Aerobic sau fitness?
Ce parere aveti? Care e mai eficient pentru slabit? 
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
Raspunsuri
lulu77 spune:
Cred ca ar trebui sa vb intai cu un instructor
.
Din ceea ce stiu eu ,ptr slabit este bine sa faci la inceput exercitii cardio ,si anume aerobic ,
,innot ,stepper .
Dupa aceea poti afce exercitiile cu greutati - fitness - ptr tonifiere si modelare.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Kya spune:
Cred ca mai degraba fitness SI aerobic. In prima faza pina incep sa se mobilizeze suncile e mai recomandat cardio - care implica transpirare. Apoi incepe sa se combine cu excercitii la aparate si greutati.
Kya - viitoare mamica in asteptare
tasia spune:
Categoric aerobic si derivatele acestuia - step, tae-bo... Dupa ce ajungi la formele dorite te poti apuca de intarirea mushilor si anume de fitness. Daca ai sunculite si tragi de fiare nu faci altceva decat sa-ti intaresti masa aia mare pe care o ai si vei arata si ma HUGE iar cantarul o va lua razna de cate kg vei capata
Eu ma facut toata viata sport de la dans sportiv de performanta la inot, fitness....
Succes 
37 + 
pozele noastre
bebe
anky spune:
Pentru slabit trebuie sa faci cardio,adica bicicleta,stepper,banda de mers,crosstrainer sau spinning.Mie personal imi place stepperul.Am un stepper lateral cu care ma simt excelent.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
brendamitran spune:
Fitness fara greutati la inceput,urmand sa le faci si pe astea dupa ceva timp
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
renah spune:
quote:
Originally posted by tasia
Daca ai sunculite si tragi de fiare nu faci altceva decat sa-ti intaresti masa aia mare pe care o ai si vei arata si ma HUGE iar cantarul o va lua razna de cate kg vei capataEu ma facut toata viata sport de la dans sportiv de performanta la inot, fitness....
Succes37 +
pozele noastre
bebe
renah spune:
quote:Cel mai eficient pentru slabit este antrenamentul cu greutati, categoric. Nu este adevarat ca iti da acel aspect "bulky" sau ca te vei ingrasa. Cu cat se dezvolta muschiul cu atat consuma mai multe calorii si arde mai multa grasime,deci poate nu vei scadea imediat in greutate dar tesutul adipos va fi inlocuit cu muschi. Nu te speria in a lucra cu greutati mari, greutatea ideala este cea care iti permite sa faci aprox. 8-12 repetari. Lucreaza fiecare mare grupa de muschi odata pe saptamana. In privinta aerobicului/cardio este recomandat aprox. 30 minute la inceputul antrenamentului deoarece atunci se ard carbohodratii consumati anterior dupa care cu greutati cand se va arde tesutul adipos. Imediat dupa antrenament trebuie sa consumi o masa ce contine carbohidrati cu descarcare lenta(adica nu dulciuri ci cereale integrale, pasta , cartofi etc) si proteine, pentru a inlocui glicogenul consumat din muschi respectiv a "repara" tesutul muscular. Rezulatele nu vor intarzia sa apara. Succes
Originally posted by tasia
Daca ai sunculite si tragi de fiare nu faci altceva decat sa-ti intaresti masa aia mare pe care o ai si vei arata si ma HUGE iar cantarul o va lua razna de cate kg vei capataEu ma facut toata viata sport de la dans sportiv de performanta la inot, fitness....
Succes37 +
pozele noastre
bebe
dori spune:
O adresa la care gasesti informatii despre antrenamentul potrivit in functie de tipul somatic:
http://www.getfit.ro/asts.php
mitumac spune:
[quote]Originally posted by brendamitran
Fitness fara greutati la inceput,urmand sa le faci si pe astea dupa ceva timp
BRENDA
Si eu sunt de acord. Fitness fac de 6 luni...ma simt bine si corpul a inceput sa se modeleze...am fugit de aerobic din cauza saritului(saltatului)...pe care nu il agreez...fac la inceput cardio(bicicleta eliptica) si dupa aparate ....in timp am crescut greutatile si am incept sa fac exercitii noi.
nunta noastra http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/my_photos
am facut si noi 1 an de casnicie
exotic spune:
Parerea mea este ca a Tasiei ,si eu am facut sport de performanta si nu am auzit vreodata de la vreun sportiv bun sau profesor sa faci cu greutati cum te sfatuiesc altii ,nu vei face decat sa iei in masa .Sfatul meu este sa ai un regim echilibrat ,sa renunti la grasimi ,sa bei cel putin 2 l de apa pe zi si aerobic la greu ,pt.inceput o sa-ti fie greu ,obosesti repede dar dupa cateva sedinte ai sa vezi ca te vei obisnui ,nu trebuie sa exagerezi la inceput si sa ti pasul cu toti ,treptat,treptat incerci si asta >la aparate ai putea :sa alergi ,sa mergi ,bicicleta chiar,nu te sfatuiesc sa faci cu greutati,asta dupa ce vei slabi este chiar indicat in multe repetari cu greutate mica daca nu vrei sa pui masa.Si inca o data iti spun ca alimentatia conteaza foarte mult nu este de ajuns sa mergi la sala.iti doresc succes si sa reusesti,ambitie multa si rezultatele vor veni.