Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, la multi ani! Sa ai parte de multe bucurii si de ani buni si multi alaturi de cei dragi!
Nicole, tare frumusica mai e Ioana. Si noi am avut tot rochita alba de voal la ruptul turtei (dar nu am timp sa pun pozele pe net). Daca nu e confi, ati mai hotarit cind folositi "materia" pusa la rece? Sa stiu sa iti tin pumnii.
Ruxandra. Mi-a zis nasa-mea ca dezvoltarea copiilor e cu faze; o sa-i treaca asta cu rusinea fata de barbati, si o sa vina altele (cred ca urmeaza aia cu datul cu fundul de pamint la nervi).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim pentru laude!
LA MULTI ANI BIANCA!!!
Si eu am admirat-o pe Ioana Alexandra, frumusica foc!
Sa-nteleg ca Luanna si cu Darius sunt verisori de gradul 4?
LA MULTI ANI TUTUROR ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR!!!
Kid, ce faci, sarbatoresti?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nu cred ca v-am spus ca n-am avut timp, dar de unde aveam copil cuminte si-mi dormea toata noaptea de la 10 seara pana la 8 dimineatza, de vreo luna are chef de joaca noaptea sau oricum se scoala pe la 1-2 si sta vreo juma de ora si definitiv se scoala la 5-6 dimineatza, ca de, pleaca la servici... a avut nopti cu joaca de la 1 noaptea pana la 5 dimineazta; am zis ca poate-i de la caldura, daca-i dadeam lapte la 2 noaptea baga vreo 200 fluierand, am zis c-o fi de la dinti, noi avem 8 deja, am zis ca nu se satura peste zi si ii e foame si se scoala...dar ce n-am zis...habar n-am motivul; ideea este ca azi-noapte a dormit de la 10 seara pana la 7 jumate continuu!!! Si adevarul este ca s-a mai racorit de ieri; asta sa fi fost?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

La multi ani ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR!
La multi ani Simon Andrei, Mara Karina, Robert Daniel!!!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nicole superbe poze ! multumim de urarai!

Miflore . Spre rusinea mae uitasem ca azi e ziua lui Vladut .

Si sa urez si eu LA MULTI ANI tutror Alexandrelor si Alexandrilor!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Fetelor, voi amestecati mai multe feluri de lapte la o masa sau e contraindicat total?
De exemplu, dac-as vrea sa-i dau branza de vaci, cereale cu lapte si un iaurt desert ar fi dintr-un foc 3 feluri de lapte la o singura masa!
Sau se considera ca, la derivate, laptele a fost supus unui anume proces si nu se pune la numaratoare?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

uau, Mifloricico, ar manca Ana atata? Nu stiu daca e contraindicat sa amesteci mai multe feluri de lapte, dar eu i-am dat de multe ori branza de vaci cu iaurt (din 2 modele de lapte adica, dar basic tot de vaca).

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bine ca nu s-a terminat ziua, sa urez si eu la multi ani ALEXANDRELOR si ALEXANDRILOR! Si eu am un Alexandru acasa care m-a anuntat ca vrea cadou. Noroc ca seful meu m-a felicitat de dimineata cu un link la www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august30.htm" target="_blank">asta, asa ca am cerut si eu cadou la rindul meu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

La multi ani cu intarziere pentru Miruna,Vladut si Ioana si celorlalti bebei care au implinit un anisor!!!

Bianca,la multi ani!

Nicole,tare frumusica Ioana!

Miflore,bravo pentru somnul Anei,sper s-o tina tot asa!

Roxi,diplodocus bine ati revenit!

Am fost si noi in we la munte,copilul a fost cuminte,nu prea a mancat in schimb a mers mai tot timpul(de manuta).Am fost si la dr si surpriza..a luat 400 gr in o luna jumate,are 9200 si 75 cm,nu e foarte inalta dar e in grafic.
Noi inca mai papam fructe la 10,un mar+1/2 banana si o ling cereale.Branzica nu-i place,chiar daca o mixez tot nu e buna.La pranz papa tot cu manuta legumele cu carnita si seara cereale cu lapte.Eu i-am mai dat almete,cascaval,e incantata de ce mancam noi..vrea de toate dar numai le gusta.Lapte bea cam 180 dimineata si seara..si inca mai bea noaptea.Inca nu m-am hatarat daca-i dau lapte de vaca de la un an..eu as mai tine-o pe praf,ce stiti de nestle junior??
In rest tota ziua merg cu ea de manuta,si ma alearga prin toata casa.

Referitor la catei..eu am intrebat-o pe dr mea daca are voie sa se joace cu cainele si mi-a zis s-o feresc de catei pana pe la 2-3 ani.Soacra mea are catel(cocker spaniol) si tot insista sa io dau pe bianca in we,mie mi-e cam frica ca n-o cunoaste si in plus e foarte jucaus si sare pe oameni.Plus ca socra tine f mult la catel si nu cred ca-l va tine inchis intr-o camera.Dr mi-a zis ca daca ar fi crescut cu catelul in casa,ar fi fost altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hi hi, Ioana ... si Alexandrul meu de acasa vrea cadou. O sa ma duc cu fi'miu la shopping dupa-amiaza, ce sa fac

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput