Schimbare dupa nastere
De cand am ramas gravida nu mai suport caldura. Am inteles ca e din cauza schimbarilor hormonale. Pe de alta parte, niste prietene mi-au zis ca imi voi reveni cu timpul. Cu toate acestea au trecut aproape 10 luni de la "marele eveniment" si nimic!
A mai patit cineva la fel?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Raspunsuri
angelapriboi spune:
da,verisoara mea nu a suportat in timpul sarcinii parfumurile mai intepatoare.Din pacate si dupa 14 ani de eveniment a ramas cu aceeasi problema.
ANGELA
Kittie spune:
Eu am ramas la fel cu frigul... Iarna :( si dupa ce-a trecut prima sarcina, si n timpul celei de-a doua. Nu cred ca mi mai revin.
, mami de
( 13oct04 )
Mirela72 spune:
Si eu am avut calduri in timpul sarcinii (a fost chiar primul simptom de sarcina) si mai mult de un an dupa aceea, asta in conditiile in care inainte de sarcina eram mai friguroasa decat majoritatea oamenilor din jurul meu.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
Dana_ch spune:
aoleu pai am si eu niste calduri,mama,mama
si la mine au trecut 10 luni si nu-mi mai rein,toata lumea isimai ceva pe ei acum ca s-a mai racit si nimic,cel putin sotul ma bate la cap sa ma imbrac can eu mor de caldura.
de la ce o fii nu stiu dar eu intentionez sa merg la un endocrinolog,la sfatul dr de familie.
Poze cu
Lucas
poze noi
anky spune:
Si mie imi era cald in timpul sarcinilor,in noiembrie ,decembrie dormeam cu geamul deschis,noroc ca a rezistat si al meu sot.
Anca,BiancaCris 12.05.05
notquiteso spune:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. NU-mi spuneti ca nr piciorului ramane asa...crescut. Va rog, aveti mila de o dependenta de pantofi frumosi.. Si asa am baloshit pe langa cutiile cu pantofi si sandale toata sarcina, ca nu mai incap decat in papuci si adidasi...

POZE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ina_nz
Mie mi-a crescut piciorul cu juma de numar :)))))))))))))))
Ina
ale mele s-au latit si asa au ramas.Adio sandalute cu bretele subtiri!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
acd2you spune:
de la prima sarcina, nu mai pot bea lapte dulce! adica, pot sa il beau, imi place la gust, dar apoi mi se face greata, pana la a vomita. si asa am ramas si acum, din 2002. chestia este ca si bebicul meu, caruia am incercat sa ii dau lapte de vaca pe la 8 luni, s-a imbolnavut de stomacel, presupunandu-se ca ar fi avut o intoleranta la lactoza. ne-a luat un an sa il vindecam. acum e mare si bea lapte, dar moderat.