Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 13
nucutza spune:
Da, mai, fetelor, si eu simt ca bat pasul pe loc. Intr-adevar, as avea nevoie sa aflu de cineva ca a reusit cu IAD, ca sa devin mai optimista. Am zis mai demult ca eu mai incerc maxim pina la sf. anului, deci as mai avea maxim 2 sau 3. Nici nu stiu de ce mai insist. Probabil pt. ca speranta moare ultima.
In leg. cu TB, eu o iau in general doar ca sa vad ovulatia, sa controlez si eu ecografiile; dupa ovulatie o iau asa, sa nu-mi pierd mina, ca n-am incredere. Pina acum, dupa fiecare monta urca vertiginos, ajungea si la 37.4 si in z 28 se fisiia dintr-o data. Acum nici macar nu creste.
Om vedea.
Oricum, imi doresc ca macar voi sa reusiti.
Adhnana spune:
danita - si la mine a fost prolactina 38. Asta prin iunie. Am aflat de prolactina marita dupa 8 inseminari nereusite. De atunci nu mi-am mai facut analizele, dar am tinut tratamentul neintreupt. Deci am vreo 4 luni. Ultima inseminare e de fapt prima dupa inceperea tatamentului cu Dostinex. Deci prima mea sansa sa zic - reala. Maine ziua 3 merg sa-mi repet prolactina. Multumesc pentru sfaturi si incurajari
carry - eu vreau sa mai incerc inca de 2 ori, dupa care sa trec la FIV.Din pacate pt noi timpul trece
marrina si ali - bine ati venit si sedere cat mai scurta. Va asteptam cu vesti bune.
Va pup pe toate
Adhnana
ali spune:
Fetelor ce schema de tratament faceti pentru inseminare?
Marrina nu stiu daca se fac inseminari la Brasov.Pot sa-ti spun ca la Sibiu au inceput sa faca de 2 luni.Au un sediu si o dotare f modern si sunt f amabili.
ali
carry spune:
Ali...schema de tratament e stabilita de dr cu care faci IA, eu pana luna trecuta am luat ova-mit, apoi pregnyl, de luna asta mi -a schimbat tratamentul ova-mit (1/2), estrofem apoi pregnylul
Nucutza...inca poti spera
Adhnana....asta ma ingrijoreaza cel mai mult-trecerea vertiginoasa a timpului-in defavoarea noastra , eu ,cel putin,am intrat intr-o panica teribila, nu stiu de ce tocmai acum, dar vreau sa fac ceva concret in sensul asta, si cred ca nu IA e solutia, ci FIV
Bafta tuturor, vrem vesti superbune de la fetele care au facut IA
ali spune:
Carry, multumesc pentru raspuns.Stiu ca schema de tratament o da fiecare dr.
S-ar putea sa incep si eu cu inseminarile si dr mi-a dat 2 pastile de clostybeghit/ zi in zilele 4-8.Eu am si ovare micropolichistice si parca mi-e teama sa nu fac mai rau cu o doza asa de mare de clomifen.Am mai facut 3 luni de stimulare ( fara inseminare) dar numai cu o pastila pe zi si am avut rezultate, adica ovulatie.
Dr mi-a zis ca daca i-au 2 pastile pe zi sansele sa am mai multi foliculi maturi sunt mai mari si ca sunt f rare hiperstimularile cu clomifen.
ali
marrina spune:
Multumesc danitasi felicitari pentru .
Adhnana
ali Stii cumva sa-mi dai mai multe detalii despre Sibiu? Doctori, preturi pentru consultatii, monitorizare, IA...Sau macar un numar de telefon? Tu ai fost acolo? Cred ca pentru inseminare nu se face neaparat un tratament doar daca ti se recomanda stimulare si Pregnyl. Daca ai ovare micropolichistice nu ti-a spus cumva doctorul la ecografie ca ai "ovare de portelan"?
Trebuie doar sa crezi!
marrina
ali spune:
Uite aici s-a discutat de centrul de fertilizare de la Sibiu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82050
Aici vei gasi si preturi si nr de telefon.
Eu am facut laparoscopie si in urma ei mi-a spus de ovare micropolichistice.Nu stiu ce inseamna ovare de portelan , eu am invelite ovarele intr-o pielicica alba care pare mai groasa.Asta mi se pare mie cand ma uit pe inregistrarea video.
ali
marrina spune:
ali Mie prof. Marinescu mi-a facut laparoscopie pentru decorticare ovariana pentru ca la ecografie vazuse ca am ovare de portelan, adica aveau corticala (invelisul) mai gros si era posibil ca foliculii sa nu se elibereze din ovare. De ovare micropolichistice nu mi-a zis nimic dar banuiesc ca e acelasi lucru.
Multumesc pentru link.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
danita spune:
fetelor .....stiu sentimentul cu timpul .....dar trebuie sa integeti ca DD e sus si vegheaza fiecare pas ! nu va pierdeti rabdarea ! Rugati-va si aveti incredere in EL !
incercati tot felul .... pana la urma fiecare are sansa lui !
Nu neglijati tratamentele naturiste si incercati sa nu luati medicamente in-afara celor prescrise ( ptr stimulare , etc etc)
va pupic si va doresc si voua tot ce va doriti !!
D 31+
BeBelusca
galuscuta spune:
Amulis - iata adresele la Timisoara unde fac FIV :
Clinica Obstretica Ginecologie BEGA
Str. Victor Babes, nr. 16, tel 0256/ 49. 17.47
sau la clinica privata a prof. dr.Munteanu
Str . Popa Șapcă, Nr. 20B tel .0256-22.68.33
Sper sa-ti foloseasca.
galuscuta