M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

David - LA MULTI ANI! si de la noi, cu mult drag, sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!

Liliana - voua va doresc o viata lunga de bucurii din partea "baiatului tau" si a "fetei lui tata" (si a oricui). Sa fiti fericiti, va doresc din toata inima!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Briantis

[...]Ai vostri fac chestii de atsea "marete" ?

In clipa asta nu-mi amintesc de-ale lui Victor, dar te sfatuiesc sa te bucuri - tin minte ca cineva povestea ca fetita a imitat-o pe mama, astfel: a luat pamant din ghivecele de flori, l-a asternut in strat subtire pe... covorul din sufagerie, si apoi a udat cu apa din belsug. Sa creasca florile mari, deh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ieri am simtit iar ce fata mare am, cand a inceput sa faca una din activitatile mele preferate: inventarul gentii mamei cand vine de la serviciu . Sa o fi vazut cat de tacticos sugea dintr-un mentos, care, il stiti, e mic si rotund, inchipuiti-va cum ea il si tinea si sugea din el. Iar dimineata am observat si lipsa la gramaj din ruj...care zace jumate in capac. Asta e. Altfel...am avut un lac de coca-cola pe mocheta (pe care nu o pot scoate asa ca a zacut acolo cola intre mocheta si parchet). Imi caut cheile cu orele. Fac si eu baie la baia ei cand striga "mami ude" si pune dusul pe mine. Pufuletii/sticsurile sunt cele mai bune dupa ce le varsa asa ca rastoarna punga in mijlocul mochetei/patului si abia apoi papa din ele. Ma mai gandesc si va mai zic.

PS: cand ziceti ca se termina aia 2 ani de post adoptie? Am mai discutat dar am uitat si la mine la farmacie nu au lecitina. Si de ar avea as uita sa o inghit. Deci? Cand scap de stres?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Ai nostri copii parca ar fi trasi la indigo, vad ca fac toti aceleasi lucruri.

Briantis, daca niste apa varsata pe parchet ti se pare o chestie mareata, ce zici de niste chestii mai lipicioase varsate in locuri care nu se curatza asa usor (canapea, spre exemplu).

Sau, cum zicea Rozi, ceva noroi pe covoare...

Eu credeam ca voi scapa de faza cu scrisul pe pereti dar nu s-a putut, asa ca pun bani la pusculitza pentru o zugraveala noua peste vreo doi ani (oare ii trece pana atunci?)

Oricum, eu nu ma stresez cand se intampla din astea, dimpotriva, ne intrecem care rade mai tare. In plus, am invatat-o de mica sa ii spun "Bravo", indiferent ce facea (era un fel de a o motiva sa se ridice atunci cand cadea, spre exemplu) asa ca n-o sa ma opresc tocmai acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Cris asta cu pufuletii si sticsurile e si la noi lege sa le punem intai pe jos /in pat s.a.m.d
Mmaria ,da ce sa zic ,mi s-a parut o chestie "mareata" ,ca am terminat renovatul de 2 zile si mi-a picat cam aiurea faza .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Va mai aduceti aminte de mine? Exist, dar sunt lovita de o lene crunta in ceea ce priveste scrisul pe DC. Plus o groaza de "administrative" care parca nu se mai termina. Ma gandeam (maso!)ca va trebui sa incep serviciul si-atunci am sa ma odihnesc

La multi ani, Patricia (cu intarziere...)si David (din intamplare la timp), sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun.
In rest...Alexia a crescut, e frumusica foc si isteata asemenea, nu stiu daca v-am spus ce a ales de pe tava (din confesiunile unei mame resemnate) - inel de aur, margele si ruj. Pana acum a facut 2 ture la bunici singura (una de 3 si alta de 4 zile). A invatat sa protesteze vehement cand nu-i convine ceva (de ex nu-i convine ca nu-i adau buretele imbibat cu detergent cu care curat cada), cred ca inca un pic si va trece la tavalitul pe jos. Nu spun ca zilele (serile, de fapt ca ziua am avut treaba) alea cat am fost singuri (eu si sotul) parca nu ne gaseam locul. Ea n-a suferit deloc (ca daca suferea ajungeam s-o luam inainte de vreme) dar s-a bucurat mult cand ne-a vazut.

A, si ca sa fiu in concordanta cu ultimele discutii (ce minuni mai fac copiii) sa va zic: vorbeam cu vara-mea la telefon acum aproape un an (fiu-sau la vremea aia avea cam 1 an si 3-4 luni) si la un moment dat aud:
"Matei, lasa floarea, mai-mai, mai-mai"
"Matei, nu cara pamant in casa"
"Matei, nu mai trage de ea"
"Matei, e radacina, lasa sa o adune mami"

Ma tot gandesc ca mai am un pic...

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Faza tot de azi ,Andrei vb la telefon cu tata-su care-l intreaba:
Ce faci tati ?
Andrei: a picat netu
Restul conversatiei nu mai are rost s-o redau ca m-am spart de ras la faza asta .Parca stie el ce-i aia net

Mama lui Andreiutzu

Ps :iar apar mesajele astea intr-o ordine aleatorie

Mergi la inceput

Bine (ca) ai revenit, Mimsi

Pupici multi Alexiei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ah....adevarul e ca:
1. la serviciu ma odihnesc, pe bune!
2. acasa nu tac din gura, acum de exemplu ne certam pe firul de la masina de spalat pe care Ale insista sa-l dea uta, la butonul de la aragaz pe care tocmai mi l-a dat la maxim, de duda si pucii (suzeta si porcii) pe care nu vreau sa i le dau, pe covrigii+pufuletii pe care chiar in momentul asta ii am intre picioare si pe care ii calca cu carutul, ii face faina si cica "pietre". Va pun imediat dovada si va asigur ca nu e regie. EDIT: dovada

A...sa nu uit, de cand cu socrela ea strange si dimineata gaseste razboi. Mi-a si zis intr-o zi ca la noi parca pune cineva bomba in mijlocul casei. Cine-o fi ala???

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Aissa, esti de-a dreptul exagerata
PS - Mie mi-a placut pozitia de mancat pizza

Hai ca ma laud si eu:
- ne stinge toate luminile (ii mai trebuiesc 2 cm ca sa le poata si aprinde)
- a invatat sa puna telef fix pe speackar si ii place cum miauna tonul, daca-l inchid il deschide samd
- inchide - si mai nou, deschide - bateria de la chiuveta din baie (o mai spal uneori in chiuveta)
- de butonat telefoane, telecomenzi nu mai vorbesc (habar n-am cum isi da seama ce mobil are cartela in el - ca daca nu are sim nu e interesant)stie ca telecomanda se indreapta spre tv (niciodata n-a indreptat telefonul)
- danseaza cum aude muzica (la cap muzica intra si alarmele din cartier)
- cand te opresti din cantat canta ea la-la-la
- hraneste papusi, catei, pelicani si alte "vietati" din dotare (inclusiv pe tataie, caruia i-a indesat si coji de banane)
- deschide usi, sertare si apoi isi prinde degetele cand le inchide
- a inceput sa se strambe la mine cand vreau s-o pozez
Hai ca m-am laudat destul

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput