Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Apropo, Ginutza...cum stai cu valsul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

salutari dragi miresici!
nu am pus inca poze din vacanta, promit sa revin. corfu e superb, ca de altfel toata grecia!
de-abia astept sa plec la milano,in oct(la un training ).
ati fost toate foarte frumoase, pozele sunt super!
sunt convinsa ca cele care se pregatesc de nunta apreciaza foarte mult faptul ca le puneti la dispozitie un pic din timpul vostru - si le dati sfaturi, le povestiti(pe mine cu siguranta m-a ajutat).
cred ca tocmai asta era scopul acestui forum.nu sa devenim neaparat "prietene",ci sa ajutam cat putem,sa ne scriem temerile, emotiile, sa ne impartasim fericirea.
iar incantarea de a vedea in fiecare saptamana alte miresici frumoase si fericite, ma face sa va multumesc dragelor; multumesc ca imi oferiti sansa de a zambi usor si cu nostalgie, cand va vad mirese.
si mai cred ca toate nuntile voastre au fost cele mai tari ever. no offense

http://community.webshots.com/user/theodoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

buna seara si bine v-am regasit. Intre timp am devenit si eu o duamna cum spuneti voi....dar nu ma simt deloc nici in interior nici in exterior. Nunta a fost superba ca la fiecare dintre noi, tehereea are dreptate, nu cred ca o nunta nu poate fi superba, mai ales pentru noi miresele care stim cat ne-am straduit pentru acest eveniment. Ne-au iesit toate exact cum am vrut si am avut o vreme superba. Poze am pus cateva de la civila sper sa va placa. Eu chiar astept impresii fetelor!!! De la nunta mai am de asteptat din pacate inca vreo 3 saptamani dar sper sa merite asteptarea. Va pup si le urez tuturor foste miresici casa de piatra, iar viitoarelor spor la pregatiri!

http://community.webshots.com/user/alidutza
www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

lid, casa de piatra inca o data! Ai fost foarte frumoasa si cu o palariutza shic. Asteptam si poze de la nunta.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Lid, ai zis ca astepti impresii da? Pai ce sa zic: BESTIAL! De fapt nu, nu e cuvantul potrivit....Absolut superba si foarte frumoasa! Mi-a placut culoarea parului, rochia, palaria.....tot...iar pozele sunt de o calitate deosebita si f frumos puse in colaj. Felicitari.....abia astept sa te vad si mireasa....cred ca esti si mai si!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tehereea

salutari dragi miresici!
nu am pus inca poze din vacanta, promit sa revin. corfu e superb, ca de altfel toata grecia!
de-abia astept sa plec la milano,in oct(la un training ).
ati fost toate foarte frumoase, pozele sunt super!
sunt convinsa ca cele care se pregatesc de nunta apreciaza foarte mult faptul ca le puneti la dispozitie un pic din timpul vostru - si le dati sfaturi, le povestiti(pe mine cu siguranta m-a ajutat).
cred ca tocmai asta era scopul acestui forum.nu sa devenim neaparat "prietene",ci sa ajutam cat putem,sa ne scriem temerile, emotiile, sa ne impartasim fericirea.
iar incantarea de a vedea in fiecare saptamana alte miresici frumoase si fericite, ma face sa va multumesc dragelor; multumesc ca imi oferiti sansa de a zambi usor si cu nostalgie, cand va vad mirese.
si mai cred ca toate nuntile voastre au fost cele mai tari ever. no offense

http://community.webshots.com/user/theodoc

Ai mare dreptate, nici nu pot sa spun cat m-au ajutat pozele puse de toate miresicile pe forum...si de la tine m-am inspirat un pic....avem rochite acelasi gen Va multumim mult fetelor ca va ganditi si la alte miresici dupa ce nunta voastra s-a terminat. Sunt convinsa ca nunta mea nu ar fi iesit asa daca nu as fi participat la discutiile de pe acest forum....eram mai informata ca toata lumea de la nunta si am putut sa fac cele mai bune alegeri. Pentru toate fetele de pe "Despre Copii" si organizatorii acestui forum HIP HIP HURA!!!!

P.S. Nunta MEA a fost cea mai tare!
Astept replici de genul: "Ba a mea, Ba a mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ba a mea, e mai frumoasa !!!
Cea mai tare nunta ever ever ever ever ever ever ever

(fiindca a fost A MEEEEEEAAAAAAAA )

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Am vazut poze frumoooaseeee, Pisoi si Lid..., absolut minunate

Carmen si Clau77, multumesc frumos pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Felicitari actualelor doamne!!!!

Am revenit si noi, cu pareri de rau ca s-a sf. prea repede.
A fost superb, poate v-a povestit si Gurul cate ceva, ca eu nu am apucat sa citesc ce s-a scris.
Ma bucur ca m-am intalnit cu Krelia si al ei sot. Ne pare rau ca ultima data nu ne-am vazut, dar recuperam noi candva.
Gurule sa stii ca nu mi-a taxat sms-ul ala de 15 ori, doar o data.Nu aveam eu semnal si cine stie de ce l-a trimis de la ei din centrala de 15 ori, dar in schimb am platit 25 euro pe 3 tel. date din camera, la vara-mea pe mobil, sa-mi rezolve cu roammingul.

Poze sunt la semnatura in ANTALYA.

scriu si citesc mai tarziu caci acum trebuie sa-mi hranesc puiutul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by lid

buna seara si bine v-am regasit. Intre timp am devenit si eu o duamna cum spuneti voi....dar nu ma simt deloc nici in interior nici in exterior. Nunta a fost superba ca la fiecare dintre noi, tehereea are dreptate, nu cred ca o nunta nu poate fi superba, mai ales pentru noi miresele care stim cat ne-am straduit pentru acest eveniment. Ne-au iesit toate exact cum am vrut si am avut o vreme superba. Poze am pus cateva de la civila sper sa va placa. Eu chiar astept impresii fetelor!!! De la nunta mai am de asteptat din pacate inca vreo 3 saptamani dar sper sa merite asteptarea. Va pup si le urez tuturor foste miresici casa de piatra, iar viitoarelor spor la pregatiri!

http://community.webshots.com/user/alidutza
www.alidaandadi.myevent.com

...ce sa mai zic?...ati fost frumosi...mi-a placut tot rochita, parul...mai ales palariasi da ai dreptate...de fiecare data cand va noi poze ma gandesc putin cu nostalgie in urma...au trecut 2,5 luni de la nunta mea si parca deja ii duc dorul
Casa de piatra in ca o data si sa fiti fericiti impreuna!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput