Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Mickey, ai cazut in plasa lui Ancar fiul deci. Eu am fost la un pas sa ma opereze de fibrom, sa-mi faca burta praf. Dumnezeu m-a ajutat ca pe ultima suta de metri sa-mi iasa in cale o doctorita care sa ma recomande la Marinescu. M-am inchinat ca am scapat de el, ca ma tot suna pe mobil, isi daduse seama ca este vorba de ceva banuti probabil. Este o diferenta mare intre tata si fiu am auzit. Marinescu cand s-a uitat la burta mea mi-a zis clar laparo "sa nu va stric burta doamna mi-a zis cu asa o taietura, ca sunteti tanara". Ancar taia direct, ce burta lui!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Cami
sa inteleg ca ai facut laparo pt fibrom cu Marinescu.Cat de mare si ce fel de fibrom aveai. Cum au decurs lucrurile dupa laparoscopie?
Te rog da-mi un raspuns si eu sunt intr-o situatie asemanatoare
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Marrina si eu sper sa numai fie cazul de alte discutii pe tema asta, doar pentru a povesti ceva din experienta mea.

Amzulica din pacate cred ca ai dreptate, am cazut in plasa lui din moment ce eu nu prea stiam mai nimic, cum si de ce ma opereaza. Mi s-a spus ca din cauza acestor chisturi nu pot ramane . Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri.

Va pup pe toate.
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine?
Luna viitoare ar trebui sa fac prima IA la Giulesti. Sunt oarecum stresata ca e prima data, si am ceva intrebari.
A facut vreuna dintre voi IA de curand la Giulesti? Cat costa? Cat trebuie sa dai la dr si la asistenta pe langa costul procedurii in sine? Cu cat timp inainte trebuie sa te programezi?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare. Sau mai multe. Astept sa-mi vina... si ma programez la monitorizari, dupa care IA. Si acum intrebarile:

Micky2007 si eu sunt tot la Cezara. Mi-e mi-a spus: "n-ai nimic. stresul e de vina." Inseminarea o fac la insistentele mele pt ca nu mai stiu ce altceva sa fac. Am facut si HSG si Laparoscopie diagnostica. E bine totul. Sotul e bine. Nici la tine nu au gasit nimic in neregula si ea ti-a zis ca o IA rezolva problema?

Dupa tot ce am citit pe ac. site, cu fete care au 12 IA la activ... si... nimic... nu mai stiu ce sa fac. Sa ma gandesc direct la FIV.?

Mai e cineva in situatia mea? In care nu se descopera nici o problema... si totusi nu se intampla? Si daca da, ce ar mai trebui sa fac?

Va multumesc mult
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza05 spune:

Mirela,

si eu sint in aceeasi situatie,am scris mai sus despre mine.vineri am sa fac prima IA dar deja sint sigura ca nu o sa fie nimic luna asta pt. ca ar trebui sa fiu o norocoasa sa se intimple din prima.La fel ma gindeam sa fac direct FIV dar Dr. a spus ca mai inainte sa incercam IA.Nu stiu daca asta v-a rezolva problema dar altceva mai bun de facut decit sa incerc nu am pt. ca natural nu se intimpla cu toate ca nu avem nici unul dintre noi vreo problema.La fel si la mine toata lumea inclusiv medicii mi-au spus ca poate si stresul e de vina dar nu cred ca poate fi altfel atunci cind i-ti doresti un copil de mult timp si nu vine.
Eu te sfatuiesc ca ar trebui totusi ininte sa incerci si IA .

Mergi la inceput

Mirela nu trebuie sa iti fie treama de IA, este o procedura foarte simpla si pe mine nu m-a durut deloc, dar absolut deloc. Poti sa citesti un pic mai sus povestea mea. Eu am facut IA vinerea trecuta. Deci acum sunt Z5 si astept.
La mine toate analizele au iesit bine (mai putin HSG pe care nu am vrut sa o fac) si nu ea mi-a spus ca IA rezolva problema.
Ea mi-a recomandat laparoscopie in cazul in care nu vreau si nu vreau HSG. Am stat si m-am gandit si nici operatia asta nu am vrut sa fac. Intre timp am fost la o bioenergeticiana care mi-a spus ca trompele sunt foarte bune (mai putin stanga care este un pic imflamata, dar se rezolva), am fost la cateva sedinte la ea. Asa ca daca bio a zis ca sunt bune, am sunat la CMU si am facut programare pentru IA si gata, nu am cerut parerea d-nei Cezara.
Eu te sfatuiesc sa incerci si asta ca nu strica si nici nu este foarte scump, decat sa te gandesti din prima la FIV. Din cate am citit eu pe acest forum, fetele nu au ovulatie sau sperm. nu este chiar asa buna, poate asta sa fie explicatia. Nu cred ca trebuie sa te demoralizezi. Asa am patit si eu la fel ca tine, cand am citit pe forum: "Doamne dar cate trebuie sa fac pana imi reuseste?"

