menstrual cup in loc de tampoane

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

numeioana, daca ai un card care functioneaza si in afara tarii, si mai ai pe el si echivalentul a 19 Stg, poti sa il cumperi direct de pe net.
Cum am vazut in poza, si am citit, are o chestie cu care poti sa il tragi afara. Eu o sa imi comand in curand.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai tocmai ca nu am un astfel de card, ca altfel il comandam.

Flaflo, cum a scapat sora ta de sindrom?? Am vazut odata la Discovery trei fete care au ajuns la spital in stare grava iar medicii nu stiau ce au. Pana la urma le-au descoperit SST...pentru ca toate avusesera ciclu in ultima saptamana, toate folosisera tampoane si aveau aceleasi manifestari. S-au vindecat, slava Domnului!

Cum te impaci cu cup-ul, cum il speli, il simti, cam cat de des il golesti? Ar fi interesant de stiut amanuntele astea..

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Numeioana, sora mea a scapat de sindrom dupa ce nu a mai folosit ob-uri. Intr-adevar, asa cum spunea cineva mai sus, SST este foarte rar, dar totusi exista, iar faptul ca mi-a afectat un membru al familiei m-a facut sa ma gindesc mult mai bine ce produse folosesc la ciclu. Asa cum am spus mai sus, nu m-as mai intoarce la ob-uri pentru ca ma simt excelent cu Divacup. Dupa ce o introduc nu o simt deloc, la inceput (la primul ciclu cind am folosit-o) am simtit o senzatie de vid, deloc neplacuta, dar inexistenta la folosirea ob-urilor. O golesc cam la 3-4 ore (am ciclu foarte abundent) si nu mi s-a intimplat inca sa dea pe afara. Mai mult ma murdaream cind imi scoteam ob-ul. Are o codita care iese putin in afara, nu trebuie sa "cotrobai" dupa ea... O spal la chiuveta cu putin sapun lichid si o introduc inapoi. Acum daca nu ai chiuvata linga toaleta procedura mi se pare cam greu de realizat. Dupa ciclu o sterilizez la rece cu pastile de la farmacie......nici vorba de fierbere.
Sper ca am raspuns la toate intrebarile, daca nu, trageti-ma de mineca! Tin sa mai mentionez ca pe vremea ob-urilor eram mereu patata cu toate ca le schimbam mult mai des decit golesc acum cupa.
Va doresc o zi buna!

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

m-am gasit sa trimit link-ul unei colege mai open minded sa vada ce am "descoperit" si mi-a zis senina ca foloseste asa ceva cu succes de multa vreme...iar eu m-am gandit ca am descoperit America...oricum inventia mi se pare geniala, faptul ca vom ajunge sa nu mai aruncam in mediu atatea deseuri nereciclabile inseamna ceva...e un pas inainte poate catre o solutie si mai buna.

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mai fetelor...ce sa zic...eu n.as avea curaj sa incerc...
pai cand o scoti...nu da pe afara?am vazut ca ati spus ca nu...dar nu.mi imaginez...
nu cred ca e pt mine...desi daca as fi in situatia sa nu pot folosi ob,poate as recalcula situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Flavia, o sa ajung la Viena zilele astea. Se gasesc aceste cupe in farmaciile de acolo? Daca da, la ce pret?

Merci mult!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Adriana, imi pare rau sa te dezamagesc, mie mi-a trimis-o sora mea din state. Aici am fost pe la o gramada de farmacii si nici nu au auzit de asa ceva.

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu as incerca. ce am de pierdut?

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Dupa mult timp in care mi-am dorit sa o incerc dar nu am avut de unde sa o cumpar, vreau sa va impartasesc experienta mea: este foarte confortabila si cred ca mi se potriveste. Am cumparat-o din Canada...
Eu folosesc de multi ani tampoane interne tip OB si dupa ce am aflat de aceasta "cupa" mi-am zis ca poate fi o alternativa la OB. Deocamdata nu am folosit-o decat in concediu, ramane de vazut cum ma voi descurca cu golitul intr-o toaleta publica (job).Cum am spus deja, este foarte confortabila, nu simti ca o porti iar riscul sa se verse e ff mic deoarece se produce un vid in interior si o tine lipita de peretii vaginali.

Concluzie: cine are ocazia sa o cumpere sa nu ezite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

se poate comanda online la o firma importatoare. eu demult ma tot informez..si parca as incerca.
detalii www.lunette.ro/index.html" target="_blank"> aici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput