M-am hotarat......adoptie(39)
Raspunsuri - Pagina 25
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
rozi special pentru voi
asta-i pt tine de la mine
si asta-i de la mine si de la Victor pt Alexa
Aaa, si un sfat (chiar daca repet ce s-a mai scris): citeste hotararea judecatoreasca cu lupa, verifica fiecare litera si fiecare cifra (la propriu!) si, daca este ceva in neregula, repera inainte de a definitiva sentinta (iti doresc insa sa nu fie nevoie).
In cazul meu, din cauza unei cifre gresite la sectorul Bucurestiului in care m-am nascut, nu am putut scoate certificatul de nastere si a trebuit sa ma intorc cu cerere de indreptare de erori materiale. Grija maxima!
irina_g spune:
David, cu ocazia impinirii a 3 anisori iti spun , sa ai noroc in viata si sa te bucuri de tot ce e frumos pe lumea asta alaturi de mami, taty si Laura.
Liliana, deoarece eu maine o sa fiu mai toata ziua cu alergaturile, iti spun de azi sa fiti fericiti, tot ce va doriti sa se implineasca si sa aveti o sarbatoare asa cum ati visat si cel mai frumos si cel mai dulce tort
Irina si Mihai
simona dragusin spune:
Fetelor,ca de obicei,va pup.
ROXANAAAAA,pai bine draguto,ti tu asa o veste doar pt tine???
Esti buna de cinste!!!
Ma bucur mult ptr. voi
Irina sa sti ca azi ma gindeam la tine,ca ne obijnuisei cu ceva mai multe mesaje si ma intrebam pe unde esti.
Ca de Elena...ce sa mai spun, s-a ascuns!
Nico,nici o veste?
SIMONA si PATRICIA
aissa spune:
Alexa sfatul pe care ti l-a dat deja Rozi vroiam sa ti-l dau si eu. Mare atentie la datele inscrise in hotarare, sa nu fie nimic gresit. La noi erau greseli de dactilografie in text, dar a fost ok pentru ca nu erau la datele noastre sau la adresa. Si felicitari pentru marele pas facut.
Pe noi ne-a sunat azi asistenta sa ne zica sa trecem pe acolo sa o mai vada psiholoaga. Am revenit eu cu un telefon sa intreb daca e necesar sa fim amandoi cu ea ca sa stiu daca sa ma invoiesc de la munca si a zis ca nu e nevoie ca nici nu vrea sa ne vada pe noi , numai pe fata . Mai bifam deci un raport si ne apropiem si noi tot mai mult de finalul-final. Abia astept.
Si pentru ca acum si eu am mult mai putin timp, o iau pe urmele Irinei si urez de azi La multi ani pentru David!
Cristina si ghighiloi
claudia_a spune:
LA MULTI ANI DAVID! Sa cresti mare, sa fii sanatos si voios si sa iti bucuri parintii si surioara toata viata!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Briantis spune:
La multi ani David ! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii !
Mama lui Andreiutzu
Briantis spune:
Am avut o dimineata de belea ! Andrei a facut kk pe el ,l-am spalat schimbat si lasat in patul mare sa ma duc sa-i spal pantalonii ca daduse pe ei si in timpul asta domnul si-a gasit de treba .Mi-a varsat o jumate de sticla de apa minerala pe covor si pe parchet covorul abia il spalasem si ieri l-am pus pe jos ,iar parchetul era montat de 2 zile .Am sters la apa de m-am saturat .
Ai vostri fac chestii de atsea "marete" ?
Mama lui Andreiutzu
Alexa Ioana spune:
LA MULTI ANI, DAVID ! sa ai parte de sanatate si bucurii alaturi de frumoasa ta familie !
alexa si mami
daphnyie spune:
La Multi Ani DAVID !
Sa cresti mare si sa fii fericit alaturi de parintii si de surioara ta.