Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Patricia, si cate picaturi, tot 2? Noi i-am dat pana in mai, apoi urmatoarele 3 luni pauza si ar trebui sa reincepem. Voi suna maine dr. sa o intreb exact ce si cum.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bubu, mie mi-a spus dr sa-i dau pana la 2 ani, fara intrerupere si apoi pana in apr.2007 inclusiv, apoi pauza pana in sep 2007. Eu ii dau 4 picaturi, la recom lui Stanciu si oricum una se cam pierde pe lingurita.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Aha, mersi Kris. Sa vad ce zice dr. mea, ca o sun maine. Eu stiam ca se face pauza dupa 1,6 ani si apoi doar in lunile cu R se administreaza, dar fiecare medic are practica proprie...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
catiflo spune:
eu am vrut sa-i fac ieri rapel la DTP = anti-difteric, antitetanus si antipertussis (aveam o listuta pe care scria ca se face la 18 luni) si mi s-a spus ca de 2 ani nu se mai face la virsta asta ci la 4 ani.
va
pe toate
ana maria spune:
Bubu mie doctorita mi-a zis sa-i dau Vigantol pana in aprilie anul vitor. Eu ii dau doua picaturi. Si in spital cand am fost pentru operatie mi-au zis ca nu are semne de rahitism. Eu am oprit Vigantolul dpar cand am fost la mare si statea la soare.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Noi am facut aseara Varilix, sau cum se numeste si acum doarme mai mult decat de obicei, desi ce ne-a facut dupa vaccin.... va pun filmulete.
pupici
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
mie mi-a spus sa reluam Vigantol 3 picaturi (insa eu cel mai probabil ii voi da doar 2) din sept. insa cum noi plecam la mare si presupun ca va fi soare destul
2 sapt in sept, il voi relua de la intoarcerea acasa.
Bubu, deci te-ai lamurit, e de bine cu soacra mea, ca orice om are si ea lipsuri sau defecte, insa predomina cele bune ![]()
.
cu vaccinul noi ne incadram la pct 1, am facut AR la 9,5 luni si am facut ROR (Trimovax) acum, la 18 luni; pediatra ne-a zis ca pe langa optionalul VarilRix urmeaza la 30 luni unul obligatoriu, deci peste 1 an.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BESTUTZA spune:
Fetele dragi,
mai revenim si noi.. sunt mereu pe fuga..Va citesc din doi in trei...
De doau saptamni sunt mutata la mama pt ca bunica mea a cazut in curte si are fractura de femur.. de la spital ne-au dat-o inapoi asa cum am dus-o..Au fost saptamni cu zile si nopti grele! NU are cine sa ne ajute si ne chinuim amandoua si cu copiii si cu mamaie..Ce sa va spun...E fff greu..Plus ca mama e si cardiaca si numai bine nu ii fac eforturile pe care le face ridicand ...si mie la fel...nu stiu cand o fi avut timp cusatura sa se vindece in 2aptamani...
Saracul sotul meu vine seara si face totul:baite,piata, mancarica pt Tudor..si tot asa..pt ca noi seara tr sa o spalam pe mamaie sa ii dam sa manince..
Ilinca e un copil extraordinar..Icterul ne-a trecut mai greu, dar a trecut...Avem si colici..program nopatea cam doau oare si atunci fcem cu schimbul...eu si tati...
Tudor e trecut pe tratament pt viermisori..I-am facut seminte de dovleac cu miere si tot felul de siirppuri ca nu vroia sa mai manice deloc!Acum e bine!
Aseara am aflat ca unii membrii ai familiei-si cred ca nu mai e nevoie sa specific ca stiti voi
- intrebau unde facem botezul ca ei ar dori sa danseze!Noroc ca nu am fost de fata...Asa imi vine sa duc copilul la biserica si sa nu mai vina nimeni doar cu pretentii!Toti se gandesc cum sa faca sa se simta ei bine...Pe noi insa nu ne intreba nimeni dc putem,dc ne descurcam,cum ne descurcam...dar ma rog pt chestiile astea tr sa te fi inzrstrat de natura sau autoeducatia cu cate ceva..Si as mai spune da nu mai are rost..probabil cum nu inteleg eu egoismul dus la extrem nu inteleg nici ei viceversul
ca sa zic asa...
Cam asa ne desfasuram noi...
Va pupacim si poate va punem si pozici cu minunile mamei!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
Witchie spune:
Bestutza,
Pt colicii Ilincai, incearca un wrap, uite aici despre ce e vorba:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475
Magga a avut asa ceva si nu am auzit-o plangandu-se de spate si Hanna parea vioasa acolo in cuib:)
Lavinia, unde esti?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
crinuta spune:
http://www.dropshots.com/rayan2204
Eu nu ii dau Vigantol, unu la mana pentru ca e ff cald si mult soare, 2 la mana pentru ca ii dau Osteo care care are atat Ca cat si vit D, deci nu mai e nevoie si de Vigantol.
Crinuta si
Rayan