menstrual cup in loc de tampoane
Raspunsuri - Pagina 11
emma2006 spune:
"si pun pariu ca, la fel ca si celelate metode invazive de a trata posibile probleme ...va avea o glorie scurta."
Dianocica, sint gata sa pun pariu.
Avind in vedere ca mi-am cumparat deja, nu mai sint impartiala, dar daca as fi neutra, as crede pe cineva care chiar are si o foloseste decit pe cineva care isi da cu parerea fara sa o fi vazut macar cum arata.
Apropo, chiar am plantat cel putin un pom ![]()
tanima_i2002 spune:
Mie mi se pare interesanta chestia. Inca nu spun ca voi achizitiona asa ceva maine, dar probabil in viitor da. Eu folosesc ob-uri de ceva timp (adica cativa ani) iar tampoanele externe sunt super naspa, ma irita plasticul ala din care sunt facute, zau asa. Fara ob-uri cred ca eram un om mort. Desi multi dr nu recomanda tampoanele interne eu nu am avut probleme niciodata cu ele. Uneori la servici nu avema timp nici macar sa ma duc sa il schimb asa ca stateam si 10-12 ore cu el. Nu am avut nici o problema. Sora mea la fel, lucrand intr-o fabrica statea si 12 ore pe scaun si punea si tampon intern si extern si nu avea griji toata ziua. Nu vad ce probleme ar putea sa imi creeze acel silicon. Chiar mi se pare super. Momentan insa raman la ob. Dar peste o luna doua...cine stie.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
arleena spune:
quote:
Originally posted by dianocica
vad ca sunt multe oripilate de muntii de tampoane. am si eu o interbare: reciclati? macar una? ce? hartie? plastic? separati gunoiul? il duceti la centre de reciclare? ati plantat vreun pom vreodata?
on topic, nu folosesc nici macar ob-uri, ideea unei cupe din plastic fixata de peretii vaginului imi displace profund. plus ca dimensiunile mi se par exagerat de mari ca sa stau 3-4-7zile cu ea inauntru si prea mici pt cantitatea da sange pe care o pierd lunar.
si pun pariu ca, la fel ca si celelate metode invazive de a trata posibile probleme (spalaturi vaginale, clisma saptamanala pt fericirea colonului..) va avea o glorie scurta.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
in orice domeniu apar inovatii, si tampoanele si ob-urile au fost la vrema lor, si totusi se folosesc(poate tu folosesti vata), sunt convinsa ca tot mai multe femei vor folosi si aceste cupe. sau esti reticenta la nou? oricum, pana nu folosesti nu prea poti sa-ti dai cu parerea.
emaaimee spune:
Diana, se pune? io sunt una. cea care recicleaza. noi separam gunoiul, spalam cutii de tabla sau recipente de plastic,etc. ce reciclam? hartie/carton, plastic, cutii de conserve si orice tins/cans. da nu il duc la centre de reciclare imi vin cei de la gunoi si imi ia tomberonul verde odata cu cel albastru. si da am si plantat pomi. avem in gradina si nu numai.
reciclam haine, cele pe care nu le mai folosim le donam curate pt diverse cauze.
si dam unui prieten de la munca resturi menajere din care face compost. daca nu ar fi soriceii in compost am face si noi.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
dianocica spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Diana, se pune? io sunt una. cea care recicleaza. noi separam gunoiul, spalam cutii de tabla sau recipente de plastic,etc. ce reciclam? hartie/carton, plastic, cutii de conserve si orice tins/cans. da nu il duc la centre de reciclare imi vin cei de la gunoi si imi ia tomberonul verde odata cu cel albastru. si da am si plantat pomi. avem in gradina si nu numai.
reciclam haine, cele pe care nu le mai folosim le donam curate pt diverse cauze.
si dam unui prieten de la munca resturi menajere din care face compost. daca nu ar fi soriceii in compost am face si noi.
bravo!
ma bucur din suflet. atunci ai voie sa te oripilezi gandindu-te la munti de tampoane quote:nu cred ca trebuie sa omori pe cineva ca sa-ti poti da cu parerea ca a ucide e o aberatie...ok, cea care a deschis subiectul intreba daca a folosit cineva, dar discutia s-a extins..eu nu as folosi pt ca mi se pare o tampenie sa ti pui o chestie de plastic pe peretii vaginului si sa o tii acolo cateva ore, scos, pus iar..atat timp cat exista si alte variante. la treaba cu vata m-ai dat pe spate...
in orice domeniu apar inovatii, si tampoanele si ob-urile au fost la vrema lor, si totusi se folosesc(poate tu folosesti vata), sunt convinsa ca tot mai multe femei vor folosi si aceste cupe. sau esti reticenta la nou? oricum, pana nu folosesti nu prea poti sa-ti dai cu parerea.

Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
andreea81 spune:
Eu am avut probleme genitale cauzate de tampoanele interne...si nu din cauza ca uitam de ele in vagin
...parerea mea despre folosirea asidua a OB-urilor este: "mai rarut, ca-i mai dragut". Despre aceasta MoonCup, ce sa zic? chiar credeti ca peretii vaginului nu sunt cam agasati de prezenta si frecarea (pune-l...ia-l) siliconului aluia? Diana, e simpatica observatia ta cu privire la reciclareeeee :))))))![]()
![]()
quote:
Originally posted by dianocica
vad ca sunt multe oripilate de muntii de tampoane. am si eu o interbare: reciclati? macar una? ce? hartie? plastic? separati gunoiul? il duceti la centre de reciclare? ati plantat vreun pom vreodata?
on topic, nu folosesc nici macar ob-uri, ideea unei cupe din plastic fixata de peretii vaginului imi displace profund. plus ca dimensiunile mi se par exagerat de mari ca sa stau 3-4-7zile cu ea inauntru si prea mici pt cantitatea da sange pe care o pierd lunar.
si pun pariu ca, la fel ca si celelate metode invazive de a trata posibile probleme (spalaturi vaginale, clisma saptamanala pt fericirea colonului..) va avea o glorie scurta.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
anne-marry spune:
fetelor, eu sunt una din ...acele rare cazuri care a avut parte de SST. nu vreau sa va povestesc cum a fost. oribil...la un moment dat simteam ca lesin stand intinsa in pat. ma ridicam si ma trecea un fior rece din picioare si pana in cap, moment in care vedeam negru si ma pomeneam pe jos, cand incercam sa ma ridic...faceam vreo 2 pasi taras si picam iar si tot asa...nu imi reveneam deloc. parca eram paralizata. basca greturi senzatii de voma etc etc etc. dar am scapat, si sincera sa fiu, nu mai am curaj sa folosesc tampoane intravaginale. desi le foloseam de 2 ani.... acum...ce sa zic de acest dispozitiv. am citit si eu ce ati scris..si pro si contra... sincer...ideea este sa elimini acel...lichid sa zic asa, si implicit toxinele din el. daca raman in acel dispozitiv.... nu e cam tot aia? chiar daca nu intra in contact cu pielea.... oricum, eu am o vorba NICIODATA SA NU ZICI NICIODATA ca ...niciodata nu se stie..... si apoi...paote suntem mai reticenti la nou...sau la ceea ce ni se pare ciudat..de neinteles. insa in momentul acesta, eu as spune clar ca nu as folosi acest dispozitiv. dar niciodata nu se stie ca deh...NICIODATA SA NU ZICI NICIODATA ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA