Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by clau77
Ginutza mai ai putin si iti vine randul. Spor in pregatirea marelui eveniment!

multumesc frumos!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Te-ai intors ??? pupici ...si asteptam o gramada de poze...si detalii evident

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cri, in primul rand Casa de piatra! Pozele sunt superbe, mult stil si eleganta am vazut in ele. Bravo voua!
Cat priveste biletele de avion, se pare ca agentia prin care ati cumparat biletele, foloseste E ticket, bilete electronice, adica, cumparate de pe net.
Si noi apelam la varianta asta pentru ca sunt mai ieftine decat sa le luam de la agentii de turism de aici.
De fiecare data cand calatorim, si asta minim de 2 ori pe an, listam biletele in 3 exemplare, sau facem copii, in cazul in care se deterioreaza pe drum, sa avem altele.
Mergi cu incredere ca e totul ok.
Cele despre care spunea Alinutza, tip carticica, se dau de la agentiile de turism.
Concediu placut.

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna ziua, dragelor,

continui cu partea a IIa...

Sambata dimineata, trezit, spalat pe cap, venit pretini, umflat baloane, plecat la makiat si coafat....Makiat, coafat, ora 4 - plecat in crize acasa inapoi....imbracat in mare verva....rokia..ah, stai, ca am uitat crinolina...dar rokia jos, pus crinolina, pus (iar) rokia, pantofii...colierul..alea alea.....vine cameramanyul, vine nasa...pune voalul...mergem in sufragerie sa inampinam invitatii si sa imi astept sotul cu buchetul...intra iubi...da buchetul...ciocmin sampania cu nasii, cu parintii si cu invittii, iesim din casa, imi rupe turta, poze, poze, pupaturi, ma urc cu nashu' si cu mama in masina, iubi pleaca cu nasa si cu tata .... in spate...alaiul

ajungem la biserica, intram pe poarta, ai grija la mirese...intoarce-te cu spatele, pune cocardele lui iubi, nas, parinti....zambeste la pozar, mai pupa-te cu unu' ... altu'.... zambeste ....pregateste-te sa intri la bratul nasului...un paas, al doilea, si gata - sunt in biserica, iubi ma asteapta la altar...toata lumea se uit ala mine ...sunt cea mai tare!!!!

incepe slujba..emotii de nici un fel...toate cele 60 de min. am fost ...ne logodim...ne cununam...ne invartim...muscam din pishcot, luam o tzara di vinishor...ne tine popa predica de rigoare...din care, singura propozitie pe care am retinut-o a fost ca..nunta noastra "miroase a rafinament" ...pupaturi, flori...si iesim la poze...si facem la poze, pana ne "dau afara" ca "vrea si cealalta mireasa sa intre"....

plecam la restaurant..cu iubi de mana si cu nasii in masina lor in drum spre, ne oprim la pozuci ..pozuci, pozuci...in timpul asta, parte din invitati ne asteptau in restaurant, deja intrati (asa ca, am scapat d epupaturile d eintampinare..cu o parte...ne-au ramas doar cele de la rondul printre mese )

ajungem la restaurant, vin si alti invitati, pupaturi, pupaturi, sampanie...si uite asa pana se aduce aperitivul....apucam sa mancam mai mult de jumate din aperitiv....hop deskidem dansul...se sparge Jumbo, se termina si melodia noastra, incepe un vals, la care vin si nasii, plus parintii...PLUS BUNICII MEI - care m-au facut emotional...praf...(cine stie, cunoaste!!!!!)...si uite asa se deschide practic "sezonul dansului"
...vine peshtiucul, cu buchetiera de legume...ruleaza si filmul cu povestioara noastra - super succes printre invitati, parinti, nasi, si..iubi, pentru care a fost reala surpriza, caci nu stia de el ....vine si ora 12 noaptea...vin si cele 2 perechi de dansatori profesionisti....super aplaudati ..apoi, sunt furata ...trec prin celalalt salon s-o vad pe fanny (super miresica frumusica ), ma pupez si cu daii si tuleo mai departe....in oras, ce cluburi nenica...toate erau full..drept pt care, hai inapoi la arc, fume o tziga, bea neshte berica ....si indreapta-te spre restaurant, asteptand sa fii recuperata

sunt recuperata, iubi ma tine in bratic, ma urca scarile, ne pupezim, lumea aplauda si dansam evident..."drumurile noastre toate" .... mai trece un timp si pac..apare dansatoarea din buric - surpriza nasului pentru iubi...danseaza iubi al meu de n-are aer ...ca doar timiditatea e departe de el ...cadana pleaca sa mai danseze si pe la alte mese...se termina "reprezentatia"....imi dau seama ca n-am apucat sa mananc nici o sarma...asta e...continuam distractia...

edit (ca am uitat d efripturica )
se aduce fripturica - rulada de pui, cotlet de porc si muschi de vita cu bulete de cartofi si ciuperci gratinate cu cascaval - din care evident n-am papat decat un pic de rulada, vreo 2 bulete si o ciupercutza...iar dansam, dansam, dansam...zambete toata noaptea...cameramanii si pozarul printre noi ..se face tarziu, simtim lumea si ne dam seama....e momentul pentru tort..si apoi pentru buchetel

se aduce tortul - 7 etaje, 12 artificii - pe "Conquest of Paradise", taiem tortul cu nasii, sampanie, pupaturi..alea alea, stiti voi - cumintei la masa, sa papam tortul...ce sa papam ca nu mai intra si in plus, muzica te cheama la dans, vrei nu vrei

mai dansam ce mai dansam...nah, ca trebuie sa-mi scoata si voalul......specific clar...melodia cu pricina sa repete prima strofa de enshpe mii de ori, numai sa nu ajunga la versurile alea terifiante...zis si facut...se produce "evenimentul"..imi pune "basmalutza", o esarfa frumu-frumu si fina luata de nashica mea de la Viena ...si ma pregatesc sa arunc buchetul, pe "girls just wanna have fun" ...le pacalesc pe fete...arunc buchetul prima oara..se duce dincolo de fete..nu-l prinde nici una....il mai arunc o data..il prinde o colega ..si gata!...

...lumea incepe sa plece, pupicuti...pilde, vorbe frumoase, multumiri ...etc.

parinti, nasi, miri, ramanem sa "facem casa" ...ma dureau picioarele, imi venea sa ma descalt ...rokitza mea era neagra la poale...cand m-au furat ploua afara, ia rcu praful strans din restaurant..atat i-a trebuit...la spalatorie a iesit brici! - restaurantul ne-a dat inapoi tot ce a ramas, bautura, fructe, partea de jos a tortului....

plecam inspre casa, ajungem, iubi ma trece pragu , ne des-miresim si des-ginerim , punem restul de flori la locul lor...eu, ma chinui sa-mi scot agrafele din par, care, intre timp se transformase intr-o placinta .....si gata, la somn ca e deja lumina afara!!!

Despre cum au fost toate la nunta, nu am sa va spun pentru ca evident fiecare este subiectiv cu privire la nunta sa...

PS. ... totusi, n-am sa rezist si va voi spune ca am avut cea mai tare nunta EVER! ...si fara pic de modestie, va voi spune ca lumea s-a simtit extraordinar, a fost tinuta in priza toata seara, surprizele si momentele frumoase au curs continuu, mancarea a fost foarte buna si pe saturate, bautura la discretie, servirea ireprosabila! (si am avut si frapiere langa mese - nu tot cardul de sticle pe mese!), tortul, fara cuvinte!! - muzica....face totul!!! - extraordinara - coordonare DJ - sef de sala, la fix!, aranjamentele in sala - marfa (saru'mana fetelor!! - SunSmile si plici_plici, care si-au rupt din timpul lor sa vina sa aranjeze marturiile, stalpisorii si cardurile de mese, in loc sa se aranjeze pt nunta - va iubesc!!!)

