Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
Buna!
Merci frumos Alynutza. Dar poti sa-mi spui si mie cum au fost cupele cusute de rochita? Adica ce fel de cupe erau? Si cine lea- cusut, tu? Ma tenteaza ideea.
Multumesc si tie, Nanamotoc. Mie mi-e cam frica de cupele de silicon, am impresia ca se deslipesc. Chair daca nu e asa, cred ca as sta terorizata toata nunta cu gandul ca imi cad.
Cristina_26, ai fost foarte frumoasa si la civila si la cununia religioasa.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Alynutza spune:
Naty, cupele mi le-a pus doamna de la salonul de unde am luat rochitza. Dar erau cupe din acelea cum se gasesc si in mercerii. Si poate m-am exprimat eu gresit, nu le-a cusut, le-a lipit cu ceva lipici special, cu are a lipit si strasurile. Eu le-am lipit acasa toate marginile cu leucoplast, ca sa nu ma jeneze, asa m-a sfatuit doamna de la salon si chiar nu tin minte sa ma fi jenat cupele. A fost ok, nu mi-a fost prea cald, n-am avut temeri ca pica, nu m-a strans ceva in plus si au dat o forma frumoasa la rochitza. Daca mai ai nevoie de detalii, sa-mi spui.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
ooana spune:
Chiar ca e cam pustiu pe aici...deh, probabil e perioada cu honeymoon-uri!
vineri vin acasa...abia astept...si alynutza in sfarsit o sa vad acasa filmuletele tale ...pentru de aici nu am acces la asa ceva!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
Alynutza spune:
Oana, cam multa lume plecata in honeymoon... Cred ca te bucuri tare ca vii acasa. Filmuletzele daca ai timp sa le vezi, cred ca sunt alte chestii care primeaza
Nunta noastra de vis
Luna de miere
M&M spune:
quote:
Originally posted by Naty
Buna!
Merci frumos Alynutza. Dar poti sa-mi spui si mie cum au fost cupele cusute de rochita? Adica ce fel de cupe erau? Si cine lea- cusut, tu? Ma tenteaza ideea.
Multumesc si tie, Nanamotoc. Mie mi-e cam frica de cupele de silicon, am impresia ca se deslipesc. Chair daca nu e asa, cred ca as sta terorizata toata nunta cu gandul ca imi cad.
Cristina_26, ai fost foarte frumoasa si la civila si la cununia religioasa.
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Multumesc mult , Naty!!!!
eu
poze nunta
Cristina
Andita spune:
Salutare tuturor!
Ma straduiesc de mai bine de o saptamana sa va scriu, sa compun, ca mai toata lumea, povestea nuntii, numai ca, pur si simplu, nu mai am cuvinte. A fost exact cum mi-am dorit, si chiar mai mult de atat. A fost un vis, care s-a terminat mult prea repede, si pe care nu il vom uita niciodata. Am avut de toate: si ploaie, dimineata, cat sa racoreaca totul, si soare, tot restul zilei, si lacrimi, si rasete, si dans, si emotii, si chiar si articficii (surpriza din partea parintilor). Mai mult nici nu stiu ce sa spun. O sa va las pe voi sa va faceti o parere, privind pozele noastre.
Va sarut pe toate, si va multumesc ca mi-ati fost alaturi in pregatirea nuntii. Va doresc tuturor sa aveti o nunta cel putin la fel de frumoasa cum mi-a parut a fi a noastra!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anditav7/album?.dir=/659are2&.src=ph&.tok=ph8QAdFByxlj4DSe
Alynutza spune:
Andita, ati fost foarte frumosi! Va doresc sa ramaneti la fel de zambitori toata viata si sa pastrati tot timpul in suflet magia acestei zile speciale.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
magda raluca spune:
Andita, abia iti asteptam pozele! Te-am vazut cand ti-ai cumparat rochia, de la targ, de la WL, daca-ti mai aduci aminte. Atunci erai asa fericita si frumoasa in ea si eram curioasa daca se poate mai mult. Ei bine, se poate ...
Naty spune:
Alynutza merci inca o data. Ai putea sa-mi spui, te rog si de und ele-ai luat? Eu am luat deja rochita de la salon, dar cred ca as putea sa le lipesc si eu ...
poze si mai noi
dyadya spune:
Andita ai fost taaaaaree frumoasa! Si pozele sunt foarte reusite, dar am si eu o curiozitate: de ce a tinut fotograful sa-si puna numele pe pozele voastre?! Adica daca voi vreti sa scoateti cateva pe hartie sa va faceti un album, or sa iasa cu numele lui cu tot?!
Creta