Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

..asteptand la rand la dush, am intrat sa va multzumesc tuturor de urari si sa doresc si eu fetelor cu care sunt colega de "suferinta" (in cel mai frumos sens al cuvantului)"CASA DE PIATRA!" si "NUNTA DE BASM!":
clarisa_clarisa
cri.
gabbi
livia_adela
Rexanne
mimika

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

CAsa de Piatra si tot ce va doriti.

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cri, gabbi, livia_adela, moko, Rexanne, mimika
Casa de Piatra, multa fericire si distractie maxima!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Trebuie ca se distreaza pe cinste fetele noastre la ora asta... Unele poate sunt si rapite pe acum Casa de piatra, frumoaselor! Toate visele sa va devina realitate in doi!

Multumesc frumos pentru raspunsurile legate de permis. Al meu are vechime mai mare de un an, deci trebuie sa-mi refac analizele. Ata ete... schimbare de nume mi-a trebuit

Mergi la inceput

pe mine m-au furat fetele (colegele mele de birou)asa fel incat sa fiu adusa inapoi inainte de 12 ca sa plateasca nasu. dar ploua si nu am putut face mare lucru desculta pe afara. si eu am uitat ca tre sa iau si cameramanu. ce m-a mai certat ala....
si a fost trimis un pusti sa ma "vanda", si l-am pus sa ceara un cec in alb. si el a cerut saracu, ca nu stia ce e ala(si ca nu ar da nimeni asa ceva, mai ales stefan al meu)

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Bine ai revenit printre noi Ralu! Mi-ai adus aminte de rapirea mea...

Pe mine m-au furat la ora 22:30 si stiti unde m-au dus fetelor??? LA ALTA NUNTA IN BANEASA!!! Iar pe mireasa de la nunta respectiva au adus-o in locul meu! Ce fatza a facut al meu cand a vazut ca in loc de mine era altcineva. El credea ca gata m-a rascumparat, cand colo eu eram la Baneasa (in conditiile in care rest. meu era Casa Universitarilor - adica in centru). Am fost cam ingrijorata pentru invitati ca a durat cam 1 ora jumate pana m-am intors, dar a iesit totul super pana la urma. Mersi Ralu ca mi-ai adus aminte de asa amintiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupaturi cu drag din Antalya!!!!

piscina, soare, beutura, mancarica, dulciuri, fructe si iar soare....30 de grade...apa super..parc, verdeata, distractie in fiecare seara..intr-un cuvant....SUPER!!!

MARE PACAT ca romanii nostri nu pot face asa ceva!! Din pct asta de vedere, turcii au nota 20 din partea mea.

Draga mea GIO, abia astept sa ne videm....si sa-mi dai toate pupaturile de la fetele dragi!

casa de piatra tuturor miresicilor!!! si tot ce va doriti voi!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

dupa fix un an de pregatiri...povestea pregatirilor s-a incheiat...povestea nuntii continua inca!!!
Am avut parte de nunta pe care am visat-o si daca as avea posibilitatea de a o organiza din nou, as face exact aceleasi alegeri!am trait absolut fiecare moment, am dansat toata noaptea, fara pauza( am incercat sa mananc, dar mi-a fost imposibil sa inghit ceva toata seara- singurul lucru de care m-am putut atinge a fost tortul!)
am fost furata de domnisoarele de onoare si de un bun prieten si dusa in gara de nord, de unde mi-am cumparat bilet...apoi am fost invitata de catre seful de gara in turnul de control( sper sa zic bine) unde toata lumea mi-a cantat " la multi ani!"...apoi am mers sa dau startul la o cursa de masini, la victoria( am fost furata cu o masina de curse)..si am facut fotografii pe motor si cu motociclistii de acolo. Nasii au intrecut orice asteptari - nu a aparut nicio problema neprevazuta- mi-a placut teribil de mult totul!!!
toata lumea a fost absolut incantata.
Am dormit doar 2 ore in ultimele 48( asa ca s-ar putea sa cam vorbesc in dodii), iar maine plecam in honeymoon
ps: cateva foto pe care am reusit sa le "pescuim" de la prieteni!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Pe mine m-au furat si am cautat juma de ora o discoteca. 4 non - calaraseni cautam o discoteca in calarasi. asa ca am ajuns la statuia dorobantului de langa primarie, am facut o infractiune si m-am urcat pe ea sa fac poze (asta cu tocuri de 11)

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelor.....in sfarsit am ajuns sa pun si eu cateva poze de la nunta....o sa pun mai multe zilele urmatoare....sunt poze doar de la nunta din ploiesti si de la cununia civila...o sa pun si de la nunta din oradea..pupiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/comanramona/album?.dir=2932re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/comanramona/my_photos

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput