Parfumul favorit
Raspunsuri - Pagina 10
lau10 spune:
Mie imi place For Her de la Narciso Rodriguez, il folosesc de un an de cand l-am descoperit, eu prefer parfumurile fresh dar cu tenta smoky.
scumpi spune:
Mademoiselle de la Chanel
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
Kehleyr spune:
quote:
Initial creeata de anael71
dragelor,care este parfumul pe care nu ati avea "inima" sa-l schimbati cel putin doi ani indiferent de anotimp?cel mai cool, favoritul,minunatul, pretiosul?pentru mine este envy dela gucci;
Si pentru mine la fel
. Am stat luna trecuta o ora intr-un magazin de parfumuri incercand sa gasesc altul, fara succes. Tot asta mi se potriveste cel mai bine.Seara mai folosesc unul mult mai puternic pe care vad ca nu l-a pomenit nimeni pe aici, Fidji de Guy Laroche.
Primul parfum de care m-am indragostit cand eram inca in liceu si pe care il asociez cu petrecerile de atunci
LunaNueva spune:
In ordinea preferintei:
1. No.5 (Chanel) si Virgin Island Water (Creed)
2. Incanto (Salvatore Ferragamo) si Sensi (Giorgio Armani)
3. Presence d'une Femme (Mont Blanc)
Trebuie sa ma duc sa incerc Infusion d'Iris (Prada) sa vad cum miroase pe pielea mea dar cred ca ar putea deveni unul din favorite.
tic_tac spune:
e f. interesant subiectul asta, dar simpla enumerare a parfumurilor pe care le folosim nu e corecta... si folositoare
eu as dori sa descriem parfumul din p.d.v. personal, lista ar trebui sa fie o sursa de informare si inspiratie in alegerea unui parfum.
daca as dori sa cumpar un parfum de zi, ex. din clasa citric-fresh, si mi s-ar pune pata pe un anume parfum, ar fi util sa citesc impresiile despre aroma/persistenta/etc din postarile voastre. nu ma ajuta cu nimic sa insir ce am si sa vad o lista asemanatoare.
acum folosesc DIESEL - FUEL FOR LIFE (2007)
eu il percep ca pe un gust/aroma amarui(e) puternic, iarba cruda aromata fresh, parfumul are "spirit" rebel, sportiv, "rock", dur la inceput, metalic, da' nu strepezeste dintii, se arunca la arome masculine, apoi fin, persistent, rafinat, fara modificare de nuanta, ramine pe aceeasi gama ca la inceput. 5 ore garantat, persistent, apoi discret, personal, intim.
zi/seara, ptr. rockeri, rebeli, neastimparati... se asorteaza cu lanturi, metale rock de toate categoriile, e combustibil ptr. viata
as proba si varianta masculina, da' n-am de unde

Noki_Lara spune:
Noua mea pasiune: DAVIDOFF, WAVE!!!! Sublim!

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Lara spune:
quote:
Originally posted by tic_tac
e f. interesant subiectul asta, dar simpla enumerare a parfumurilor pe care le folosim nu e corecta... si folositoare
eu as dori sa descriem parfumul din p.d.v. personal, lista ar trebui sa fie o sursa de informare si inspiratie in alegerea unui parfum.
daca as dori sa cumpar un parfum de zi, ex. din clasa citric-fresh, si mi s-ar pune pata pe un anume parfum, ar fi util sa citesc impresiile despre aroma/persistenta/etc din postarile voastre. nu ma ajuta cu nimic sa insir ce am si sa vad o lista asemanatoare.
acum folosesc DIESEL - FUEL FOR LIFE (2007)
eu il percep ca pe un gust/aroma amarui(e) puternic, iarba cruda aromata fresh, parfumul are "spirit" rebel, sportiv, "rock", dur la inceput, metalic, da' nu strepezeste dintii, se arunca la arome masculine, apoi fin, persistent, rafinat, fara modificare de nuanta, ramine pe aceeasi gama ca la inceput. 5 ore garantat, persistent, apoi discret, personal, intim.
zi/seara, ptr. rockeri, rebeli, neastimparati... se asorteaza cu lanturi, metale rock de toate categoriile, e combustibil ptr. viata
as proba si varianta masculina, da' n-am de unde
Mmmm... m-ai facut curioasa!
Si denumirea e cool.. Fuel for life.. I could use some
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
petra spune:
Pentru seara folosesc : Chanel - Allure sensuele
Pentru zi : Amarige sau Hot Conture de la Givenchy.