Eu dupa o operatie, numai am curajul sa mai umble in mine sub nici o forma.

Iti mai spun inca ceva, eu pana acum nu mi-am calculat niciodata TB sau ovulatia, eu habar nu aveam cand ovulam, poate chiar pierdeam de fiecare data ziua cea mai importanta.

In cazul in care nu te dau banii afara din casa, poti sa incerci IA pentru ca sperm. va fi tratata (daca a sotului tau este buna, atunci va iesi si mai buna), dar cel mai important lucru va fi ca stie exact cand este ovulatia. Eu zic ca merita o incercare.

Succes si asteptam vesti.
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Micky2007,

Multumesc mult pt raspuns. O s-o fac cu siguranta. Tu te-ai programat la CMU? Ea ti-a zis zilele in care sa te programezi? Din cate am observat, ea cheama in zilele 16-15 inainte de urmatorul ciclu. Initial mi-a zis sa ma duc in zilele 10-11 dupa prima zi in care imi vine, si cand i-am zis ca mie nu-mi vine ciclul la 28 de zile... ci la 26 m-a chemat la monitorizari in zilele 9-10.
Problema mea este ca nu stiu niciodata cand in vine. Adica imi poate veni la 25, 26, 27 sau 28 de zile... fara nici o regula...

Poate ma ajutati si voi, din experienta voastra, cam in ce zile ar trebui sa ma programez?

Pupicei multi si bafta multa
Mirela

Mergi la inceput

Mirela am vrut sa spun daca iti permiti (la bani ma refer) poti sa o faci.
Si sfatul meu este sa nu pierzi timpul, in speranta ca se va intampa o data natural.
Eu am fost de multe ori in strainatate si in tara si deaceea cred ca se nimerea sa am ovulatia chiar in luna cand eu eram plecata.

Pupici pentru toate fetele.

Speranta moare ultima.

Micky

Mergi la inceput

Mirela eu am sunat la CMU inainte sa-mi vina si asistenta de acolo, Antoanela (care este super draguta) mi-a spus sa dau un telefon in prima zi de CM. Am sunat in Z1 si mi-a spus sa vin in Z10 (miercuri) la monitorizare. In Z10 m-am prezentat la monitorizare si d-na Cezara a fost super incantata de folicul si de endometru (eu nu stiam ce spune ea acolo, o fi de bine sau de rau) (Z10 - folicul de 17.4 mm si endometru de 19mm). Atunci iti spune cand te programeaza pentru inseminare (mie mi-a spus sa vin vineri la ora 15.00). In cazul in care nu iese asa cum trebuie, probabil ca te mai chiama la monitorizare. A doua zi (joi) m-a chemat sa fac un pregnyl pentru a sparge foliculul si sa aibe loc ovulatia vineri (cred). Asta a fost tot, nu mi-a spus sa ma relaxez in zilele urmatoare adica sa nu faci nici un fel de efort (dar eu iti recomand), si sa prestez sambata si duminica ( eu chiar mi-am luat concediu o saptamana) si in Z5 si Z6 de la IA sa ma plimb prin parc, sa ma relaxez.
Nici eu nu stiu cand imi vine exact. Dar niciodata nu imi depaseste ziua cand mi-a venit luna trecuta (adica daca intr-o luna a venit pe data de 7, stiu ca luna urmatoare nu vine mai tarziu de data de 7). O singura data a venit la 26 de zile, in rest la 28, 29, 30, 31 zile.

Deaceea iti spuneam ca nu stiu cand are loc ovulatia, eu poate prestam la greu chiar dupa.

Micky

Mergi la inceput