Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 14
lena spune:
mey vik da pe mine nu ma primesti intr-o zi sa beau o bere cu tine si freya cu boyfriendu un lapte ca o sa ne ducem prin Friesland si ma batea asa un gand acolo ce zici?? bine daca intr-adevar o facem te anunt io...auzi amstel malt era bunicica zic eu, si bavaria malt, tot asa, fara alcool.
Lena si t-rex Freya
AlbaIulia spune:
Lilanda, faina alegere! Cand plecati?
La Pisa merita (zic eu) sa urcati in turn, cu toate ca nu e chiar usor si la vreo 5 m de sol incepi sa te simti aiurea si pana ajungi sus zici 'cine m-o fi pus' dar e o senzatie unica ce merita incercata (zic tot io). Acu mi-ai atins o coarda sensibiloasa rau cu Florenta aia, trebe sa spui ca e orasul meu preferat (sau pe-acolo)va recomand sa luati belete la Uffizi dinainte sau prin internet sau prin hotelul la care veti sta ptr. ca sint cozi lungi si e pacat sa pierdeti timpul stand la ele. Daca puteti, stati in centru sau pe-aproape, Florenta e superba si ziua si noaptea cu toate statuile luminate si artisti ce cante muzica ccc clasica pe strada - noi ne credeam in plina epoca renascentista.
Mihaela, am vazut niste poze super! Torturile sint ambele de invidiat, poate ne spui retetele, iar cele mici adevarate papusi!
Lena, daca merge copila la scoala la anul, intereseaza-te tu exact ce le trebuie, eu aici am tot incercat sa cumpar dinainte lucrurile dar la copii asa mici lista cu rechizite vine in prima zi de scoala - fapt ptr. care i-am luat fetei un ghiozdanel mic stil rucsac sa-l poata pune pe spate (la scoala de anul trecut aveau mape)ca sa aflu ca le trebuie ghiozdane mari standard (am luat tot rucsac) care la cupiii astia le ajung pana la glezne! Asta cica sa le incapa bine cartile si materialul necesar
A, Lena, spune-i cucoanei aia ca tu o credeai de varsta ta, ca-i asa "tanara si frumoasa" asta fiind singurul motiv ptr. care ti-ai permis sa o tutuiesti!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
mihaela_s spune:
lil' fain de tot...pisa, florenta ...asa cum zise alba, urmeaza-i sfaturile in legatura cu uffizi, dar si pentru Galleria dell'Accademia, unde e david in original, sau palazzo pitti. Noi le-am ratat din cauza de cozi kilometrice. Orcum, ai la algre din o lista lunga cu muzee unul si unul, dar nici o plimbaree pe jos nu e de invidiat! Florenta e superba!
albico, torturile fura simple de tot: cel de acasa, l-am facut din blat pandispan, cu crema de frisca si ciocolata de-a balbinei de pe la bucataria forumului, l-am ornat cu ce am gasit in cofetariile noastre: bilute comestible, floricele si pisicuta care era singura mai acatari printre bebei si fotbalisti ;(((.
iar cel pentru camin a fost de fapt un travesti :))), o tarta cu fructe de padure ornat cu frisca...dar e delicios. Si gata una-doua.
scolaritei de 4 ani.
dorulets, am pus si eu orasele prin care ati fost pe lista de asteptare, ca tot ne bate gandul sa luam drumul turistic inspre nord-germania, belgia, olanda...
Ce frumoasa scandinava blonda cu ochi albastri e gepetutza!
