Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
dyadya spune:
Neata!
Moko, ai fost o frumoasa! Casa de Piatra si o luna de miere de vis va doresc! Asteptam mai multe poze cand te intorci!
Ramonzca79, superbe pozele, superba rochia(prietenii stiu de ce!)si superba mireasa!! Casa de Piatra si voua!
Creta
Alynutza spune:
Gurule, vad ca nu te-ai rabdat... Oricum, e bine ca auzim de bine (chiar foarte bine). Sa va simtiti de nota 20 in continuare!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
M&M spune:
Neata!!!
Moko felicitari!!!
Ramona felicitari!!
CASA DE PIATRA fetelor si o casnicie asa cum vreti voi/
Am si eu o intrebare. Eu , una, inca nu ma-m prins. De ce unele fete fac nunta in 2 locuri?? Au religii diferite cei doi miri?? Eu in ca nu m-am prins si nici nu am auzit de asa ceva pana sa intru pe forum.
eu
poze nunta
Cristina
Alynutza spune:
Cristina, chestia aia se practica in cazul in care mirii sunt din doua orase diferite si ar fi prea greu sa asiguri transport si cazare pentru toate rudele/invitatii din partea unuia dintre ei. Asa e mai usor sa faci o nunta in orasul de unde e mireasa la care vin invitati din partea ei, si alta in orasul din care e mirele, la care vin invitatii din partea lui. Asta evident, daca e vorba de un numar considerabil de persoane, ca pt 20 de oameni de ex, nu merita.
Revin: Moko, ma bucur ca a iesit totul asa cum iti doreai, asteptam sa vedem poze profi si sa aveti o luna de miere super!
Ramonzca, casa de piatra inca o data, frumoase poze!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
tipsy spune:
s-ar putea sa fie doar o concidenta insa si tipul care m-a machiat pe mine la nunta lucra la Realitatea... machiajul a tinut foarte bine, desi am luat la pupat toti invitatii de cel putin 2 ori...
Nunta noastra
quote:
Originally posted by anduril
Multumesc, tipsy !!!
Intr-adevar, verigheta mea este bombata iar a lui este banda, a fost modelul pe care l-a suportat cel mai bine pe deget, iar ceea ce le "uneste" este matul realizat manual.
Tipul chiar se pricepe, a lucrat o vreme la Realitatea si e si foarte simpatic, vine acasa si are un ochi extraordinar pentru fetze. Ce mai, sunt foarte multumita ! Oricum, mi-a placut mult si machiajul tau, a tinut bine toata noaptea?quote:
Originally posted by tipsy
anduril, foarte dragutze poze, iar machaijul se vede ca este unul foarte reusit, chiar "magician" baiatul! In ceea ce priveste lucrurile cumparate pt nunta sunt alese cu mult bun gust, dar mi se pare mie sau verighetele sunt diferite? Iti doresc sa si o nunta asa cum o visezi! Bafta!
*Imagination is more important than knowledge*
anduril spune:
Astuia i se spune Tase. Super meseriash...
In alta ordine de idei, am avut prima proba la rochie, iar maine ma duc la finala si maine seara o si iau. N-am avut nici un fel de probleme cu Monica Darie, este foarte talentata si e un om tare bun, nici intarzieri nu vor fi. Cine stie, poate cine se plangea de intarzieri a avut un mare ghinion...
In seara asta vorbesc cu hair stylist-ul pentru proba la coafura. Abia astept !
quote:
Originally posted by tipsy
s-ar putea sa fie doar o concidenta insa si tipul care m-a machiat pe mine la nunta lucra la Realitatea... machiajul a tinut foarte bine, desi am luat la pupat toti invitatii de cel putin 2 ori...
Nunta noastra
*Imagination is more important than knowledge*
ginutza2002 spune:
neatza fetili!
urez si eu cu intarzaiere Casa de Piatra miresicilor din acest WE!
am avut atata tb in acest WE incat nu am avut timp nici sa respir!
si azi dim am venit de la o nunta pe la 3, iar acu sunt la servici si pic de somn!!!
am apucat sa vaz niste poze! ati fost foarte frumoase!
ma bucur ca ati avut nunta asa cum ati visat si ca ati profitat la maxim de fiecare minutel in parte!
maine ma duc sa depun actele la primarie si apoi plec la constanta sa imi iau vereghetele! de abia astept!!!!
ma duc sa mai beau o cafea ca mor de somn si mi-e ca apare sefu si ma vede ca adorm cu capul pe birou!!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Giova spune:
Neatza!!!
Mai am putin si gata cu totul. Dar ce sa va spun: Clau in pat racit cu febra, eu cu CM, dureri de burta, Marco cu o energie de ne vine sa ne luam campii.
Sper sa fie super in vacanta, caci am inceput-o tare prost.
Kreliutz abia astept sa ne vedem si ma bucur ca e superb. Macar atat.
pe si sa ne auzim cu bine in 11 sept.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
Alynutza spune:
Gio, sanatate si tie si lui Clau si sa aveti o luna de miere super!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Cioc Cioc!
Ma mai primiti si pe mine? Macar in vizita?
Poze nunta
...pe unde ai umblat?
...ia spune tu cum fu honeymoon-ul???
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married