Si acum, cu regret va spun ca, din cauza unor intamplari din trecut, de care n-are rost sa mentionez, caci, prea bine imi e si nu vreau lamai....am decis sa nu arat poze online....
....imi pare rau ca suferiti alaturi de altii, dar, asa e intr-o comunitate...unii nu merita si ceilalti sufera...

imi doresc sa ma intelegeti si sa-mi respectati decizia. Aveti incredere in mine si...in spusele PRIETENELOR mele care AU FOST LA NUNTA!!! ca totul a fost super tare, ca noi 2 am fost frumosi, zambitori si primitori toata seara si ca pozele au iesit pe masura asteptarilor!!!

Edit no.2 - va multumesc celor care mi-ati fost alaturi cu sfaturi si vorbe bune, va multumesc pentru gandurile voastre bune si sincere, pentru urarile calde, care mi-au mers direct la suflet...si pentru ca, departe fiind, v-ati gandit totusi la mine!

Va multumesc mult si va promit ca...n-aaaam saaaaa pleeeeec ..GURU ramane pe pozitii!!!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Draga Kreliutz,
Eu una iti respect decizia.
Acum trebuie insa sa marturisesc ca ma roade curiozitatea ........ca deh .....fomeie sunt si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pisoi Turbat ..frumosi miri ati fost..si unde ai gasit palariuta aceea absolut dulcica? Caut de ceva vreme asa cev asi nu am gasit...

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

hallo miresici
krelia bine te-am regasit.felicitari pt nunta extraordinara pe care ai avuto, stiind ca te-ai ocupat si comsumat foarte mult pt ea.esti cel mai multumit atunci cand sti ca ai dat tot ce se putea da din tine si ca in final a iesit conform asteptarilor.
casa de piatra plina cu iubire, intelegere si multe multe....multe reusite pe tot parcursul vietii.sa fiti fericiti si sa ramaneti mereu acei tineri plini de viata care s-au indragostit pt vecie

din partea mea decizia ti-o respect, pt ca asta e dorinta ta si chiar daca nu fac parte din cercul de cunoscuti si prieteni, pt mine cel mai de pret lucru este sa faci pe placul prietenului,sa-l intelegi si sa-l ajuti atunci cand poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

Alynutza multumesc mult pt raspuns.o sa incercam sa cautam (cu toate ca suntem in criza de timp, AMR 23) si noi sa vedem ce mai gasim, pt ca pana acum m-am luat cu altele si am uitat complet.

revin cu o mare rugaminte.tin minte ca s-a mai discutat pe forum despre asa ceva.cine are un curs de dans????????? nu mai am timp ca sa ma duc la cursuri de dans acum si mi-ar fi mult mai usor acasa.sau imi poate recomanda cineva un site unde pot gasi asa ceva????? va rog ajutati-ma ca nu stiu sa dansez vals

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Alina, sa cautati, ca-i pacat, luna de miere e o data in viata (cu adevarat, ca ne mai facem noi dup-aia a n-a luna de miere, e partea a doua). Cum e deja toamna, v-as recomanda niste destinatii mai calde, gen Egipt, Tunisia, Turcia, Grecia, in functie si de cati banuti aveti la dispozitie. Succes!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Nana, mersi mult de aprecieri (in special venite de la o mireasa superba) si de raspuns!

Alinacn, nu e tarziu sa iei lectii. Noi ne-am dus cu o saptamana inainte de nunta si am luat 3 lectii absolut suficiente in care am invatat si coregrafie si tot...dup'aia am mai repetat prin casa. Nici noi nu stiam nimic cand ne-am dus...dar tipa a avut f multa rabdare cu noi si a mers super! Adresa e www.startdancing.ro. Noi am facut cu Suzana, dar si Marius e un dragut. Multa bafta!

Mergi la inceput