Mihaela si fetele mele
vikinga spune:
Lena as fi cea mai fericita! Hai vin incoa sa vezi tot frieslandul. Uite pe 21 incepe campionatul de surf si pariez ca astia n-or avea vint in pinze si o sa stea toata lumea la baute si piinici cu peste(pe la noi asta domina nu cirnatzii). Daca e vremea buna tragem o fuga cu barca in danemarca, daca ne ridicam pe virfuri o vedem si pe Lil' si-o strigam la o bere.Da mai incolo in oct se face vremea aiurea rau, aici pe insula nu e ca in tot nordul, e vreme specifica de locuit.. "in mare", zici ca te iau pe sus vintul si valurile. Am sa incerc berile alea ca acum la canicula si mici ma iau pofte peste pofte:)Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)
iren spune:
www.kodakgallery.de/ShareLandingSignin.jsp?Uc=5u8na3f9.ayx5nknp&Uy=-9chem2&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">Poze de la party-u elvetzian, is shi io p-acolo, acu ramine sa ghicitzi care-s Tot p-acolo mai sint shi Lorelei19 shi Adela, da nu va zic unde, ca mi-o iau
iren spune:
Cre ca nu-s singura care mai sta pe forum numa din cauza ca exista topicul scandinavilor:) numai asta ma mai opreshte sa zic stop, sint pur shi simplu sictirita de atitzia imbecili care vin shi dau lectzii de viatza, dar viatza lor e un rahat, o cloaca...cre ca ma voi alimenta din sacul propriu, lamiia rulz!
Rayuela spune:
irenule,da di ce esti bre suparata pe forum?:))
Apropos,mi-am luat niste cizme d'alea peste genunchi,din pele,mistoace rau,si reduse in draci,de la vreo 1200 de coroane la 300!Oare pentru ca nu or mai fi la moda le-or fi redus astia asa mult?:)
Am vazut scandinava frantzuzoaica,si Silviutza,maimaimai,frumosi copii mai fac scandinavii!!!
lena,,nu te supara mami,asa sint astia,pe mine s-a sucarit o suedeza cind am luat-o cu "dumneavoastra",cica e ofensator domle!!Asa ca nu stii niciodata cind dai cu mucii in fasole,concluzion:))
Lilutzei nu pot sa-i zic decit ca-s invidioasa.Vreau si io weekenduri d'astea!
Albita,pupaturi nenumarate si daca te suni cu itsme,spune-i ca mi-e dor de ea!
Noi facem un gratar,desi am primit deja o reclamatie oficiala ca faceam prea multe gratare si sint nervosi vecinii(aia pe care nu-i chemam la masa:))
Si duminica votam,sint alegeri in Suiden,io-s oarecum ca cetateanu turmentat,adica ..nu stiu...io cu cine votez?
Asa ceva....
vikinga spune:
Iren moam ce gasca de fete frumoase! Numa elvetiencele au fost la party sau s-au mai adunat si de prin alte parti? Ti-am admirat leggings-ii, frumoasa combinatia, ti-a stat bine, si inafara de Lorelei nu am mai recunoscut pe nimeni. Tare-mi place Ana, i se citeste sufletul pe fata! Si vad ca si e super fata la dansuri si la o bere. Si ia zi tu acum cin a facut pozele ete asa de sus cind tu nu erai in ele, concluzionez eu direct ca ai dansat pe masa la disco, asa ca ai mintit:) Ehei mi-e dor de o salsa pe masa asa ca in spania dupa vreo 2 cocktailuri, bineinteles cu un gogo dancer dinala, mai eu nu v-am pus pozele de la noptile de salsa aaaa asa ceva, cum de am uitat.Lena si aici e cu "sie" pt dumneavoastra si dupa ce am facut niste gafe la inceput acu zic "sie" si lu' Ricky boschetarul. Din ce in ce vb mai bine germana, sa-ti zic minune! Vb in casa acum germana! Si sa stii ca ma ajuta tare mult. Dar e minune asa o schimbare, serios! Cind imi amintesc de cite gafe pe nemtzeste am facut inainte... Cea mai de top a fost cind stateam la receptie la comp normal pe DC:)) era nemtzoaica plecata juma de ora si vine un turist asa la vreo 55 de ani, la 4 ace, serios rau omu, ii dau cheia si apoi imi zice ca vrea neu bettwäsche, adica cearsafuri noi ca nu stiu ce a varsat si eu ii zic "da in juma de ora va aduce cineva fresche unterwäsche" adica chilotzi noi si proaspetzi:)) S-a uitat neamtzul incurcat la mine ca la altceva Ori in loc de handtüche, prosoape adica i-am zis alutia intr-o situatie asemanatpoare handschue adica da va aduce cineva un rind de manusi in plus bla bla. Da acu chiar pot zice ca vb binisor.Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)