Cratitza arsa

Cratitza arsa | Autor: mcm

Link direct la acest mesaj

Cu ce curatati cratitele arse cu mancare? Eu am reusit sa ard 3 in ultima luna, 2 cu porumb (fiert pana s-a evaporat apa si dupa...) si una cu lapte (aici a fost greseala mea ca dupa ce s-a racit l-am pus iar la incalzit in cratita in care a fiert). Le-am curatat cu soda caustica dar cred ca totusi e un produs toxic si nu stiu cat de bine este sa-l folosesc.

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu le curat cu solutie Triumf - ptr aragaz.
este f puternica dar si f buna .Ai grija la maini , ca arde ,foloseste neaparat manusi.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cu Triumf,pentru curatat aragazul si Cif crema.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Daca nu e arsa pe afara, incerca sa o umpli cu apa si ceva CIF si o lasi la fiert incet. Daca laptele a dat pe afara o lasi la fiert intr-un vas care sa o cuprinda. Dupa vreo ora vezi daca mai e nevoie de o curatire suplimentara si o mai freci cu buretele de sarma+Cif. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cu solutiile de aragaz(Mr. Proper, Ajax, Triumf), Cif crema, apoi Domestos. Si las asa, cu Domestos vreo ora-doua pana se albeste!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
, apoi Domestos. Si las asa, cu Domestos vreo ora-doua pana se albeste!

Domestos-ul asta nu e pt vasul WC-ul? Nu toate produsele de curatare sunt bune/indicate pt vasele folosite la bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cu Cif crema iar daca situatia e mai grava las cratita cu putin Ace pe fundul ei, in cateva ore se dizolva arsura si nu mai trebuie sa frec deloc.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu doar pt. Wc, Didialex, contine clor si topeste si arsura. Il poti folosi la curatenia in toata casa, nu doar sa dezinfectezi wc-ul, are o gama larga de uitilizari, scrie si pe eticheta. In plus, tin o sticla la baie si una la bucatarie!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Cif e prea bland pentru anumite arsuri. De Triumf am tot auzit dar nu l-am incercat niciodata. Cred ca de acum incolo o sa cumpar.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu folosesc si otet (sau produse de curatat pe baza de otet). La oalele de inox face minuni. Oale de ceramica nu am, asa ca nu stiu ce spor are.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Eu le fierb pe foc cu detergent de rufe si putin detergent lichid de vase. Se curata foarte usor dupa aceea doar prin frecare cu partea aspra a buretelui de vase si putin praf de curatat. Am rezolvat asa de multe ori cele mai grave arsuri.
Pupici si spor la treaba!

printze

Mergi la inceput