Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

inca un vot pt Roma

si merci si de reteta de poienita - merge la bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Praaaaaagaaaaaa!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Barcelonaaaaa

Edit ca sa vin si cu www.gaudidesigner.com/anglais/accE/elements/accE.html" target="_blank">argumentul...

Mergi la inceput

Cam pustie poienitza...

Adelutzdragut, tin pumnii la noul job. Moooama, ce tupeist colegul, sa nu-mi zici ca era pe acelasi job ca si tine...Si pofta buna lui Prince!

Voljena, ti-au confirmat BA locul in avion? Succes, sa-ti vina fata cit mai repede acasa. M-am ingrozit cum te 'fac si desfac' legislatiile astea...

Miha, tare mi-e mila de bietele animalute din custi, saracutele...Mi-a placut mult de tot de fetita cu codite, e tare minunica!

Irenule, si aici sint vagoane speciale in care trebuie sa-ti inchizi mobilul, din cauza celor cu probleme de inima (pacemaker, etc). Pe vremuri, nu stiam ca trebuie sa-mi inchid mobilul si taman atunci a sunat...Mi-a facut un domn japonez observatie si nu intelegeam ce are cu mine. Noroc ca la urmatoarea statie am coborit...

Doruletz, Mara, pe unde-or fi?

Eeee, si acum rasuflam usurati ca avem mostenitor la tron.

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Roma si Barcelona pe acelasi loc.
Budapesta pentru mine nu a fost asa , e destul o zi, iar Praga nu am vaazut-o. Madridul e totusi inaintea Budapestei, dar poate sunt subiectiva, in Budapesta am fost de prea multe ori...

Chiar vorbeam cu sotul meu zilele trecute ca daca ar fi sa ma puna cineva sa aleg intre cele 2, nu as stii, poate as alege Barcelona pentru ca am stat doar o zi si as mai avea ce vedea, dar in Roma am stat 2 zile si tot ar mai fi...
Roma e o combinatie de istorie si arta, Barcelona parca e mai multa arta, e mai moderna.Locuri minunaate si multe de vizitat sunt in ambele.
Hai ca astept decizia, am intarziat cu raspusul pentru ca abia acum am ajuns acasa, sorry.

edit ca sa spun ca daca socotesti si Vaticanul, in Roma ai 2 in 1!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

multzam de explicatiuni in legatura cu pascutul :-) Prince mananca de altfel numai mancare uscata de caine-de cea mai buna calitate :-) dar atata e de pofticios si de balos cand e pofticios ca nu pot sa nu-i dau si lui. e foarte sensibil cu mancarea, nu suporta mai nimic (si io tot ii dau - cate o bucatica, dar oricum) ... nici oase nu poate manca cc ca vomeaza. asta da caine, care nu roade oase, rodea in schimb (ca acum s-a lasat) mobilele. nu v-am povestit, ca o trebuit sa cumpar mobila si covoare noi si in camera de zi si in dormitor si in hol (cu toate ca are milioane de obiecte cainesti de ros si un joc stimulativ " unde e bomboana" :-) si e scos la plimbare, samd ... cu covorul din hol m-am grabit si l-am cumparat prea devreme ca l-a ros din nou. mobila din camera de zi de-abia acum doua saptamani am cumparat-o, iar dormitorul inca nu e complet. si tot asa. asta a fost capitolul Prince.

la capitolul serviciu nu prea am comentarii, pare o atmosfera destul de degajata. partea proasta e ca nu prea is structurati, dar asta e rolul meu: sa-i structurez :-) si da, fostul coleg a sunat "spontan" pe jobul meu ... da' l-am "iertat" ca-s fata buna si el e simpatic in multe alte feluri

azi am vazut o farama de interviu cu Natasha cea rapita, mi-a facut o impresie foarte buna: frumoasa si desteapta si mai ales nici nu stiu cum sa zic, a vorbit cu niste intorsaturi foarte psihologice. de pilda a zis ca stia ca atunci cand va evada ii va face pe multi sa sufere: pe mama lui, prietenii lui, vecinii, colegii de munca care vor suferi la modul ca vor fi nevoiti sa-si schimbe parerea despre el. ca e alaturi de mama lui in suferintza pierderii lui ... ca el prin actul de sinucidere a facut-o (atat pe ea cat si pe prietenul lui) indirect ucigasa.

vreti sa vedeti poza lu'www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,882675,00.html" target="_blank">Suri si a primului ei www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,880173,00.html" target="_blank">kktzel?

lil, io votez pentru Barcelona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

'na seara

Adela - hai ca poza copilei lui cruise o vazusem da 'statuia' nu - mare ti-e gradina....!!

altminteri imi merge dupa legile lui murphy: BA in loc de confirmare mi-au zis ca nu-si mai gasesc notitele pe computer si ca ori platesc £450 sa o puna la avion sambata ori o aduc ei pe 20 sept (n-au precizat daca inainte sau dupa demisia lui blair)... asa ca i-am luat belet nou si proaspat la tarom pt sambata cu £150... hmm... oare vine? ca nu indraznesc sa sper...

Mergi la inceput

C. Noica e pe locul 99 in www.mariromani.ro/top100.php" target="_blank">Top 100 printre alti mari romani, degeaba www.youtube.com/watch?v=Gdtv1HYjAIA" target="_blank">se tot cinta. Asa cevaaa...

Adelutz, oare poop-ul lui Suri e suflat cu aur sau e din aur masiv?

SSDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Pentru o vacanta de weekend la mijlocul lui octombrie, ce ati alege?? Barcelona, Parga, Madrid, Roma ori Budapesta??? Astept raspunsuri pina miine la ora 12.

Venetia...Barcelona rulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

acelasi artist care a sculptat-o pe www.omgblog.com/images/britney-sculpture.jpg" target="_blank">Britney
www.omgblog.com/images/britney-sculpture-rear.jpg" target="_blank">nascand a "invelit" si kktzelu' :-) in bronz. urmatorul lui proiect e un triunghi amoros intre Brad, Angelina si Jennifer.

voljena tinem pumnii pentru reintregirea familiei.

irimell, nu pot asculta acum parazitii ca e ca o placa stricata. probabil asculta multi tocmai acum. incerc maine.

va pup pe boticuri :-)

p.s. in curand scot la interval
si primele pe care le altoiesc is rayu, doruletz, arboriq, mara
si dupa ele urmeaza si cele care nu apar pana maine la ora 12.00

Mergi la inceput