Mi se exfoliaza pielea de pe fata

Mi se exfoliaza pielea de pe fata | Autor: NinaR

Link direct la acest mesaj

....deoarece am stat foarte mult la palja fara sa imi dau cu crema protectoare. Arat ca un dalmatian, imi vine sa mor cand vad fata patata. Stiti un truc? ce sa fac sa nu fie foarte vizibile aceste pete?

Nina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Incearca mai intai un peeling nu prea dur (sa nu se irite portiunile care s-au cojit). Dup-aia... fondul de ten sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ai doar grija sa fie pielea exfoliata si foarte hidrata inainte sa aplici fondul de ten. Altfel risti sa se cojeasca cu tot cu fondul de ten, si atunci chiar arati ca Frankenstein!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Parerea mea ca estetician este sa lasi fata sa-si revina cu ceva creme emoliente si in special seara poti aplica ulei de catina pentru regenerarea pielii. Fa un peeling cu un amestec de miere cu tarate de grau inmuiate in lapte seara si hidrateaza fata. Daca o sa incerci sa "ascunzi " petele nu o sa faci decat sa te pui in pericol de a face pigmentare care se duce foarte greu(poate dura si un an de zile). Rabda cu creme din extracte naturale! Orice ascundere de cosuri, exeme, iritatii, arsuri dupa un strat de fond de ten sau pudra este periculoasa oricat de buna ar fi marca pe care o folosesti. Fondul de ten nu face decat sa " manance" fata si o sa te trezesti intr-o zi ori cu riduri sau pete (in cel mai fericit caz) ori cu santuri.
Pe viitor foloseste crema protectoare mai ales ca in Romania este avantajul de a gasi la Plafar multe creme naturale. Crede-ma ca anul acesta cand am venit in Romania am bagat peste 5.000.000 in produse de la Hofigal (gen tinctura de propolis, arnica, catina (in Canada nici nu au auzit de asa ceva), plante pentru ceai si creme de galbenele) pentru ca eu de cand am venit in Canada de 2 ani nu am incredere in produsele lor. Marile SPA-uri(centre de ifrumusetare) nu folosesc decat produse din Europa pentru ca se pune foarte mult accentul pe a folosi produse naturale. Machiajele sunt din ce in ce mai naturale si cu cat mai putin pudra sau fond de ten.
Romania are un mare avantaj prin faptul ca are produse naturale, un avantaj de care nu-ti dai seama decat dupa ce ai stat o perioada afara si iti dai seama cate pastile si lucruri toxice se folosesc. Cremela naturale si uleiurile naturale nu au termen de garantie mai mare de un an de zile. Cremele care au durata mai mare inseamna ca au in concetratie compusi de conservare, compusi care majoritatea sunt extrem de toxici.
Deci parerea mea este sa folosesti tot ce este mai natural. Eu am 39 de ani si cand am facut cursul de estetica de aici toata lumea de aici nu-mi dadea varsta si mai ales ma intreba cu ce ma dau pe fata. Le-am raspuns ca in general nu folosesc farduri iar intretinerea fete se face numai cu ceaiuri si extracte naturale de la mine din tara.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Multumesc foarte mult pentru sfaturi.
Mihaela, iti voi urma sfatul, multumesc din suflet.

Nina

Mergi la inceput