Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 11
Irimell spune:
Aaaa, vad ca nici biciuiala nu anima poienitza! Asa cevaaa...
Adelutzdragutz, asa incepe melodia, zau...
Irenule, distractie la maxim diseara!
Lil, te-ai decis pina la urma?
Voljena, ti-a venit fata acasa?
Un uichend merveioz tuturor!
voljena spune:
raportez familia reintregita... nu ca ar fi fost simplu; maica-mea s-a dat disparuta dupa un colt iar fie-mea s-a tavalit pe jos si a urlat dupa cum fusese instructata de moi : vreau la mama mea!! ca tembelii insistau ca vor declaratie si de la ta-su... cica cum nu-l cunosti? uite - scrie aici numele lui la urma s-au adunat cativa sefi si au decis sa o lase la avion... si-au pasat replici de genul - te duci tu la puscarie nu io... iar ei i-au zis sa n-o mai prinda pe acolo pana nu-l gaseste pa ta-su sau sa vina cu pasaport britanic!
cireasa de pe tort fu ca o taxara si 35 euro (7 euro pe kil!!) pentru cele 5 kile de bagaj extra pe care nu stiu unde le-au gasit ca fie-mea si-a lasat jumate din haine acolo si maica-mea mi-a trimis exact huste de bors intr-un borcanel de plastic si cateva rosii galbene plus leustean...
io una ma jur cu mana pe drapel ca-mi fac renuntare la cetatenie ca mi-e asa o greata ca nici lamaile alea 4 - 5 pe ora nu-si mai fac efectu'
iren - vai ce-am ras cu spider man saracu' kupil - are cucui?
Adela99 spune:
'neatza!
ia mai treceti voi pe la casele voastre! pe unde umblati?
lilutz esti in Roma or Barcelona?
doruletz tu esti prin Germania?
ma duc si io intr-o plimbare cu Prince prin padurea din apropiere.
voljena, ma bucur pentru reintregirea familiei
lilanda spune:
'Neatza Hehe...as vrea io sa fiu la Roma ori Barcelona, da' din pacate is aci, cu creeru' ferfenita...Va spusei ca saptamina care vine avem in vizita suedeji de la Umeå, asa ca o trebuit sa ne pregatim pentru ei cu postere, dileme si sotryboarduri, iar pe astea din urma le uraaasc Ieri lucrai 12 ore, insa vineri a fost cel mai crunt, ca a trebuit sa si gatim pentru ei (atunci au sosit). La 7 seara inca ii asteptam, morti de foame si cu bunatatile aburinde sub nasul nostru, cind primim telefon ca erau intirziati pe drum!!! In 5 minute am ras totul...asa de frustrare!! :-)) (btw..io gatii poienita al carei design o fost apreciat cum se cuvine ).
Voljena, poci deschide elephantu', nu??? Da' cu ce companie o zburat copila, de au taxat-o magarii la surplus de bagaje?? Io am incalcat frecvent greutatea, insa n-am platit niciodata nimic!!
Va multumesc tuturor pentru sugestii...o ramas Roma si o ramas sa iau bilete, ca nici de astea n-am avut timp!!
Va pupez pe toti si astept povesti de la chefu' elvetian!!!
PS Adeluctzo , tine biciu' ala la-ndemina, ca vaz ca functioneaza cit de cit..:-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
voljena spune:
hello poienitza!
am pus de bors
deci roma a ramas
copila a venit cu tarom ca decat £450 la BA
ma duc sa caut si io elephant - ca merit!!
magga spune:
'neatza scandinavi:
la cuiele alea nu ma bag (mi-e si jena sa spui de ce ) dar iaca www.courrierinternational.com/insolite/insoliteaccueil.asp?page=1&obj_id=65881#65881" target="_blank">o birfa mica...asha eroare tehnica
sau www.youtube.com/watch?v=8fjxSoHgSN4" target="_blank">aici
vojlena, acum bine c-a reusit intr-un final sa plece. asha cevaaa
(si) multi multi ani Veve-ului!
Lilanda, citesc coetzee.
iren spune:
Neatza!
Pe mine ma cam dor picioarele, ca deh, in discoteca nu poci sta la masa sa ma hodinesc...Fuseram intii la restaurant, de fapt intii ei, ca io a trebuit sa pun plozii la nani, asha c-am ajuns pe la 9 acolo, moarta de foame shi-am avut timp exact cit sa maninc, ca aveam rezervare la disco de la 10 juma. La disco dixtractzie, muzica mijto, shi parca de data asta nu mai era asha mult fum ca datzile trecute, asta ma dispera aci, fum, frate, shi ventilatoare cam ineficiente, pleci intoxicat!
Poze inca n-am, da poate pune cineva pe vr-un site, ca io n-am facut, oricum n-ash fi avut timp
Annie, pin la urma luai tot leggins-ii cu bulinutze, ca ce-am gasit pe piatza, alb, era urit rau:)
Ah, shi sa nu uit, avui aseara un deja vu, ca umblam pe Bahnhoffstrasse in toiu noptzii, cu pantalonashi cu bulinutze shi pantofi in mina, shi parca parca mai avusei parte de-o situatzie asemanatoare:)) Da prafu din Züri se duse numa la o simpla spalare, de ala din Bucureshti scapai dupa o ora de frecat temeinic cu diferite kestii zguntzuroase:))
ana_maria222 spune:
Omule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit
Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…
Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...
Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!
Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.
Va multumesc din suflet anticipat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Cu stima,
ana_maria222
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
Pliculet Romania:
Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si
Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)
VA MULTUMIM!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica