Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

la multi ani, adelutzo!
ai primit cadou un computer, de ziua ta? sau ceva de gadilat?

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua...lume noooa
Andreea, mea culpa, plecaciune - n-am mai vorbit cu laura, asa cum n-am mai avut vreme sa dau prin livingu' lui yank. In ce priveste a doua parte, azi am niscai timp mai pe sara si ma infiintez cu cadou de iertaciune ...ce reteta, ce reteta??
mihaela, dormirati bine??? :-)) Cit despre plecarea noastra la Polu' Nord, nu-i nimica ccc confirmat, dar se pare ca plecam noaptea (pusei si egzplicatii la www.dropshots.com/lilanda" target="_blank">pozici - in ingleza sa inteleaga si impricinatii!! Desenele rupestre sint un fel de "action review" care ne-o ajutat la scrierea refelctiei...e acolo aratata o faza misto, pe care o s-o tinem minte mult si bine. Lui Yule, o malayezianca din Umeå, i-o picat cu tronc ccc colegu nostru belg Jean; numa' ca fata nu stia nimic de Belgia si ii sugeraram sa dea cu google. Frumos a fost ca nu-i venea sa creada cum putu' sa iasa o natiune din gilceava a alte trei ....sa nu mai zic cum s-o prezentat Jean celorlalti doi colegi olandezi: "I am sorry, I am from Bruxelles"...)
voljena, sa-ti traiasca dopu'!!! :-))
Sabina, sa te vaz cind oi fi cal!!
va pupez si intreb si io ca arborica...ce cadou primisi adeluctzo???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bre,yanku vrea bal,ati citit pe la jenerale???
Si io care credeam ca o sa-mi putrezeasca cc crinolina in cufar:))
Merem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Abia astept sa va vad perucile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by yank

Life`s a bitch and then you die

Hmmm, nu-s ce culoare s-aleg

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ehe, da, dormiram bine! Daca n-ar fi iernile astea reci si vantul care se transforma in curent pe sub usile apartamentului nostru, n-ar fi deloc o idee rea un tatami. Stiu japonezii ce stiu!

dorulets, mi-am vandut patul, nu catelul . Da' daca or sa se poarte asa cu el noii stapani, va fi cel mai fericit coltar din lume .

Iar daca e bal, www.cutefunnyanimals.com/Funny/fancydressparty.jpg" target="_blank">bal sa fie!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by yank

Hmmm, nu-s ce culoare s-aleg

As merge pe Trollz Sapphire Blue Wig,se potriveste cel mai bine cu calu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adelucci, buna sampanie adusesi, hai noroc inca odata

copiloi, merci de explicatii, intradevar cam astea le gasii si io. Citii si io ca gadilatu asta nu e treaba simpla fratilor, multi isi rupsera creioanele in ea, incepand de la Socrate (primul teoretician in gadilari) si pana la Institutul de Neurologie din Londra (aia care deterea explicatia stiintifiica de o spuse copiloi).
Cica nu numai oamenii se gadila da' si maimutele si sobolanii (care rad in ultrasunete ). Io cautasem initial raspunsurile in psihlogia evolutionista dar se pare ca gadilatu vine mai de departe si e doar psihologic (dealtfel unii se gadila si fara sa fie atingi, doar daca vad gestul cu degetul facut de 'gadilator').
Si psihologia evolutionista raspunde la intrebari din astea aparent caraghioase: de ce au femeile sani, la ce folosesc buzele sau lobii urechilor, la ce foloseste albul ochilor?! De ce atunci cand ne intepam la deget primul gest reflex este sa-l ducem la gura (orice asemanare cu linsul ranilor la animale nu este pur intamplatoare.)
Nici unul dintre primate nu are zona alba in jurul irisului, aparitia acesteia la umani a fost necesara pentru dezvoltarea contactelor umane. Relatiile interindivizi sunt capitale pentru supravietuirea speciei noastre asa ca a fost (si este) absolut necesar sa stim cine pe cine urmareste cu privirea, asa se detecteaza liderii, timizii, indragostitii, fricosii, angoasatii etc.
Raspunsul la celalalte intrebari in numarul viitor, pana atuncea va recomand iarasi cartea "maimuta goala" a lui Desmond Morris

mai viu io, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Chiar daca sint putin in intirziere, am vrut neaparat sa-i urez si eu adelutzei La Multi Ani Ani! Sa fii fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

La multi ani Adelaaaaaaaa (cu intarziere, dar eu mi am propus sa ies din tiparul sclavagist si sa nu mai vin la laborator in week end).
Aiciulea a fost sarba(u)toarea recoltei, unde nu se intampla nik interesant, ci e doar un motiv pentru ca toata lumea sa bea cu toata lumea. Ceea ce am facut. Cu toata lumea.
Acum Elvetia a revenit la starea normala si adik pu***la greu, frig, depresiv and so on and so on. Lil, poate vorbim intr o zi pe messenger, cand ai timp. Iti dau un PMu.
O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput