M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Daphnyie, i-ti doresc sa-ti treaca cat mai repede zilele pana veti fi cu totii acasa, ma bucur ca v-ati gasit fetita, eu cred ca acesta este cel mai greu pas, acu e doar chestiune de timp pana o veti aduce acasa!
Aissa, draga de tine, te inteleg ca stai cu sufletul strans asteptandu-ti condamnarea la plecatu de acasa, dar ai sa vezi ca va veti obisnui, si va fi mai bine sa fie un pic mai independenta, e doar fetita mare, nu? Pati incepe sa formeze niste propozitii de te uiti ca oare chiar asta a vrut sa spuna, ca din turuiala ei incepe sa se auda: asta nu tebe a Pati! de am ramas perplecsi, noroc ca aveam si martori, acu repeta dupa noi cam orice cuvant, dar e si cand nu vrea sa spuna si atunci la ce zic eu sa spuna zice da!
Ce e rau e ca e rasfatata, tipa cand vrea ceva de te scoate din minti, e intr-o lupta continua pt cucerirea camerei baietilor, si cand reuseste sa patrunda , dintr-o miscare le da peste cap calculatorul, adica cu stanga scrie pe tastatura, cu dreapta misca mausu si apasa te miri ce de blocheaza tot...si apoi sa auzi ragete cand e dusa cu forta afara din camera...in rest e tot superactiva, si scumpa, si smechera, si desteapta si frumoasa, ca doar e fata mea, nu???
Pupici la toti si toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Ma laud si io cu un tipator ,de-ti sparge timpanele .A mai avut faza asta si i-a trecut ,acu iar ,macar data trecuta avea decibeli mai putini.Da ce sa facem ,trebuie sa-si consume copilul energia intr-un fel ,mai ales ca ,cu vremea asta tampita (eu vreau sa fie tot anul vara) ,iesitul "palala"( pe afara) e cam din 2 in 2.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Daphniye ma bucur mult pentru voi. o sa vezi ca din momentul cand va veti lua fetita acasa totul va fi mult mai usor. asteptam cat mai curand vesti despre o proaspata mamica
Aissa sunt sigura ca totul va fi bine. iti tin pumnii
Patri, Briantis sa va traiasca nazdravanii iar chiestia cu tipatul le va trece cu timpul ca sa spun pe aia dreapta am avut si noi faze din astea
Rozi si pentru Victoras

pe toata lumea

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi mai mult ne tavalim pe jos decat tipam -inca - sunt convinsa.
Patri ai mare dreptate si trebuie sa recunosc ca oricat m-as da eu de viteaza sunt obosita si probabil ca amandoua vom avea de castigat, ea la independenta si eu la "odihna". Totul insa e sa o vad eu pe ea ca e ok, de acolo va veni si linistea mea, dar acum sunt cu 1000 e ganduri in cap... Cel mai recent era ca probabil nu isi va bea laptele dimineata (pt ca avem noi anumite pozitii in care servim lapticul, in dezmierdari...) si ma batea gandul sa i-l dau eu in somn...insa exista riscul sa o trezesc...si tot asa.
Eh...in bunul meu obicei va impui capul cu pb mele de gradinita, ma rasfat si eu cu cine-mi merge ca astia din jur imi zic direct sa ma duc la munca.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va pup.

DAPHNYE ma bucur mult pt voi!!!
Ce departe i-mi pare timpul cind era Patricia la maternala...
Parca e de cind lumea la noi...
Ne striga "mama" si "tata",de fapt pe mine mai mult "me-me"{stie fata ca tin cu steaua!}ride toata ziua si ne-a umplut viata de bucurie.
Si s-a facut o alintataaa..Si a invatat sa ne pupe si acum toata ziua exerseaza (mai ales cind face vreo trasnaie} .Cind m-a pupat prima oara mi s-au taiat picioarele,asa emotionata am fost.

Va doresc bafta la toate fetele care inca mai cautati bb.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

numa o intrebare mica si nevinovata am... nu vi se pare ... cel putin interesant faptul ca la foarte scurt timp dupa scandalul cu "furtul" bebelusilor din maternitati ...dispare un bebelus dintr'o maternitate ??? (ati vazut la stiri cat de iubitoare era familia biologica si cat hotariti erau ca ei de fapt nu voiau sa abandoneze copilul, ci doar sa'l mai tina acolo o perioada, dupa care sa'l ia acasa, ca tocmai ce si'or luat vaca de lapte...)
inca ceva. ati prins careva declaratia d'nei b ? ca taaaaaaare as fi curioasa ce o avut de zis... eu am prins doar ultimele 2 vorbe...

sa vedem ce "scandaluri" mai apar acu, pe ultima suta de metri inainte de aderare...

alexa si mami

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaJianu spune:

Da, am prins eu ce a spus dna B. Nu a spus nimic, dar absolut nimic, vorbe goale si fara sens balbaieli.
Niciodata nu am gandit asta dar acum cred ca o sa o spun: "Mi-e rusine ca traiesc in Romania printre asemenea oameni..."
Nimeni nu stie cat e de greu sa adopti si toti privesc cu indiferenta si discuta despre subiect de parca ar discuta despre gradinarit, sau mai stiu eu ce...
Nu-mi vine sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!

AISSA sa-ti traiasca printesa,sa va bucurati impreuna o viata intreaga si sa fiti sanatosi!
Succes la serviciu(si acasa!)si sa nu ne uiti,acum cind o sa ai mai multa treaba.
PT CA VREI,NU VREI, ESTI INTRUN FEL SUFLETUL ACESTUI FORUM
Petrecere frumoasa!

I-mi apare mesajul ca fiind scris cu o ora mai devreme!?Si editarea la fel...
SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La multi ani Ale!Sa fii sanatoasa si fericita !
Cris ,sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea !

Ps:petrecere frumoasa .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

LA MULTI ANI, ALE !!! sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai o viata minunata alaturi de mami si tati !!!

te pupam cu drag !!!!!

alexa si mami

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput