Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio, faine poze, bebelinul tau e mortal, sa-ti traiasca. Oricum m-a apucat nostalgia...

Oana, "deja" ii duci dorul? Eu cred ca i-am dus dorul imediat ce s-a terminat. Ca stiu ca nu ma mai intalnesc vreodata in viata cu asa ceva. Dar lasa ca asta ii este tot farmecul, daca se putea repeta, isi pierdea din "magic". Si ca tot ziceai tu, nici eu nu ma abtin sa nu ma uit dupa rochitze prin vitrine, si visez noaptea ca ma imbrac in mireasa din diverse motive...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata am vazut si eu pozele lui Cri, Lid si Pisoi.
Ati radiat de fericire si ati fost superbe.

Noi sambata avem o luna de la nunta. parca a trecut o vesnicie. Vom sarbatori la Budapesta, binenteles cu bebeul dupa noi, dar deja nu conteaza, ca face parte din peisaj

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

neatza la fete cucuiete!

cri inca ma descurc cu valsul!sper sa ma mai duc macar de vreo 2 ori pana la nunta, sa mai exersam si noi nitel!

kreliutz frumoasa povestioara, eu incerc sa imi imaginez cum a fost live!
sunt alaturi de tine in ceea ce priveste decizia ta cu pozele!
si mi se pare foaaaarte normal sa spui ca ai avut cea mai tare nunta ever, pentru ca a fost nunta ta!
ai muncit la ea, ai pus suflet si ai sperat sa iasa bine!
acu ce sa faci dc a iesit foarte bine??
toate fetele de aici au avut cea mai si cea mai frumoasa nunta!!!
poate tie ti-a placut, sau ma rog si la alte fete, atat de tare pt ca nu te asteptai sa iasa asa! si e normal ca atunci cand ceva iese extraordinar de bine sa spui ca e cea mai si cea mai dintre cele mai!!
poate tie ti-a placut, dar poate la alti nu!
de ceea ce cred ei acum nu te mai intereseaza, atata timp cat TU ai considerat ca ceea ce a iesit la nunta a fost peste asteptarile tale!
sper ca si nunta mea sa fie the best of the best si sa imi placa si sa ma simt bine! sa nu ma enervez ca mie imi sare tzandara mai repede decat prevede legea si nu stiu cum o sa iasa dc se intampla asta!

PS: ACEL TU PE CARE L-AM FOLOSIT NU SE REFERA NUMAI LA PERSOANA KRELIEI!
SE REFERA LA TOATE CELE DE PE ACEST FORUM CARE AU FOST MIRESICI!

sper sa nu sariti pe mine pentru simplul fapt ca mi-am expus parerea!
eu va pup pe toate si va ofer un buchet de flori virtual!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gio bestiale poze...sunt convinsa ca a fost super...iar Marco e atat de mare!?! nu mai e un bebe mic

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ginutza ai perfecta dreptate. Mi se pare normal sa spunem ca am avut cea mai frumoasa nunta. Doar a fost a noastra. Pt. fiecare dintre noi a fost un moment unic, emotionant, fericit.
Stai linistita ca eu nu sar pe tine si nici nu dau cu rosii, caci imi trebuiesc la bulion(glumesc ca nu fac asa ceva, are cine sa faca).
Oana e mare, a trecut timpul. acum nu mai e bebe, ci un smecheras in devenire. Nu mai sta o clipa locului, tre sa fiu tot cu ochii pe el. dar lasa ca vede el, dupa ce-i gasesc o bona. Eu m-am cam saturat de stat acasa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Salutare fetele mele!!!!
Iaca si io intoarsa de la nunti si din luna de miere...mai bine zis saptamana de miere!!!
A fost foarte stresant, din cauza unor evenimente neplacute cu locatia (uite, mi se ridica parul numai cand ma gandesc...)am crezut ca in saptamana dinaintea nuntii facem si io si ubi atac cerebral, dar pana la urma, in ziua nuntii totul a fost mai mult decat perfect...de parca Dumnezeu a vazut prin ce am trecut si ne-a daruit o zi superba, in care toate, dar absolut toate, au decurs cum nu se poate mai bine! Si nou am fost doi zambareti (mai mult io!) si doi fericiti!!!
O sa incerc sa pun neste pozici cu cununia si cu nunta (ca am adunat cam o mie si ceva....) si dupa ce ma dezmeticesc bine, o sa va povestesc cum a fost....
Va bub, je

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Giova
Oana e mare, a trecut timpul. acum nu mai e bebe, ci un smecheras in devenire. Nu mai sta o clipa locului, tre sa fiu tot cu ochii pe el. dar lasa ca vede el, dupa ce-i gasesc o bona. Eu m-am cam saturat de stat acasa.

Trimite-l la Iasi. Stiu ce putin vreo 5 persoane (fete tinerele, numa' bune pt el...) care ar vrea sa ii fie bone... (e vb de colegele mele si de mine... Ti-am mai zis eu ca toate sunt indragostite de Marco.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Giova, super....poze... Super piscina, super marea, super Marcolino... Creste vazand cu ochii...
Deocamdata laudam flacaul tau da' sa vedetzi cand ne-om muta pe rand la mamici... si vom schimba registrul ... Nu vom mai vorbi de nuntzi ci ne vom lauda odraslele...

"- Ba al meu e mai frumos!"
"- Ba al meu ca-i mai ochios..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neata fetelor!

Azi m-am mai linistit, am terminat de dat telefoanele de multumire si incet incet ne reluam activitatile zilnice.

Mai intai, pt ca nu am apucat sa fac urarile cuvenite - pentru cele mai frumoase miresici ever ...care au fost si vor mai fi - Casa de Piatra si petreceri de vis, vieti pline de iubire, fericire si noroc!

Vad ca a ajuns si Gio la net....
Si mie imi pare rau ca nu ne-am mai vazut ultima oara...dar, fuse pt o cauza nobila, ti-am zis
bine ca macar nu ti-a taxat sms-urile, ca pe mine ma luase groaza cand veneau sms-urile unul dupa altul....si mie mi-a venit factura destul..dar, asta e, am avut legatura cu tara, nu?
Iar nepotu' e un mare shmeker si un zambaret fara pereche, toata ziua zambeste, toata ziua gangureste si .... sterge podelele ...dragu' meu drag!

Nici eu nu am apucat sa povestesc, insa asa e, a fost frumos....la ultra all inclusive nu ai altceva de facut decat sa stai toata ziua la plaja, sa papi, sa bei de toate pt toti, sa faci baita in piscina si seara sa asisti la show-urile oferite pt turisti, de catre hotel.
Socul mare pe care l-am avut in hotelul in care am stat - cred ca 70% din turisti erau rusi, personalul vorbea intai ruseste, apoi germana, apoi engleza...si normal, turceasca lor intortocheata.
Peisajele din jurul hotelului, gradina in care aproape in fiecare seara era cate o nunta (fratilor, astia au coroane de flori la nunti!!), personalul primitor si zambitor (chiar daca pe ei ii durea capul groaznic), servire ireprosabila...

Prima surpriza din partea hotelului a venit imediat ce ne-am cazat, ne-au asteptat in camera cu o sampanie la gheata in frapiera si cu 3 baclavale (de ce 3, n-am inteles, probabil 1 s-a impartim ) si prima dimineata ne-a adus micul dejun in camera, aveam halate si papucei ...prosoapele erau schimbate zilnic, aveam seif in dulap...lumina se aprindea cu ajutorul aceleeasi cartele cu care descuiai usa...mancare..k..lau (stiti voi vb aia rusinoasa )....si "descifrabila" si mai putin "descifrabila" ....ceaiul se combina cu apa...fructe in prostie (pleca romanca in fiecare zi cu cate un servetel cu struguri - parca eram gravida, zau!)
totusi, beuturik lor..locala (resp. campari orange - ca aste beui je)...nu are acelasi gust ca ala original...never ...de fapt, camapri ala e turcism, plus, orange-ul este de la dozator.... dar, e o bautura baubila, in final...

O alta surpriza care mi-a dilatat pipota [:-))] s-a perecut in ultima zi de plaja - cand in boxele de al barul de langa piscina s-a auzit o melodie romaneasca (Class parca o canta - ceva cu "In noaptea asta..")...

Dupa cum am mai zis, nota 20 pt turci caci stiu cum sa-si vanda "marfa"!
Mi-a parut insa putin rau ca nu am iesit din resort - de frica atentatelor...insa, pana la urma..am fost noi 2 si asta a contat, nu?

PS. elara, esti mortala, parol!!! (iti spun io ca gina va avea cea mai tare nunta ever!..nu-i asa gina?)

EVER-itzelor, sa ne auzim cu bine, va pupi cu drag, ma intorc la munci si poate poate..revin cu niscaiva pozuci din hanimun

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by krelia

PS. elara, esti mortala, parol!!! (iti spun io ca gina va avea cea mai tare nunta ever!..nu-i asa gina?)

EVER-itzelor, sa ne auzim cu bine, va pupi cu drag, ma intorc la munci si poate poate..revin cu niscaiva pozuci din hanimun
[/purple]

MIMOZA PUDICA... [/font=Comic Sans MS]

NORMAL CA ASA VA FII!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput