Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by ucucuca

eu tot ce stiu e ca avand restaurantul si biserica deja aranjate ea nu avea un inel pe deget (din spusele ei aici pe site). deci.....poate ca nici nu l-a primit vreodata

Pai daca citesti din an in Pasti... A povestit cu lux de amanunte cum l-a primit. Si chiar nu stiam ca e regula ca nu-ti poti organiza nunta pana n-ai inel pe deget. Or fi oamenii mai modernisti. In fine, dupa ce-ti spun "n" pesoane c-au vazut-o mireasa, tu continui cu "teoria conspiratiei". Si oricum, de ce te streseaza pe tine asa tare daca-a fost sau nu mireasa?
Oricum, nu vad rostul postarilor tale de genul asta la un subiect al carui scop declarat este sa ajute miresele in organizarea nuntii, in nici un caz emiterea de teorii fabuliste daca de fapt pe topicul asta n-or intra si unele duse cu pluta, care sa vorbeasca de organizarea nuntii lor care de fapt nu va avea loc decat in capul lor.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ginuta si Rexanne...frumoase poze

...of...ma supara sa vad discutii de acest gen pe forum...noi ar trebui aici sa ne ajutam in privinta organizarii unuia dintre cele mai frumoase momente din viata, respectiv nunta, nu sa ne certam sau sa ne sicanam nu?

referitor la Krelia tot ce pot sa spun...e ca am intalnit-o in Bucuresti...e o fata miniona, blonda, cu parul lung...cu niste ochi mari si frumosi...e de gasca...si DA a fost miresica de 2006...iar decizia ei este sa nu posteze pozele aici...iar noi trebuie sa ii RESPECTAM decizia!

ucuca si laura...credeti-ma pe mine si pe Gio..noi suntem aici "veterane" ca sa zic asa...la fel ca si Krelia...ne stim de prea mult timp ca sa incepem acu sa fabulam!

Incercati sa respectati dorintele si intimitatea fiecarui membru din aceasta comunitate!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Buna fetelor!
Nu ne-am mai auzit demult si mi-era dor de voi!
Se apropie cu pasi repezi nunta mea!! In sfarsit!!! Am un milion si un pic de emotii. Inca nu mi-am gasit pantofi.
Luni ajungem si noi in tara si sa vezi alergatura pe ultima suta de metri. Ce ultima suta, ultimii 25 de metri.
Felicitari tuturor miresicilor care intre timp sunt "Duamne". Casa de piatra si multa multa fericire.
M-am uitat la pozele voastre. Sunt minunate, toate, toate. Nici nu indraznesc sa mentionez vreun nume, ca nu vreau sa uit pe cineva. Ati fost superbe, adevarate zane! Si atata fericire am vazut in poze.... Trebuie sa recunosc ca am lacrimat pe alocurea.
Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Doamne, mare ti-e gradina!
Auzi Krelio, pai tu de fapt...existi?! Sau te cheama Gigel Popescu si esti un tip complexat care-si face mishto de o adunatura de gagici pe forumul asta? Si, lasa-ma sa ghicesc: aia cu care am stat eu de vorba la intalnire...era sor-ta, maah!!!Ai trimis-o la deruta!
Un pt madama despre care stiu sigur ca exista si ca nu si-a organizat o nunta fictiva!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Eu acum ma bag ca cetateanul turmentat in discutie...dar am si o dilema maaaare.....deci nici Mos Craciun nu exista? Nici Zana Zanelor, nici Zeul Marii????

Fetelor sa nu va suparati pe mine...daaaaaar...halucinanta teorie maica!!!! Oricum eu personal tin sa va multumesc....rad de jumatate de ora fara oprire..si de mult nu m-am mai amuzat asa.

Kreliooo maica nu imi mai arata pozele pe mess ca acu stiu ca nu esti tu, ca oamenii qia sunt neste actori platiti si de fapt eu nu te-am cunoscut....si nici mon cher nu exista....cine stie cunoaste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor...exact ce spunea Ralucah vroiam sa spun si eu...ca am ras si m-am amuzat toata ziua de "istoria conspiratiei" ... ma gandeam exact la fel ca inseamna ca eu nu am fost niciodata in Bucuresti si de fapt nu m-am intalnit cu Krelia si de fapt totul e doar imaginatia mea nu?!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Asaaa, mi-am sters toate pozele din albumul de nunta ca m-am ofticat ca de mine nu s-a intrebat nimeni daca chiar m-am maritat, desi fix eu si Krelia ramasesem ultimile amarate fara inel. Da' la mine n-a avut nimeni curiozitati din astea, ca m-am grabit repede sa pun pozele pe net! Of!Am ratat momentul de suspans!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Nu cred ca e cazul sa se aprinda nimeni la intrebarea mea! Asa cum cineva are dreptul sa nu puna poze de la nunta (in cazul de fata) asa si altcineva are voie sa intrebe daca e adevarat sau nu ceva. va spun sincer, nu am nimik impotriva Kreliei, mai ales ca stiu ca multe fete de pe forum au fost ajutate de catre ea, dar va spun sincer ca ma uimeste decizia ei. Si-a pregatit nunta cu atata suflet, a povestit tot tot despre ea, deci a vrut ca toata lumea sa stie ce face ea, deci nu inteleg de ce nu vrea sa ne arate o poza, o poza macar. Inteleg ca fiecare om hotaraste ce vrea si are drept la intimitatea lui, dar tu, Krelia, pe mine cel punti, mai obisnuit sa aflu TOT ce faci tu, zi de zi, asa ca aceasta pregatire de nunta, cred ca simteam nevoia sa aiba o finalitate: O POZA. Sigur ca fetele (doamnele, ca majoritatea sunteti casatorite) care au raspuns intrebarilor mele sunt totate prietene apropiate ale Kreliei caci toate ati vazut-o. Sigur ca acum veti zice ca incerc sa-mi fac publicitate ca sa zic asa, ca sa fiu si eu bagata in seama, caci nu sunt in centrul atentiei ca si Krelia. Credeti ce vreti! Eu imi exprim curiozitatea si nu cred ca-s singura paranoica sau cum vreti voi sa mai ziceti care se intreaba "Oare nunta Kreliei a avut loc vreodata?" Si apropos de pozele din luna de miere, de ce le-ai mai publicat pe site, atata timp cat nu vrei din motive personale sa vada cineva, noi ceilalti, poze de la nunta ta? Tu stii mai bine. Cert este ca am intrebat, nu am primit raspuns, eu ma retrag si sa stiti ca nu doresc sa ma cert cu nimeni, mai ales cu Krelia care e atat de indragita pe acest forum.

Pupici miresici

PS. daca ma veti intreba de ce nu am pus poze de la nunta mea, sau voiati sa ma intrebati, va voi spune ca nu am crezut ca pe cineva de pe acest forum il intereseaza cum a fost nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Stimata domnisoara, sau doamna,

Va imformez cel mai oficial posibil ca doamna Guru era in posesia si purtatoare inelului pe care il gasiti lipsa la inventar, in momentul in care mi-a inmanat invitatia la nunta ei. Nu am fost la nunta ei din motive personale, si prin lipsa de sot, dar nu mi-a trecut prin scafarlie ca nu s-a desfasurat acea nunta.

Daca ai nelamuriri apropo de poze puse pe forum, incearca sa citesti la mirese de 2005, sa vezi ca a patit o miresica, care s-a trezit cu pozele ei publicate pe un site (nu i s-a solicitat si nu a dat acordul pentru aceasta publicare)

quote:
Originally posted by ucucuca

eu tot ce stiu e ca avand restaurantul si biserica deja aranjate ea nu avea un inel pe deget (din spusele ei aici pe site). deci.....poate ca nici nu l-a primit vreodata

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

hai mai pui nu te gandi asa.
ce ma oftic ca apar persoane care strica atmosfera pe forumu asta. am scapat de o "stralucire" si am dat de alta

quote:
Originally posted by dyadya

Asaaa, mi-am sters toate pozele din albumul de nunta ca m-am ofticat ca de mine nu s-a intrebat nimeni daca chiar m-am maritat, desi fix eu si Krelia ramasesem ultimile amarate fara inel. Da' la mine n-a avut nimeni curiozitati din astea, ca m-am grabit repede sa pun pozele pe net! Of!Am ratat momentul de suspans!

Creta

Poze noi noute

Mergi la inceput