Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amulis spune:

...of, in sfarsit am ajuns acasa la o ora normal, si apuc sa ma asez in fata calc.
Multumesc TIA pentru ca m-ai postat aici, am citit ceva de r, dar nu am avut rabdare. pana la capat.
Intrebarea mea este legata de clinica din Timisoara (oras de suflet, acolo am terminat facult.).Am un nr. de telefon al dr.Elena Vladescu, (am aflat ca e la Clinica Bega)am sunat-o pe timpul verii, si parea f.draguta.M-am hotarat sa merg acolo (dupa ani...de incercari la Cluj).Problema este timpul: pe de o parte varsta mea , de care nu pot sa tin cont, pe de alta parte slujba pe care o am (putin timp liber si mai putina libertate de miscare).
In acest sens vreau sa intreb daca a fost cineva la Dr.Vladescu, vreau o parere, sau dati-mi o alata sugestie.
Eu am probleme cu ovulatia, dupa trat.cu clostyl.nu se dezv.suficient foliculii, o alta probl.e a sotului.Deci voi merge pe un IAD.
astept vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mishuluna
Noi pt. ca avem o spermograma nu de invidiat ci dimpotriva ni s-a recomandat sa facem ISA la 4-5 zile pt. ca atunci nr. si calitatea mishcodeilor sunt mai bune.
S-ar putea ca o pauza mai mare de 5 zile pt. un barbat fertil fara probleme cu spermograma sa duca la o calitate mai proasta a spermei insa aici nu sunt f. sigura de raspuns.Im privinta buretelului pus acolo after nush ce sa zic... mie nu mi-a pus nimeni buretel...da nici lichidul nu s-a scurs...caci nu avea cum ( din cate stiu materialul ti-l trece de col direct in uter).Si sincer deci... fara buretel nu mi s-a scurs nimic... aveam atunci fusta pe mine !
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mishu, Alexia zicea sa nu treaca mai mult de doua ore de la ora cand ajungi cu borcanelul pana la ora inseminarii! Dupa ce ajungi la spital,trebuie sa dai repede materialul, care e "prelucrat" ( ii baga pe gigei la centrifuga, sa ii iuteasca!). Probabil ca te vor chema peste 2 ore, mie asa mi-a zis... desi au trecut vreo 3...
Pupici!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Mishu, in primul rând bafta multa! si apoi s-o luam de la inceput: endo e super ok, foliculul la fel, probabil ca a depasit 20 mm in momentul inseminarii, abstinenta e de 2-7 zile in general, procedura e foarte simpla si scurta, cateva minute, nu doare nimic si apoi te lasa sa stai acolo pe masa 30 de minute dupa care iti reiei viata normala, eu m-am dus direct la lucru apoi.Dupa in general se recomanda utrogestan intravaginal si cam atat. si apoi vor urma 14 zile de asteptare...
Te pup dulce si sa dea DD ca dupa 14 zile sa ne dai vestea cea buna! Pusi.

Mergi la inceput

Amulis,
nu o cunosc pe d-na Vladescu, dar am auzit numai lucruri bune despre ea. Si eu am ezitat intre ea si d-na Muresan si pana la urma am ales pe d-na Muresan cu care am facut si prima inseminare. E o draguta. Eu zic sa te duci la Vladescu sa vezi cum ti se pare si ce-ti propune si daca nu-ti place poti sa virezi spre Muresan care are cabinetul chiar langa spitalul Bega. Sa ne tii la curent.
te-am pupat. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Gataa,ne-am "insamantat", acu' sa vedem ce-om culege!
La 7.45 am plecat de acasa,la 8 am fost la spital cu proba si la 10 fara ceva eram gata!
Multumesc din suflet ca mi-ati tinut pumnii,s-a vazut de la o posta,ca am "dat gata" tot Giulestiul...De ce? Pai pe noi ne-a chemat la inseminare de amarasteni ce suntem( o foarte complicata patologie postoperatorie la mine plus o astenospermie moderata la sot) si ne asteptam ca "prestatia" sa fie modesta...Si cand colo vine dr. Cocei la prof. M cu cateterul incarcat cu o proba care,dupa prelucrare avea peste 100 de milioane de ??? Am ramas cu gurile cascate toti 3: si ea si profu si eu,care era sa cad de pe capra de emotie . Oamenii se asteptau la mult mai putin,ca ne spuneau ca fac inseminari si cu 1-2 milioane...Iar noi,care ne temeam ca nu suntem in regula...(sotz stresat,abstinenta mare,perioada agitata ). Bine,io mi-am revenit prima din uimire ca doar aseara mi-am "tratat" sotzul din dotare cu un ceai concentrat de ginseng si scortisoara + una pastila de Maca inainte de culcare deci mizam pe ele ca-si vor face efectul
Asa ca de-acum - cum o vrea Dumnezeu si pentru noi!

P.S: Ati avut dreptate,n-a durut deloc! Si nici n-a curs,desi nu mi-a pus nici un buretel!
Va pupic pe toate si multumesc ptr. suport!
Doamne-ajuta!

Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!

Mergi la inceput

uauuuuuuu chiar 100 de milioane !!!! nu am mai auzit niciodata de asa valori, nic nu-mi inchipuiam ca exista!!!! SUPER! dar si la spermograma tot asa valOri a avut sotul tau??? te pup si sa dea DD un sau poate chiar 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nucutza te rog sa imi spui ce analize sunt obligatorii ptr. IAD.
Stiu ca esti veterana …dar poate iti mai aduci aminte…
Pe mine m-a programat intai ptr. HSG (l-am facut ) acum urmeaza sa fac Histeroscopie.
Dr. mi-a spus ca dupa Histero ( la cateva zile …) pot sa fac IAD.
M-a bucurat enorm vestea care mi-a dat-o dar …parca , mi-se pare prea superficial….
Ma gandesc ca mai trebuiesc facute “ceva “ investigatii.
Nucutz o sa iti trimit un PM zilele astea (acum imi merge net-ul f. greu si ma enerveeeazaaaaa)))
Off topic(scuze fetelor)
Danita pup mamica inimoasa !!!
Le tin pumnii stransi fetelor care fac inseminari
Pup viitoare burticoase inseminate!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetelor vin si eu cu o propunere!
Scrieti pe prima pg. si despre dr. care fac IAD si embriologi.
Fetele care fac IAD pot da mai multe detalii....
Asta daca nu va este cu suparare...
Eu cred ca este un material informativ foarte eficient .

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bravo, Mishulina! De-acum, ramane sa asteptam si sa speram ! Conditiile au fost indeplinite( IA s-a facut in mai putin de 2 ore, super), materialul a fost de calitate superioara, deci, eu zic ca sunt sanse mari!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput