Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna dimineata fetelor!
Se pare ca se inmultesc randurile prestatoarelor de inseminari.
aurel_cris, ioanatugs, nucutza,petit_ange, amzulica - va doresc multa bafta si sa aveti un rezultat pozitiv!
Eu am facut pe 23 septembrie a 9-a inseminare si ..astept...asta ar fi ziua 11...au cam inceput durerile de burta..nu mai vreau sa sper aiurea..doar astept.

O zi buna tuturor
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

In primul rind vreau sa urez bafta lui aurel cris, lui petit ange si ioaneitugs si bineinteles la toate fetele care fac IA si nu intra aici.
Eu am facut joi (sapt. trecuta) a 8ª la Giuly. Oricit as vrea sa nu ma gindesc, nu prea pot, desi simt ca nici de data asta nu s-a prins.
Asteptam vesti de la voi peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor deci nu sunt singura in urmatoarele zile cu asteptarea,sincer o sa fiu ocupata zilele astea si poate nu ma voi gindi prea mult la IA.
PETIT-ANGEL sunt la prime IA la Giulesti(MOISA),eu mai am 4 IA la activ(una cu sarcina oprita in evolutie).
IOANATUGS nici eu nu simti nimic si totul este ca la tine fara nici un fel de injecti.
IOANATUGS,PUSI,PETIT ANGEL sa speram ca vom reusi,nu?
la toate

Mergi la inceput

NUCUTZA mai este de asteptat,trebuie sa fie bine si pt.noi odata si odata.Hai poate tu dai startul la vesti bune.

Mergi la inceput

Sigur ca o sa fie bine si pentru noi. La mine daca nu se prinde luna asta, sigur se va prinde luna urmatoare.
La voi o sa se prinda luna asta, ca sa nu va mai chinuiti. Eu vad ca sunt rezistenta la esecuri!!

Mergi la inceput

ADHNANA poate ai reusit nu mai fi pesimista(cine vorbeste nu),poate acum esti mai norocoasa.pentru tine

Mergi la inceput

Multumesc prntru incurajari!!
Din pacate si voi stiti atat de bine cum e sa ajungi cateodata sa nu mai poti, sa nu mai vrei. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu o luam de la capat, sperand ca minunea sa apara si la noi.
nucutza: vad ca esti doar la cateva zile de mine, deci o sa avem rezultatul cam in acelasi timp.cum ar fi sa....??
aurel_cris :am vazut ca ai reusit sa ai o sarcina obtinuta cu IA. Deci se poate. Iti tin pumnii sa fie ultima inseminare si ramai insarcinata.

Adhnana

Mergi la inceput

aurel_cris: si eu tot Duphaston iau. Eu sunt la prf. Marinescu. Nu stiu ce contraindicatii ai vazut tu care sa pare asa rele. E acelasi lucru ca Utrogestan. Se da pt a mentine o eventuala sarcina. Deci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Singura senzatie pe care o am este de pofta de mancare, care din pacate pt mine este o problema pt ca am niste kg in plus. dar in perioada asta mananc mai putin, ca sa nu am probleme.

Mergi la inceput

Da, adhnana, tre sa fii optimista. Stiu ce inseamna sa speri luna de luna, sa incerci sa nu mai bagi in seama nu stiu ce durere sau alte simptome care apar ¨pt. prima data¨
Iti tin si tie pumnii. Mai ai 3-4 zile de asteptare. Curaj!

Mergi la inceput

nucutza: mie mi-a venit ciclul normal cu Duphaston. Chiar mi-a indicat doctorul sa nu-l intrerup pana nu vine, explicatia fiind ca daca il intrerupi brusc, valoarea progesteronului scade si poti sa pierzi o eventuala sarcina.
Cred ca cel mai bine e sa intrebe medicul cate zile sa ia.

Mergi la inceput