Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
Alynutza spune:
Naty, cum spuneam, mie mi le-a dat tanti de la salon. Nu le-am cumparat eu separat. Dar se gasesc la magazinele care vand metraje/nasturi/fermoare/balene si alte cele. Magazin cu asa ceva in Bucuresti nu stiu sa-ti recomand, ca eu sunt din Cluj. De prins cred ca poti sa le prinzi si tu, cu ceva lipici transparent sau chiar cusute cred ca ar merge.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Andita spune:
Eh, e cu susta.....vedeti voi, astea nu sunt pozele definitive, sunt date asa, de curiozitate, sa vedem ce-a iesit, si sa ne alegem ce o sa fie in album. Pozele definitive trebuia sa le avem de sambata asta care a trecut, dar am mai amanat cu o saptamana, pentur ca nu am ajuns in Buzau. Asa ca, nu o sa apara si fotograful in poza :).
quote:
Originally posted by dyadya
Andita ai fost taaaaaree frumoasa! Si pozele sunt foarte reusite, dar am si eu o curiozitate: de ce a tinut fotograful sa-si puna numele pe pozele voastre?! Adica daca voi vreti sa scoateti cateva pe hartie sa va faceti un album, or sa iasa cu numele lui cu tot?!
Creta
Au mai ramas...
Poze
Andita spune:
Imi amintesc, cum nu....
Va multumesc tuturor pentru felicitari si aprecieri. Va doresc tot binele din lume, si multa, multa fericire!
quote:
Originally posted by magda raluca
Andita, abia iti asteptam pozele! Te-am vazut cand ti-ai cumparat rochia, de la targ, de la WL, daca-ti mai aduci aminte. Atunci erai asa fericita si frumoasa in ea si eram curioasa daca se poate mai mult. Ei bine, se poate ...
Au mai ramas...
Poze
ooana spune:
Andita...superbe poze...sa fiti fericiti la fel ca in ziua nuntii toata viata(si la fel de zambitori)
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
anduril spune:
Eheei, ce tineri, ce frumosi !
Bravo, andita, la mai mare! Si sa ne aduci mai multe poze, din "avanpremiera" se pare ca vom avea ce vedea !
*Imagination is more important than knowledge*
M&M spune:
Andita felicitari!!!
Superbe pozele. Ati radiat de fericire si iubire si asa sa ramana toata viata. CASA DE PIATRA inca o data.
eu
poze nunta
Cristina
mimika spune:
Buna fetele si multumesc pentru urarile pe care mi le-ati facut. Cat despre nunta mea, a fost asa cum mi-am dorit...Desi evident ca aumai fost si scapari...ca noi ne asteptam sa dansam vals si ne-am trezit cu "sa nu-mi iei nicioda dragostea" etc... La biserica Armeneasca a fost suuuuuper, deosebit rau....Tot ordotocsi, dar totusi asa deosebita slujba...Invitatilor de la restaurant le-au placut surprizele (2 perechi de copilasi dansatori profesionsiti, magician). Am avut si noi o surpriza , un colaj de fotografii realizat de parinti si cumnati comentat de mama mea si de fratele sotului...A fost supeeer. Apropo de magician, el a fost cea mai mare surpriza pentru toti. A trecut pe la fiecare masa si a facut tot felul de trucuri gustate de toata lumea. O sa apara asta seara la "Din dragoste". Daca va doriti vreuna asa ceva, dati un semn de viata si va pun in legatura cu el. Nu stiu sa zic nici un pret, pentru ca la noi a venit ca prieten al sotului meu. Acum incerc sa fac planuri pentru saptaluna de miere. Vreau la Paris vreo 4-5 zile (ca de mai mult nu avem banuti...). Daca cineva are vreo sugestie de hotel de 2-3 stele, care sa aiba un aer mai...frantzuzit...as fi recunoscatoare. Poze nu am decat cateva de la civila, dar promit sa pun si poze cand o sa le am pe toate. Pupici
x
clau77 spune:
Neatza!
Anditasuper miri, super poze! Cata fericire....Va doresc sa ramaneti la fel de fericiti toata viata!
Mimikaimi pare rau eu pentru Paris nu siu ce sa-ti recomand.
ooana spune:
quote:
Originally posted by mimika
Acum incerc sa fac planuri pentru saptaluna de miere. Vreau la Paris vreo 4-5 zile (ca de mai mult nu avem banuti...). Daca cineva are vreo sugestie de hotel de 2-3 stele, care sa aiba un aer mai...frantzuzit...as fi recunoscatoare.
x
Exact asta incerc sa planuiesc si eu acum....o misca escapada in Franta!
...daca cineva informatii despre un astfel de hotel...as fi recunoascatoare daca...ne-ati da niste sugerstii...vrem si noi sa mergem 3-4 zile la Paris (un fel de a 2-a luna de miere)...in Decembrie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
ginutza2002 spune:
Salutare fetele!
am revenit si eu din peripetiile mele prin tzara dupa vereghete!
pe care le-am luat si sunt fffffff foarte frumoase (normal ca doar sunt ale mele )chiar nu imi venea sa cred ca au iesit asa frumoase!
si acu am intrat in amr!
pe 16.09.2006 la ora 11.40 o sa zic DA! si o sa devin si io duamna cu acte in regula!
va pup pe toate!
ps: ma grabesc ca am o gramada de tb!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!