Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

breeeeeeeeeeeeeeeeee fusei la mare 15 zile:))
la multi ani Silvia!! Sa traiesti si sa fii la fel de isteata si frumoasa, si nu te lua dupa Sofia:))

sunt zombie, casa cu fundu in jos, eu is neagra tuciurie si maine avem party de 4 ani:)

pup si revin,
am descoperit lumina de seara:)

http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo181827.htm

pup burticile vesele si pe duamna kip:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Silvia! La multi ani Sofia!Rayou chiar ma gindeam la tine, stiu ca-ti place perioada interbelica cu tot ce tine de ea, ei ce-ai zice de o frintura de mica istorie din acea perioada, cu poze, scrisorele de dragoste, cescutze de cafea minuscule, frafurii de cristal pt dulceturi, dar nu din Bucuresti ci de undeva din nordul europei:) Cazu in sarcina mea sa triez scrisori, carti, bijuterii, arginatrii, servicii de portelan si alte nebunii puse la pastrare de ani de zile intr-o camera uitata in hotel. O adevarata isorie de familie. Cica daca tot scrie pe italiana as fi singura care ar intelege cit de cit ceva, inafara de sotz. Care nu are timp si rabdare pt asa ceva. Scrisori de amor, ori de dor, apartin bunicului lui alberto primul care a emigrat aici acum peste o suta de ani. Ori scrisori de pe vremea razboiului, cu urme de saruturi pe hirtie, pacat ca nu inteleg tot ce scrie ca e si in dialect napolitan. Si cum nu aveau pe atunci emailuri si sms-uri, totul era pus pe hirtie. Uitasem cit de frumoase sunt scrisorile! Sau cind vad cescutzele alea minuscule, si scrumiere fine de portelan numai pt o tigara, amindoua alaturate pe un platouas de cit juma de palma, bineiniteles toate suflate cu aur, cu lucraturi impecabile, si apoi ma uit la cana mea imensa cu ccc cafea la filtru, o cana din aia banala cu doi ochi si o gura cu limba scoasa, ei bine nu pot sa nu exclam "moam ce doamne erau inainte". Si ce feminine, cum erau doamnele imbracate, ma tot gindesc ca le lua juma de zi:) Bunicul lui Alberto a fost bijutier, chiar celebru, facea lucruri pt nobilimea de pe aici, in napoli are o statuie, nu stiu cite a mai facut si pe acolo si cum nimeni nu l-a mostenit, bijuteria a fost inchisa si ce a ramas nevindut a ramas depozitat la subsolul hotelului. Asa ca Rayou draga vino la o cafelutza bauta din cescutze minuscule suflate in aur, stam pe scaune din alea gravate si sclupate, servim o dulceata pe o farfuriutza din cel mai bun cristal, ne uitam pe poze si citim povestile de amor de acum zeci si zeci de ani. Asta da job! Sa mai iei si bani pe astaPe unde mai sunt conferintele ca acum mai am si eu timp seara, poate mai stam la o birfa.Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Si-a inchis contul Alyssa...ce pacat. Mi-a zis la tel de ce, in fine am zis ca poate mai amina momentul. Acum citeam ultimele 2 pagini de la abuzul domestic, superbe ginduri, cred ca a lasat o amprenta puternica asupra forumului astuia prin stilul ei aparte. Noi doua oricum vom fi in permanenta in contact dar ma simteam ca acasa aici stiind ca e undeva prin zona.Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

