Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikunikalai spune:

salutare, fetelor!!!
citindu-va am inceput sa ma gandesc foarte serios si eu la o IA!!
oricum, lunile trecute am facut si eu stimulare cu clomifen si pregnyl de 10000 ui, deci sunt cat de cat in subiect, nu? numai ca la noi trebuia sa ne ducem sa prestam natural!!
acum sunt intr-o mare dilema: facand eco in z14 aveam un chist folicular de 28 mm... am facut pregnyl, am prestat, iar in z17, facand iar eco, mi s-a zis ca nu ar fi fost folicul, ci o frumusete de chist care ocupa tot ecranul!! abia astept sa iau salariul si sa merg la un alt dr sa repet eco!! vi s-a intamplat de la clomifen sa ramaneti cu chisturi? ca eu nu aveam....
eu sunt din galati, si nu stiu ce medic ar face IA aici... cred ca va trebui sa iau drumul iasiului sau bucurestiului... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Copilutz un pik blondutz, analizele pe care le-am facut eu pt. IAD: hormonale de z3, HSG, histeroscopie si bien sur spermograma. Atit si nik mai mult.
Scuze, dar abia acum am intrat si am vazut mes. tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine? Sunt Andreea si am 32 de ani. Citesc pe forum de vreun an, dar acum m-am hotarat sa scriu si eu!

andreea

Mergi la inceput

noi incercam de 1 an, fara succes, intre timp am facut hormonale de z2, spermograma, monitorizari, iar ieri am incercat prima IA, cu dr Matei+Mihalache.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Andriushca, bine ai venit si sedere scurta pe aici! Cum sa nu te primim? Multa bafta iti urez si poate esti printre unicatele la care s-a prins din prima.

Mergi la inceput

multumesc, nucutza si la fel va doresc si voua, sa ne ajute DD pe toate!

andreea

Mergi la inceput

fetelor care ati facut IA,si pe voi v-a durut burtica dupa? pe mine m-a durut foarte tare, am crazut ca mor, oare e normal? va pup

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ce mai faceti fetelor dragi eu sunt Z 22 dupa IA si am niste dureri ca de ciclu............,asta este nici nu imi pusesem mare sperante sincer.Voi cum stati dragelor?
ANDRIUSHCA bun venit printre noi si multa bafta sa reusesti cit mai repede sa ai bb dorit.Eu personal nu am avut nici un fel de durere dupa IA.la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andriusca bine ai venit si sedere scurta pe la noi dupa care fuguta la "burtici" . Eu am facut ISA sambata si nu ma doare absolut nimic...rar cate o mica intepatura in ovarul care a avut folicul....in rest nimic!
Cu dr ai mai vorbit dupa? Ce ti-a zis? Cum sunt durerile,ca niste crampe? Intreaba un dr daca poti lua o pastiluta de NO-Spa seara,la culcare (nu te teme,se ia si in sarcina pana in luna mare,deci e "safe" ).

Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Aurel_cris durerile de ciclu pot fi si semne bune, din cate am inteles! Nu inseamna neaparat ca-ti vin rushii atata timp cat nu ai petele prevestitoare de menstra. Eu de exemplu am dureri de la IA aproape in fiecare zi, asemanatoare cu cele dinainte de menstra. Asta nu inseamna ca-mi vin rushii maine, sunt abia in z19, la un ciclu de 28, asa ca mai am de asteptat. Nici eu nu-mi fac mari sperante pentru ca am facut inseminarea, pe un fond de agitatie si pe fuga, nu m-am relaxat in ziua aceea, decat pe masa, jumatate de ora. Asa ca ce-o vrea Doamne Doamne!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput