"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cici totul e bine cu pustiul, dar vorba ta si io cre' ca am facut "febra musculara" la oki ... ca ma chinui sa-i tin deschisi ... si ma bintuie un somnnnn ( ce-o mai fi si ala )... mmm ... si ma mai rupe si de spate ca deja la o luna avea aproape 5 kg si a mai si crescut 6 cm ... ca Fat Frumos

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!!!
bine ai revenit Mady
si pt.

Ana sa fii fata desteapta.....ca de asta esti fantastica!!!
pt. tine si pt. puiutzii tai!!!

Aelita ti s-a "schimbat" echilibru de asta ai luat-o intr-o parte....stai sa vezi mai incolo ca nu mai vezi nimic de burtica
....cam asa ceva te faci!!!
da e pt. o cauza nobila.......si zaharul nu-i nimic,o sa scapi pe jos si altele "mai pretioase".......mama ce am incurajat-o .....
nanami nu ne-ai spus cum mai e puiul cu bubitele din gura!!!
s-a facut bine? de la ce era?
Dana
Alex

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Si eu la cafea, dragele mele.
Ana, aud ca vrei sa-ti iei masina. Eu asta iarna am tot umblat prin tot felul de autosaloane de la cele mai prestigioase nume. Nu peste tot am fost bine tratata si asta m-a facut sa ma indrept catre cateva directii, mai ales facand calculul pentru servisul de dupa. Intr-adevar si mie imi placea Corolla chiar mult, dar fratele meu s-a orientat la Mitzubishi Lancer(trebuia sa ma informez mai bine pe la japoneze cum e vazuta pe acolo, dar prea tarziu a luat-o).
Pentru voi ca santeti mai multi in familie, e mai bine o masina ca Zefira (are un prieten de-al meu si e foarte multumit, am condus-o si eu, si merge excelent).
Vio, situatia ta cum mai e? Se poarta bine dansul cu tine, ca daca nu vin si
Madyn lasa c-ai sa recuperezi pe parcurs, astia sant cei mai frumosi ani, ce n-as fi dat sa pot trai si eu aceste senzatii.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Aelita, mie mi se pare super Iarina...(s-o vezi pe mandretea de vara-mea...o mananci)

Dandushule pe unde umbli, ti-ai mai revenit????Lasa birocratia ca vorbim alta data de ea...

Hiro, LA MULTI ANI !!!!!!!!!

Am inceput cursurile. E super.

Tre' sa fug...ma astepata sotul sa cumparam cadou surioarei lui....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor!
slaba activitate pe aici.....fara cafele,fara cucurigu....

fac eu cafele,ca ma pricep....x20

Iliuta,ma bucur ca-ti place la scoala,o sa fie mai usor sa inveti,spor la treaba
Cicina nu trebuia sa incepi munca?!
sau mai amani putin.....
o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna fetelor.

Am intrat doar sa va pup si sa-mi cer scuze ca nu mai sunt ca inainte .... Acum sunt bolnava de mor , abia am venit de la spital si ma simt ca naiba . Ieri daca nu treceau "Nanami" cu sotul si Hiro pe la mine o puneam rau de tot.

O zi buna ....sau cel putin mai buna ca a mea.

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Dana,dar ce-ai patit?
tot de la raceala?
ai grija de tine,stai linistita ca ne descurcam....
te si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

vai si ce raceala era pe capul ei (dandusha) , daca o vedeati cum arata va speriati , ca o fantoma

dandushika ma bucur ca ai fost la spital , am auzit de la iubi , pana sa vad aici , si sper ca nu e vb. de o mica pneumonie nu? fa-te mai repede bine ca tre sa facem o bauta pana dim. asa cum stim noi , sanatate

asa,,, deci sa va zic cam ce a presupus sotul ca era cu limba lui Hiro , s-ar putea sa fi lins putin din vopseaua de par cu care m-am vopsit eu , si neatenta am minjit putin robinetul, dupa care el s-a dus sa se spele pe maini siiiii....... uite asa, dar nu stiu sigur, important este ca i-a trecut , si incepe cu altele , tuse , raceala s.a.m.d.

of,,,,, de 2 zile ploua intr-una si e asa de frig , ca ma gandesc sa scot deja soba

si o seara placuta

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

Buna dragele mele....
am intrat sa va salut...sunt iar pe fuga.....
mi-a fost dor de voi....sa nu credeti ca v-am uitat...O sa intru eu mai des de azi inainte...

La multi ani copilasilor!! (cresc toti, asa-i?)

va pup si va doresc o zi/seara buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Madyn,nu am gasit ,iubire,nume,tot la lista sunt..Dar ma simt minunat. E cea mai frumoasa perioada din viata mea!
Ce face Mihaita???? Cum e? Cum esti tu ? Cum te descurci ?Super daca arvea 5 kg la o luna!

cicina,sigur ai facut febra intre craci de la motor?? hehe

nanami
,pupicei pt tine si Hiro!

Ana,deci ai nimerit-o super cu pauza!! Ma bucur tare ca v-a prins bine. Important e sa poti trece peste probleme,sa nu le tii in suflet,pt ca fiecare om are urcusurile si coborasurile lui..Ma bucur ca sunteti bine!
Luana e un copil lipicios,daca s-a lipit asa repede de educatoare.E bine ca nu osa planga si nu o sa iti faca probleme in primele zile.
Lasa omul sa se hotarasca,nu il presa,ca e o decizie destul de mare,trebuie sa fie sigur ce masina ii place. Daca vreti sau nu pe Zamfira,faceti nunta,ce mai!

violeta,haha da chiar ca ma incurajezi .n-are nimic,ca eu ma distrez tare in perioada asta din orice.chiar si din cazatura cu scaunul,dupa ce m-am ridicat repede ca pisica,am revizuit in minte cum m-am dat cu cracii-n sus si m-a luat un ras.
Tu cum mai esti ?

iliuta,e frumos la cursuri? facetio ceva sa iti placa?
e pastrat pe lista Iarina.

Dandush ,cum asa ai fost la spital? Dar ce ai??Ai grija de tine! E raceala sau ce ?

nanami,daca e frig,scoate soba,nu mai sta pe ganduri,sa nu patesti si tu ca Dana!

Amura,ce mai faci? mai fa-ti timp si mai spune-ne cate ceva!

va pup pe toate.am stat pana la ora asta pt ca am vazut meciul HAI STEAUAAAAA !!!!!

Mergi la inceput