Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by cri.

Multumesc mult fetelor pentru aprecieri! Ne-am simtit minunat amandoi si nunta a fost pe masura...mai mult decat ne-am asteptat!

Vreau sa va intreb si eu, apropo de plecarea in luna de miere....noi vrem sa plecam in Olanda vineri cu avionul. In afara de pasaport, asigurare medicala si bilet de avion (care e o foaie scoasa la imprimanta de pe net cu datele zborului si numele) mai trebuie ceva? Biletul de avion nu trebe sa arate altfel? Mentionez ca sunt picata din cer si n-am mai fost niciodata cu avionul .....a fost picaj liber

Don't worry, be happy!
Nunta noastra de vis

...daca ati rezervat si cumparat biletul pe internet...acea foaie se numeste bilet electronic...e in regula...mergeti in aeroport cu pasaportul si nr zborului si totul va fi OK...se foloseste din ce in ce mai des...pentru ca e mult mai simplu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna fetele!!! Ce faceti? Eu cam obosita dupa o nunta superba, care a iesit asa cum am visat...numai ca a trecut atit de repede, ca nici nu am apucat sa ne dezmeticim ca s-a terminat...eu am fost aeriana rau de tot, daca nu era sotul uitam multe lucruri...nu mi-a pasat de nimic, am avut treaba doar sa ma distrez. Multumesc de urari si casa de piatra fetelor din acest we. Va spun de acum pt ca o sa plecam vneri in luna de marmelada si nu o sa mai am cum sa intru. Ne auzim la intoarcere cu mai multe impresii, ca acum sint cam zapacita si nu prea imi gasesc ideile.
Va pup!!!

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Am pus citeva poze facute cu aparatul nostru...Sper sa va placa!!!

Ceva poze...
Poze nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

ancasilv, sa fiti fericiti toata viata si sa aveti o luna de miere super!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dragele mele,
Cu putin timp liber (ca sotul e plecat - cu sorcova ), incerc sa va povestesc din evenimentele petrecute din 24 august incoace

Cununia civila - emotii cat caru'... dimineata la ora 10 coafor, plec de la coafor ora 12 (ce mi-o fi facut acolo, ea stie - vopsit, coafat..alea alea...) , toate semafoarele prinse pe galben/rosu - verde clar , evident, treci in drum spre casa, ia buchetul, fugi spre casa, Doamne ajuta - suntem in grafic....da-i imbraca-te, fixeaza-i cravata sotului, pune-ti palaria , retuseaza rujul, da actele lui iubi, iesi cu dreptu'...tzusht' la maritat
Ajunsi la starea civila, pupaturi, mimozele cele 2, SUN si PLICI_PLICI asteptau ca duamnele in curte..io, mireasa, afara ...ne regasim, pupaturi, imbratisari, poze, alea alea...iar, rude, pupaturi, imbratisari, poze, alea alea...si ne cheama....emotiile cat caru'....cetatene..cetateana....bla bla bla..pupaturi..flori...pozele de rigoare in sala...iesim afara, pod de flori (mi-aduc aminte ca am uitat confetti acasa)....iar poze, iar pupaturi, sampanie - si invitatie finuta din partea unui domn sa ne "caram" acasa ca vor sa iasa si ceilalti.......ah...de individu' tuciuriu cu acordeon n-am scapat, evident...pana nu i-am zis, opreste-te nene ca imi termin scarita, ciocanelu' si toata trusa de "scule"...dupi cari...am mers cu catel, cu purcel, familia si cativa prieteni la o citirica si-o spagheata, drept cinste...la plecare, facem skimb de cadouri cu nasii, ne primim PLASMA , ne pupam de lrvdr si plecam spre casa, proaspat casatoriti
A doua zi - alergaturi, provizii pt restaurant - fructe si rontanele, plus incarcata toata bautura si dusa acolo....cand am ajuns, am avut o mare surpriza - baietii aranjasera sala pt sambata in proportie de 80%!!!
Seara, o petrecem fiecare separat - domnisori , la casa parinteasca

...revin cu sambata, ca acu' am neshte kestii neshte trebi si tb sa cedez calcu'....pana ne luam laptop...

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Neata fete cucuiete!

Pup Krelutzo, sa-ti fie de bine!

Si, sa nu uitam, felicitari tuturor proaspete-casatoritelor, va doresc tot ce-mi doresc si mie!

Vreau sa scriu cateva cuvinte despre nunta asta, dar acum nu am timp si nu mai stiu cand voi avea. Dar, cum fotografiile sunt graitoare,
aveti adresa http://gallery.arhimedia.ro si acolo numai albume de fotografii. Cununie - concediu 1 - concediu 2- Nunta - honeymoon etapa 1 si 2.

Va pup si ne revedem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Buna dimineatza fetili!

kreliutz bine ai revenit si asteptam partea a doua!

m-ai am si eu un pic pana devin duamna cu acte in regula, drept pentru care am niste emotii de nu se poate!
am mai scapat de un stres cu rochitza de mireasa pe care azi o ridic de la croitor, in sfarsit a iesit asa cum am vrut eu!
aveam niste emotii numai cand ma ganeam ma luau transpiratiile!
mai am de luat sampania si piscoturile pt civila, asta fiind o prioritate mai mare, avand in vedere faptul ca sambata e cununia civila! ca pana la nunta mai avem
va pup si va las ca am un morman de acte de aranjat pana vineri!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, bine ai revenit! Asteptam cu nerabdare si partea a doua , mai ales ca ne-ai lasat in suspans fix cu evenimentul no. 1...

Ginutza, spor la ultimele pregatiri!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Krelia, bine ai revenit! Asteptam cu nerabdare si partea a doua , mai ales ca ne-ai lasat in suspans fix cu evenimentul no. 1...

Ginutza, spor la ultimele pregatiri!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

SAR'NA!
chiar ca am nevoie de spor, ca la 10 ore de munca pe zi, seara nu prea mai am taria sa fac ceva pana la capat!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Neatza!
am lipsit cateva zile si ce imi vad ochisorii........S-a intors Krelia Bine ai revenit! Astept episodul 2 dar mai ales ceva
Apropos, am vazut fotografii de la nunta lui ucuaca, cri, elara si pisoi_turbat. Ati fost frumusele foc si elegante toate.
Ginutza mai ai putin si iti vine randul. Spor in pregatirea marelui eveniment!

Mergi la inceput