vikinga,te rog sa torni cafelutza:)
Asa un job mi-as dori si eu,sint complet fascinata de timpurile acelea,ba chiar am convingerea ca ar fi trebuit sa ma nasc acum vreo suta de ani,as fi intrat mai bine in peisaj.Si de asemenea,multumesc lu Irimellu,pentru superba poveste cu bunicuta!
Asaaaaaaaa....
Sa urez si eu La muulti ani ani fetitelor scandinave,Sofia si Silvia,pe care am avut onoarea sa le cunosc personal!Multi pupici la fetite!!
Si Lilutei am sa-i dau o sugestie pentru un week end de vis:Göteborg:))!!
Of...acum nu stiu ce sa mai zic,v-am citit in fuga,pentru ca am lucrat mult saptaminile astea,nu stiu daca s-a mai petrecut ceva remarcabil in poienita,incerc sa recuperez cit de cit.
Am vazut vesti bune de la voljena,am vazut ca irenu umbla prin discoteci(baidauei,mai bine vii aci,ca la noi e interzis fumatul peste tot,numai ca faza nasoala e ca acum simti mult mai puternic orice urma de transpiratie ,sau daca mai scapa vreunu vreo...bashina,ca sa zic asa:))
Vesti de la noi:nimic nou.Bubu a mushcat-o pe educatoare cind incerca sa-i schimbe pampersii,sintem foarte opariti pe dinsa.
Pupaturi generale,mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Si-a inchis contul Alyssa...ce pacat. Mi-a zis la tel de ce, in fine am zis ca poate mai amina momentul. Acum citeam ultimele 2 pagini de la abuzul domestic, superbe ginduri, cred ca a lasat o amprenta puternica asupra forumului astuia prin stilul ei aparte. Noi doua oricum vom fi in permanenta in contact dar ma simteam ca acasa aici stiind ca e undeva prin zona.

Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Viku, poate shi-l deskide, tare rau imi pare :( N-o potzi convinge sa vina inapoi?...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren
quote:
Originally posted by vikinga
Si-a inchis contul Alyssa...ce pacat. Mi-a zis la tel de ce, in fine am zis ca poate mai amina momentul. Acum citeam ultimele 2 pagini de la abuzul domestic, superbe ginduri, cred ca a lasat o amprenta puternica asupra forumului astuia prin stilul ei aparte. Noi doua oricum vom fi in permanenta in contact dar ma simteam ca acasa aici stiind ca e undeva prin zona.Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)
Viku, poate shi-l deskide, tare rau imi pare :( N-o potzi convinge sa vina inapoi?...Io shi plozii turbulentziSport cu Hula HoopIn caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Pai nu stii ca-i tataroaica cu singele involburat:). As incerca, ca-i pacat si ei ii placea aici, chiar asa, oare o merge pe razgindite?Rayou acum merg la job, am sa pun simbolic o cescuta alaturi si ma pun iar la povesti parfumate, tre sa-mi gasesc un dictionar ptr termenii napolitani, ca-s curioasa de acum. Boubou e fermecatoare ca intotdeaunaAsa si e o intrebare pt mamele de baietzi. Cum fac baietzii pipi in iarba? Suntem la capitolul fara pampersi si daca-s prin padure la plimbare tre sa-l pun la pipi din 20 in 20 de min. Problema e ca din picioare inca nu stie, si pe vine nu merge ca-i vine cucu drept in pantaloni. Ziceti-mi si mie tip-ul ca tre sa fie unul si nu ma pot prinde:)Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Viku, pai pune-l in picioare shi ghideaza-i tu putza, ajuta-l sa tzinteasca o scorbura, frunza, etc, pina invatza singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua :-))
La Multi Ani, Silviei si Sofiei si multe pupaturi!!! (cadoul Sofiei e suuuperb si, fiindca veni vorba, io nici nu poci sa-mi mai imaginez cum e sa fii la mare in septembrie, desi acu' 5 ani, acolo eram!!).
vik, te invidiez pentru job :-)) Io-s innebunita sa-mi vir nasul prin "secrete de familie" bine pastrate si as fi gata sa ascult niscai rapoarte din partea ta!!
iren, cind faci rost de poze, da un link si-acilea...fu si extremala baieram?? :-))
magga, beton faza....insa nu fu vina demoazelei ca s-o dus la buda cu microfonul, ci a aluia care o uitat sa-i "coboare calea" in studio!!! Mai nasol e cu ccc cumnata
Rayu, nu zii de dooa ori, ca poate ajungem la Gtb....bilete in sud, normale ca pret nu se mai gasesc (din motive de vacanta) iar daca nu apare nici o oferta in last minutes, va trebui sa schimbam directia

Azi facuram jointu' cu suedejii, care sint la fel de suedeji ca si noi (adica unu' jumate) ...is niste draguti si se simt acilea ca in sud...soare, caldut...cica acolo sus la ei in Umeå, deja e pe cale sa ninga...buhahaha
Pupingi

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pentru urari si cate puteti duce!

sofia sa fii in continuare "galagia" scumpa si draga. Silviei ii e dor de tine! multi!

acu' is pe da' mai viu!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

tot io....am cocotzat repede repede catevapoze de 3 ani.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput