Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
ana maria spune:
Bestuta sa-ti traiasca minunile!! Imi paretare rau ca ai asa o perioada grea! Dar copiii cred ca te fac sa uiti de toate necazurile. Si bunica sotului meu a cazut si a facut fractura de sold sidin aprilie sat la pat desi a a fost operata, mare lucru nu s-a putut face. Multa putere si inca o data sa-ti traiasca cele doa comori!
Poza in care dorm amandoi in pat este un vis.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Bubu, pai daca a facut doar AR e musai sa ii faca si restul. Priorixul e esential.
Si aici au Priorix si tot ce se face in Ro. De fapt nu am vazut Penta Hib, ci doar Infanrix.
Aici eu Vaccination room cu frigider special de pastrat vaccinurile si am observat ca nu le scot inainte cum faceam eu in Ro ci in acel moment.
Cat costa Varilix in Ro? Aici ne-a costat 50$. Noi suntem asigurati, dar vaccinurile nu sunt acoperite.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
crinuta, eu am gasit VarilRix cu 1 million (lei vechi), l-am pus la frigider n ladita de fructe pana cand il vom face. dar era un ultim exemplar la farmacia aceea, in rest la altele gen Helpnet si Sensiblu e cam 1,4mil, deci mult mai scump.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Aha, deci asa se numeste. Sa fie sanatos ca nu corectez nici de frica ca nu am timp.
Deci pretul e ca in Ro, macar atat.
Eu in Ro aveam obsesia ca nu il tin in frigider la temperatura potrivita, si mi-era tot timpul frica sa nu se dezactiveze.
Macar aici am scapat de stresul asta.
Eu vreau sa ii mai fac un vaccin faculativ la 2 ani, mai precis Havrix.
Il mai face cineva?
Crinuta si
Rayan
danielai spune:
Bestutza, nici nu vreau sa ma gandesc ce e pe capul tau...De ce nu au operat-o, din cauza varstei nu isi asuma riscul? La ce spital a fost internata? Daca nu se opereaza va fi imobilizata la pat... Bunica mea a patit la fel, dar au operat-o. ATENTIE MARE LA PERSOANELE IN VARSTA CARE SE OPEREAZA, tratamentul cu anticoagulante postoperator trebuie urmarit de un medic de specialitate (in cazul nostru, medicul ortoped i-a prescris doza uzuala, dar s-a dovedit ca era nevoie de mai mult, asa ca a facut tromboflebita si am mai tras si cu asta). Sanatate multa si succes!
Oana, stiu cum e cu vaccinurile astea, o fi bine, n-o fi bine, sa-i fac, sa nu-i fac...Eu zic s-o mai intrebi o data ce i-a facut atuncea...(daca i-a facut ROR ar trebui sa scrie PRIORIX sau TRIMOVAX pe carnet). Daca te ajuta, tot acolo e trecta si seria vaccinului, dar nu stiu exact unde se poate verifica dupa serie ce a fost...
Crinuta eu i-am facut Havrix, nici un efect secundar. Intre timp m-am linistit si cu varsta, ca am pastrat prospectul si acolo scrie ca de la 1 an e ok...Asa cum am scris, americanii il recomanda pe la 2 ani.
kris spune:
Crinuta, trebuie sa fii o fericita ca Rayan te ajuta la cumparaturi! ![]()
Cred ca toti copii ar proceda la fel, daca ar fi lasati pe jos...
Oricum, tot dulce si mamos va ramane!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
sirimie spune:
Neata!
Azi e o zi speciala pentru mine, e ziua mea. Sint putin trista si era sa ciocanesc o masina cind dadeam cu spatele (am scapat de data asta). Un seul etre te manque et tout le monde est desert. Am 32 de ani, sint in criza ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Witchie spune:
Ana maria, am trecut azi pe langa tine! Poate ne vedem !
Simona, te scot la un suc in colt la saorma? (adevarata fraza aia din japoneza din paranteza ta) La multi ani! Nu te lasa doborata, ia Magne B6! (Lavinia stie de ce:)) )
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
danielai spune:
Simona, se poate si mai rau. Eu am 33,5.![]()
La Multi Ani!!! Trebuie sa ne pastram optimismul pentru a ne pastra tineretea!
kris spune:
Crinuta, Havrix-ul se face cand se intra in colectivitate, incepand cu 1 an...Noi il vom face inainte de a pleca la cresa, gradinita.
Simona, 

, sa fi fericita, iubita! Dar inainte de toate iti doresc multa sanatate , ca in rest te descurci, esti o fata minunata! Multi 
si un buchet imens de 
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00