M-am hotarat......adoptie(39)
Raspunsuri - Pagina 16
aissa spune:
Ma bucur ca iti e mai bine. Ale a mea sper ca e bine si ea, abia acum, cand s-a trezit, a mai facut un kk, la mai mult de 24 de ore de la episodul ala kkcios, legat, se simte bine, e vesela....sper ca m-am speriat degeaba.
Cristina si ghighiloi
o mamica fericita spune:
buna fetelor,
eeeeeeeeeee lasa ca mai vorbim noi cand veti incepe serviciu o sa vedeti ca nu veti mai avea asa de mult timp. nu stiu cum se face dar nu mai reusesc sa imi fac timp sa scriu si eu ce mai facem. de citit va citesc, ma bucur si sunt alaturi de voi. multa, multa sanatate sarbatoritilor, sarbatoritelor si multa fericire si impliniri.
in seara asta am reusit impreuna cu Robert (cum altfel ) sa vedem si noile pozici pe care le-ati pus. ce copii mari aveti , gradinita, scoala,.... oare cand a trecut timpul.....?
al meu flacau e bine sanatos, voinic si cu ambitie de cocos cum spune mama . mai nou vorbim cam tot nu prea legam fraze si nu vrem la olita nici in ruptul capului.
va
pe toata lumea, mult, mult noroc fetelor care sunt la inceput de drum.undeva puiutul vostru va asteapta fiti sigure de asta si mai fiti sigure ca pana la urma totul se va rezolva in bine
Lorelei si
patri spune:
Citeam pe-aici si m-a izbit o constatare...nu se ,ai aude nimic de fetele care cauta...nu a mai scris nici o proaspata mamica fericta...e chiar asa de greu??? Nu putem face cumva sa se cunoasca asta??? Poate sunt eu mai "neagra " la ora asta, spuneti-mi ca nu-i asa!!!
Briantis spune:
http://www.gardianul.ro/2006/09/25/societate-c12/autoritatile_mentin_hotii_de_copii_in_maternitati-s84727.html
Ce parere aveti despre articolul asta?
Mama lui Andreiutzu
claudia_a spune:
Bine ca voluntarii spioneaza cazurile de bebei mici pentru adoptie de prin spitale, si "ei" sunt corecti si dau legi in favoarea copiilor si a celor ce vor sa adopte!!!! Iti vine sa ii iei la bataie cate prostii indruga!! Cei de la fundatii sunt special trimisi pentru copii abandonati si nu pentru cei operati care le au aproape pe mamicile lor... pentru acestia din urma exista asistentele care trebuie sa-si faca meseria, asa cu desigur trebuie sa si-o faca si in cazul copiilor abandonati... dar pentru ca in cazul acestora exista ignorarea - vin fundatiile care au grija de ei!!!
Noi cei care am adoptat sau vrem sa adoptam - ce bine ne-ar prinde cate un pont din asta din spitale despre cate un copilas care poate fi adoptat!!!
Iar despre cazul cu furatul copilului din spital - ce Doamne iarta-ma voluntarul ala era singur in sectia aia??? Asistentele, medicii, ingrijitoarele unde erau??? Hai sa fim seriosi, totul s-a facut cu buna stiinta a celor din jur!! Fiecare padure isi are uscaturile ei... asa ca in ORA, din pacate in frunte cu madame B.
Scuze, dar is cam suparata azi si revoltata!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Rozi spune:
Intru si eu nitel sa va salut si sa va povestesc de Victor... care ma face iar sa plang!!!! (tot de fericire, desigur!!! )
Ieri seara l-am dus la bunici - va sta acolo pana vineri. I-am explicat, ca de obicei, ce urmeaza. Dar el, tot drumul, a tot repetat: "mami... nu peaca... a 'vici" (mami nu pleaca la serviciu), "'ito' 'ta 'a mamaie 'a tataie" (Victor sta la mamaie si la tataie).
si la final: "mami... nu peaca... a 'vici; mami... 'ta... 'a mamaie 'a tataie"
Dragul mamei are doar 2 anisori... il iubesc cum n-am crezut sa pot iubi vreodata...
danatim spune:
Buna fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Acuma e in desfasurare procesul dintre Directia de protectie a copilului si mama naturala pentru a o declara pe Ioana adoptabila. Au fost deja 2 infatisari la care mama nu s-a prezentat si e deja programata o a 3-a infatisare.
Am inteles de la juristul care reprezinta DPC ca judecatoarea nu vrea sa dea un verdict daca mama naturala nu se prezinta.
Exista vreo reglementare care limiteaza numarul de infatisari sau, daca mama nu se prezinta, se tot amana la infinit?
Ce se poate face in acest caz?
Va multumesc anticipat
aissa spune:
Danatim vazusem intrebarea ta dar habar nu am...sper sa stie cineva care e cursul in astfel de cazuri mai ales ca nu e singular...
Mult succes! Iti tin pumnii sa rezolvi. Mi se pare inadmisibil sa se dea termene peste termene, e clar ca aia nu are nici o durere sa isi vrea copilul...dar nici minte cat sa vina sa semneze sa ii asigure o viata.
Cristina si ghighiloi
Rozi spune:
Danatim, si eu ti-am vazut intrebarea dar, ca si Cristina, nu stiu sa raspund corect, pt ca nu am trecut (slava Domnului!) prin asemenea incercari nedrepte.
Din ce stiu eu insa, in general, la procese, se citeaza acasa omu', daca nu se prezinta se amana o data, il citeaza din nou, nu stiu de cate ori, si, daca totusi nu se prezinta, instanta poate sa emita un mandat de aducere, cu care se duce politia la el la usa. Sau, daca nu se stie adresa, se publica citatia intr-un cotidian de mare circulatie si apoi la avizierul (sau pe usa) tribunalului.
Practic insa nu stiu sa spun exact procedurile, de aceea nu m-am bagat sa raspund.
Insa iti doresc sa se termine cat mai repede cu toate tracasarile astea si sa va bucurati in liniste de puiul vostru, acasa!
florypop spune:
Va salutam si noi in fuga.
Am fost cu piticii la doctor: Rares pentru vaccin de 4 luni si Andrei pentru anemie. Sper sa scapam cu bine.
In rest sunt distrusa din toate punctele de vedere.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares