deci nu te pot ajuta.
Dar iti spun sigur (din ce am citit pe la fete) ca ajungi cam la aceleasi preturi ca la CMU (unde am inteles ca este mai ieftin decat la celelalte Centre Medicale. Si in al doilea rand esti tratat cum trebuie si nici nu astepti foarte mult la coada.
Procedura este aceeasi, asa ca alegerea este a ta.
Eu spun ca noi meritam sa fim tratate asa cum trebuie, ca si asa suntem chinuite la maxim.
Pupici
Micky
mirela_1974 spune:
lindutza, Micky
dupa ce am vorbit cu voi, am mai prins ceva curaj... mi-e frica sa spun sperantza.
e prima oara cand astept cu nerabdare uratzii... ... nu ma recunosc
Va tin pumnii... tuturor fetelor care incearca din rasputeri ce incerc si eu
danyalo spune:
Preturile la Giuly sunt cele mai mici dintre toate locatiile ! nu conteaza cu ce dr. faci pretul e acelasi! 2 mil. lei ! si daca vrei sa-i dai ceva lu tante Gety sau lu' tanti doctora care te insamanteaza ! Daca faci cu Moisica cumva musai sa-i gadili barbia cu ceva(banuti/ obect orice...)Apropos... iti da si chitanza!. Dpdv profesional totul e ok... ori la Giuly ori la CMU tot aia-ti face!
Eu sincer am facut ISA direct cu Cocei : la eco nu i-am dat nimic caci pana m-am imbracat ea disparuse... la inseminare i-am gadilat manutza lu' Gety cu o crema... ca deh....zic sa se poarte frumos... iar pe Cocei iar am ratat-o ( iar disparuse!!). Deci total costuri: 2 mil lei, 160 mii pregnyl, si o suta si ceva clomifenul! Aaaaaa si 100 mii taxiul!! Ca dehhhh am fost o Duamnaaaaa!
Si la sfarsit: am cules roadele: CM igzact in ziua 28...asa... bonus!
Bafta multa...si scuze ca m-am intins asa mult .
amzulica spune:
Mada, nu e cazul sa te sperii, laparo se face cu anestezie totala, te doare burta dupa, doar daca te misti. Am stat acasa o sapt. in convalescenta apoi mi-am revenit complet. Am avut un fibrom subseros pediculat de marimea unui kiwi, 7/5 cm, f. dur insa. Doamne ajuta ca nu am picat pe mana lui Ancar fiul.
Cami
lindutza05 spune:
Tot am vrut sa va intreb ce anume este laparoscopia?
Nu prea inteleg de ce aveti nevoie sa o face-ti?
ralu_grigore spune:
Buna! Iubitele eu sunt foarte noutza pe aici.Am mari probleme pt ca nu reusesc sa raman insarcinata de 3 ani ma chinui fara nici un rezultat. Nu mi-a gasit nimeni cauza, am incercat tot ce se putea, dar am si fost din dr. in dr.. Va rog mult sa-mi dati nr. de tel al dr.t si al dr. big M, as vrea sa incerc si cu ei, poate chiar IA. Pupici si multumesc
chivutamonica spune:
Ralu,ai incercat si aceste trat.nat,ale Livei.
Iti doresc succes si reusita la bb.te pup,MONI
maria08 spune:
Buna, Ralu!
Pot sa te ajut cu nr. de tel pentru dr.T - programari se fac la 0720 099 299 ( iti raspunde asistenta lui), iar tel lei T: 0723 999 939.
Dra sa stii ca dr.T nu face inseminari( inca)- eventual iti recomanda un alt dr.
nUmai bine!
marrina spune:
quote:
Originally posted by mirela_1974
....Mai e cineva in situatia mea? In care nu se descopera nici o problema... si totusi nu se intampla? Si daca da, ce ar mai trebui sa fac?....
Important e si sa fi facut investigatiile importante: HSG/laparoscopie, analizele hormonale, prolactina, spermograma - pentru inceput. Cat de bine au iesit?
Poti face un tratament naturist. Detalii gasesti la subiectul "Naturiste si homeopate".
Acelasi lucru poti sa-i raspund si lui ralu_grigore.
Bafta la amandoua!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
catty spune:
DANYALO, multumesc de raspuns. Daca totul merge bine luna viitoare pe 20-24 ma insamintez de iarna. Poate da DD si iese bine. O sa vorbesc cu dr meu sa fac IA cu Moisa. Acum sa vad cum ma programeaza, dar o sa vad aste vinerea viitoare cand merg la control ca e dr meu de garda.
Va pup pe toate.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"