Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cri, Moko, Rexanne, Mimika, Gabbi, Livia_Adela

CASA DE PIATRA SI NUNTI CA IN POVESTI!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

anduril, foarte dragutze poze, iar machaijul se vede ca este unul foarte reusit, chiar "magician" baiatul! In ceea ce priveste lucrurile cumparate pt nunta sunt alese cu mult bun gust, dar mi se pare mie sau verighetele sunt diferite? Iti doresc sa si o nunta asa cum o visezi! Bafta!

Nunta noastra

quote:
Originally posted by anduril

Bunaaaaaa dimineataaaa... Nu ca as avea atata energie, ca n-am.
Felicitari fetelor care au spus DA-ul semnificativ, mult noroc pentru weekend!
Am reusit in sfarsit si eu sa fac un mic album cu poze de la civila. Si aseara am reusit sa fac proba de machiaj. Mie mi se pare ca a iesit extraordinar (dar ar fi trebuit sa am poze cu "inainte" si "dupa", altfel nu-mi puteti intelege entuziasmul...).
Am pus si niste poze cu diverse pentru nunta, unde puteti vedea opera de arta. Baiatul asta e un magician !

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Cri, Moko, Rexanne, Mimika, Gabbi, Livia_Adela[/center][center]CASA DE PIATRA, SA FITI FERICITE, SA AVETI MAINE O ZI FRUMOASA SI NUNTI ASA CUM V-ATI DORIT!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Multumesc, tipsy !!!
Intr-adevar, verigheta mea este bombata iar a lui este banda, a fost modelul pe care l-a suportat cel mai bine pe deget, iar ceea ce le "uneste" este matul realizat manual.

Tipul chiar se pricepe, a lucrat o vreme la Realitatea si e si foarte simpatic, vine acasa si are un ochi extraordinar pentru fetze. Ce mai, sunt foarte multumita ! Oricum, mi-a placut mult si machiajul tau, a tinut bine toata noaptea?

quote:
Originally posted by tipsy

anduril, foarte dragutze poze, iar machaijul se vede ca este unul foarte reusit, chiar "magician" baiatul! In ceea ce priveste lucrurile cumparate pt nunta sunt alese cu mult bun gust, dar mi se pare mie sau verighetele sunt diferite? Iti doresc sa si o nunta asa cum o visezi! Bafta!

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

hallo fetelor.am revenit.
moko:felicitari pt cununie, pozele sunt super iar tu radiezi de fericire.asa trb sa fie orice miresica si toate ar trebui sa-ti i-a exemplul. casa de piatra, multa fericire, iar iubirea sa va indrume pasi pe drumul vietii pe care l-ati ales.

casa de piatra tuturor miresicilor din week-end- ul asta, sa fiti iubite si fericite alaturi de alesul inimii voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

alina, te rog eu mult sa iti editezi mesajul si sa mai pui cate un spatiu intre emoticoane, ca s-a labartat pagina rau de tot de la ele. Mersi.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

cri,gabbi,livia_adela,moko,Rexanne,mimika[red]

[red]CASA DE PIATRA!
mult noroc in viata, sa avetzi petrecerile la care ati visat de atata vreme si nu uitatzi sa ne aratati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Cioc Cioc!
Ma mai primiti si pe mine? Macar in vizita?

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ralu, chiar iti simteam lipsa pe aici.

Vine barza
diverse aranjamente nunta
19+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Cioc Cioc!
Ma mai primiti si pe mine? Macar in vizita?

Poze nunta

Bine ai revenit Rallu!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput