Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ca mi-am adus aminte: despre hainutzele pentru bebeii nostri cand ne internam la maternitate: cand aflu ca trebuie sa avem niste camasute pentru bebeu (bebelina) la noi, cand aud de la o mamica care a nascut in iulie ca n-a lasat-o cu nimic adus de acasa, ca s-au gasit niste microbi, si-l infasa, imbraca, numai cu lucruri din spital.
Vineri ma duc sa duc certificatul si merg si la o asistenta de la sala de nasteri, sa ma lamuresc si eu.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

PUFY, inca nimik la mine. Am dormit neintoarsa azi-nopate. Se pare ca lui bebe chiar ii place in burtica la mami lui, e cam puturos, de ce sa munceasca el, cand poate primi totul gratis?

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Cata14, dar de ce a fluierat dr. tau? De uimire, de admiratie? Pana la urma, ti-au spus ce greutate are? Ei fac masuratori, ca am auzit ca dr. din strainatate nu fac cezariene cu una cu doua. Ei sunt pro nastere naturala. Numai la noi se apeleaza prea des la cezariana, zic ei.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

GETYDepinde de maternitate cum ti-l lasa imbracat pe bb.Daca poti sa intrebi e mai bine.

POZE

Monica 39 sapt

Mergi la inceput

Gripo, ma lasa-l sa stea, daca mai vrea. Sa vezi ce patesc eu seara: ii pun pernuta, se foieste putin, mai "lucreaza" la vezica si la plamani, apoi adoarme. Daca merg de trei ori la baie pe noapte, nu se trezeste, doarme mai mult pe dreapta. Spre dimineata, cand mi-e somnul mai dulce, imi da trezirea: ba sughita, ba se foieste...

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Monique_new, tot asa de slabutza esti si acum? Ca in poza de pe 21 iulie, numai burtica era de tine. Eu am pus: si pe fund si pe picioare, spate etc. Pe langa ce aveam inainte. Totusi, pana acum, de la inceputul sarcinii, am pus 14 kg. In urmatoarele 5-6 sapt. oare cat mai pun?

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

GETYCam ca in poza aia sint si acumAm pus 8-9 kg in toata sarcina dar mai mult burta am ca in rest pe fund f putin si pe picioare.Nu pot sa zic ca m-am facut prea mare ca ma asteptam sa ma fac "rotunda"Oricum burta mi s-a marit asa in ultima perioada mai mult adica dupa 7 luni.

POZE

Monica 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buma dimi burtici si mamici,

Ileana, Try, Martha si Fusca FELICITARI PENTRU MINUNILE MICI! SA CREASCA MARI, SA FIE SANATOSI SI REFACERE RAPIDA LA MAMICI!!!

vai fetelor,ce mai creste listuta noastra cu bebici! ma cuprind niste emotii cand ma gandesc ce putin mai avem si ne trezim toate cu niste gogoloase in brate

pupicei!

36

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna dimineatza burticoase!!!!!!!!!!!11
Pufy e foarte bine cu listuta asa...ca e mult mai reala...numai ca la inceput eu am fost debusolata ca nu mai stiam unde e subiectul nostru :)))))...poate de asta e asa multa liniste..ca nu mai gasesc fetele subiectul!!!...sau intru eu mai des???
Eloise tocmai ne-am intors de la control...col posterior,bebe angajat...la fel ca la ultimul examen...ne vedem pe 6?????eu nu vreau sa asteptam pana pe 6....dar pana duminica cica ar mai sta...sa speram ca nu ne face vreo surpriza.
Monique new....teoretic burta tb sa se faca guguloi...nu e suficient sa doara spatele si burta jos...acelea sunt contractii reale cand uterul se contracta cu totul nu doar partial...lasa mai stai si tu pana duminica sa nasti cu dr tau.
Gripo lasa sa stea bebe cat vrea el in burta la mamica!!!Ca mai bine decat acolo nu o sa ii mai fie nicaieri!!!
Eu am avut o stare superdepresiva aseara....am bocit cu capul in perna cred ca vreo jumate de ora...nimic serios care sa explice stare mea....mici ciondaneli cu sotul,dar care in mod normal ar trece neobservate...da ma apucase asa o jale!!!!
Azi vad ca m-am trezit mai bine...nu imi place starea asta ca ma doare si capul dupa...hormonii astia rai!!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata!

Gety da, de 2 ori m-a chemat dr la spital si am facut echo la cabinetul de echografie de la parter. Acel aparat e bun si performant, pare-mi-se. (ma rog, ce ma pricep eu?....) dar cel de la Dragomir e mai vechi, da tot felul de erori (cel putin maturatia placentei nu se poate evalua ca lumea acolo- la Dragomir era I, la Iliev si la spital II-III). Mie mi-e si teama ca acolo nu s-ar putea depista o eventuala problema. De exemplu eu tre sa merg in sapt 36 la control, si ma gandesc ca daca vede iar placenta grI, cand ea de fapt e III toata ziua... Cum sa-i spun eu "Doamna, dar tot dvs, ba inca si dl Iliev ati spus ca e gr III acu' 4 saptamani!" As vrea ca o eventuala problema sa fie depistata corect si la timp si sa facem cezariana (cum a fost la Adameasca) in timp util.
Ma rog, oricum, mi se parea decent ca un prof univ de talia lui sa investeasca intr-un aparat performant, cum sunt atatea in oras.

Lullabay asteptam vesti!

Eloise 33 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput