Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 24
mihaela_s spune:
Adela sa fii fericita, implinita, inconjurata de dragoste mereu!!!!
si multi pupici de la noi!
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
unde va grabiti asa ca ziua adelei e doar pe 26, nu?
oricum, ii spun si eu la multi ani fericiti si plini de dragoste si impliniri alaturi de baietu' frumusel , de pescaru' cu noroc la pesti si de familionu animalicesc.
va pup cu drag
www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator
lilanda spune:
Azi e ziua Adeluctzei
La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita pina la adinci batrineti!!!
doruletz, nu avui timp, da' bag detalii si la poze :-)) Cit despre gicourile noastre de design e poveste sufoasa, metafizica, si dilematica :-)) (recte, transpunem dilemele din lumea reala intr-un joc ccc care sa le simuleze si sa-i faca pe jucatori sa "simta" realitatea. De exemplu, avuram o dilema cu un centru cultural din Umeå care are trei departamente, finantate de comuna cu o suma fixa pentru toata institutia. Problema era ca desi au scop comun, departamentele functionaeza cumva independent si orice solicitare de extrafonduri din partea unuia, afecteaza negativ si frustrant celelalte doua...Dilema asta fu transpusa in joc la genul ca trei persoane, legate cu catuse una de alta, trebuie sa construiasca in acelasi timp un turm...evident ca miscarea unuia afecteaza independeta de miscare si precizie a celuilalt si compromite constructia turnului...de aceea e nevoie de cooperarea si strategie Noh...)
Hahaha...asta cu noaptea e buna!! Cineva il intreba pe grecu' meu (ala cu picioarele paroase), cit timp sta pe la master sus la cucuieta colo-sa...la care el raspunse: doua zile si doua nopti!!
va pupez si mai viu, ca abia reusii sa citesc din urma cite ceva
PS. Rayu, sa-ti fie de bine grataru' ca miine cica ploo pe la voi :-)) Aci mai iaste doo zile de canicula
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
adelucci, La multi ani, , fericire si noroc tuturor celor din jurul tau!!
la nou beep incontinuu.
drept urmare, fata a dormit aproape 4 ore incepand cu ora 17:D
acum avem show.
de cand e pasionata de sah numa table vede peste tot: acu doua zile eram pe strada si era pavat cu patrate albe si negre.
a trebuit sa mergem amandoua oblic, una pe alb ,una pe negru, pt ca"mama, uite,suntem 2 nebuni!"
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
mihaela_s spune:
lil' multam si io pentru explicatiuni, nu repetai intrebarile doruletsului , dar avui aceleasi dileme cand ma uitai la poze.
Fain raspunsul cu 2 zile si 2 nopti .
Voi cand aveti programata plecarea la Umeo? Ziua sau noaptea?
Io azi am vandut coltarul din camera(eram doar eu cu fetele acasa), care tinea loc si de pat de dormit. In fine, e poveste lunga cu apartamentul, avem numai 2 camere si din acest motiv nu avem dormitor, practic livingul e si dormitor. Asa ca pana luam un pat nou, dormim pe jos. Sper ca luni sa rezolvam problema, n-am crezut ca asa repede il dau pe asta vechi...ieri am dat anuntul si azi gata! Dus a fost. Sunt putin melancolica dupa el, a fost prima piesa de mobilier pe care am avut-o cand ne-am mutat aici. Ovi ma intreba acum seara cand a ajuns acasa daca nu-mi pare rau dupa el...cum nu? Era momentul pentru o schimbare insa.
pupi, merg la nani pe tatami
Mihaela si fetele mele
voljena spune:
Adela - la multi multi ani! si toti buni si foarte buni!
voi scrieti aici ca io citesc
la noi e vara indiana... pana nu se face iarasi beep.
io am fost la control, mi-am vazut dopul din inima pulsand pe ecran, ah! mi-am amintit de fie-mea cand era cat dopul asta
doruletz spune:
aa, acu ma dumirii si io, d'aia nu mai tecu Adela p'aci, ea era in pregatiri de petrecere!
Adelucci, deschisasi sezonul balantelor (zisei incet sa nu ne auda xeno), La Multi Ani, sa fi fericita si iubita! Si vii cu sampania si p'acilea dupa ce ti-or pleca invitatii
Lilutza multam de explicatii, ramane sa ne zici si ce e cu desenele alea rupestre?!
mihaela, nu mai plange, lasa ca o sa-i fie bine coltarului in celalata familie, o sa fie bine ingrijit, periat, samponat, o sa se joace cu alti copii, o sa cunoasca si el alta lume, o sa devina si el mai sociabil si mai independent. Nu-ti mai face griji!
Io vazui un film in seara asta ("Oui, mais...") si ramasai cu o mare dilema: De ce nu ne gadilam singuri?
Acu caut s-o elucidez, trebe sa existe o explicatie logica ca doar nu o fi fost alta idee nastrusnica a creatorului (ca aia cu maselele de minte )
Mai viu io (cand o da adeluta sampania)
copiloi spune:
quote:
Originally posted by doruletz
De ce nu ne gadilam singuri?
Acu caut s-o elucidez, trebe sa existe o explicatie logica ca doar nu o fi fost alta idee nastrusnica a creatorului (ca aia cu maselele de minte )
Mai viu io (cand o da adeluta sampania)
Am gasit explicatia intr-o carte, unde se raspunde la intrebari de tipul asta (gen:daca, de ex, copiii au nevoie de mai mult somn decat adultii, daca peste noapte poti albi - la par se refera, daca o bucata de carne se poate dizolva in cola, etc).
Acu' de ce nu ne putem gadila singuri. Cica creierul nostru functioneaza ca un filtru si percepe mai intens stimulii externi. S-a facut un experiment in care s-a analizat activitatea creierului a mai multor persoane, care , fie au trebuit sa se gadile singuri fie au fost gadilati de catre altcineva. Rezultatul: zonele din creier, care reactioneaza in mod normal atunci cand suntem atinsi, erau mai putin active la auto-gadilat, decat atunci cand suntem gadilati de altii.
Prin urmare, creierul nu inregistreaza toate informatiile. Daca ar fi asa, atunci ar trebuie sa "constientizam" fiecare pas pe care il facem, fiecare atingere pe care o avem cu obiectele din jur.
Cam asta-i explicatia din cartea asta.
Inca ceva: La Multi Ani, Adela!
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
Adela99 spune:
sa curga www.champagne-internet.com/photos/flutes2.jpeg" target="_blank">sampania!
doruletz, io dadui sampania, asa ca vino! :-)
multumesc muuult de urari si ca vi-ati amintit
pe 26 zicea liris ca naste
mey, asa o fi cu creierashu in privintza gadilatului, dar probabil alte zone ale creierului is responsabile cu atingerea anumitor zone erogene, ca uneori is la fel de active la orice atingere fie ea straina sau auto :-)
AC spune:
Daca tot calcai stramb si intrai pi DC tzuc una bucata Adelutz dragutz!
Lirisu nastere usoara si pui sanatos, mumos, dastept si sa mance!
Pentru alti sarbatoriti uitati! Sa nu hie suparati!
Lilutz io tot am astept sa ma sune pretena ta, da nimic... si depun plangere ca nu mai vii la yk in sufragerie. Asa plangere oficiala!
Va pupam pi "tonti"!
Creierul meu doarme de mult asa ca va cetesc in continuare. Singurul lucru fain e ca si pustoaica mea adora scoala. Iar opinia despre educatoare e clara: Nathalie e prietena mea, dar nu ma asculta intotdeauna!
De aici nainte voi fi un semestru .fr, unu US... si-n rest toate-s vechi...
Andreea
P.S. ramasei datoare din sufrageria lui yk cu o reteta... da am uitat cui s-o trimit:):) Asa ca daca primiti ceva dati mai departe:):)