Grecia la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Polixeni spune:
Scuze ca n-am mai intrat zilele astea dar sunt tare suparata...de ieri seara Nick imi tot face febra 38,9.De fapt in weekend am sesizat eu ca e cam caldut,i-am laut si temperatura si era 37.Aici 37 nu se considera febra la copii.Insa de ieri seara arde...i-am dat sirop contra febrei,i-am pus pana si sosetele cu otet "indoite "cu apa poate-poate i-o scade febra.I-a scazut pana la 37 dar mai jos nu se duce.Azi toata ziua a avut 37 ,6 pana la ora 3 dupa-masa cand a facut iar 38,9.I-am dat sirop iar...i-am mai scauzt iar pana la 37,6 si apoi spre seara iar 38,7.Am vb si cu pediatru si mi-a zis sa merg maine cu el sa-l vad.Insa nu-mi explic de la ce...raciti nu suntem,lui nu-i curge nasul,nici nu tuseste,e bine dispus,papa (uneori lasa un sfert din macare dar e de itneles cu febra asta).Sa fie de la vaccinul pe care l-am facut vineri,dar sa reactioneze asa tarziu...sa fie de la dinti?? Aaa ca sa nu va mai zic alta...ca dintele cu care ne laudam de fapt nu e dinte...cica mi s-a parut mie ca punctisorul ala alb era dinte....m-am mai facut si de kko pe la lume cand m-am laudat cu dintele.Ce sa zic zilele astea tare prost ne-a mers....acum doarme dar o sa pun ceasul sa sune pe la 3 dimineata sa-l verific si apoi pe la 6.De fapt s-a adeverit un vis pe care l-am avut cu o noapte inainte sa inceapa toata tarasenia asta... am visat numai prajituri si cum asta inseamna amaraciune...
Sambata da a fost si soacra si a stat cu noi toata ziua...duminica a fost zi de dezintoxicare ... insa cand auzit ca are bebele febra a avenit imediat sa vda ce e cu el,a venit si azi...spre deosebire de barba-su care desi are pretentia ca si copilul sa-i ia numele nici macar un telefon n-a dat sa vada ce e cu el(putea sa vina si el sa-l vada ca doar are masina si nici nu stam asa de de parte).Si se mai plange soacra-mii (care a venit mie sa-mi zica vaz-Domane m-o impresiona) ca nu-l cunoaste copilu si ca nu-i rade asa cum fac ceilalti nepoti.
Maine dupa-masa mergem la pediatru...sper sa am vesti bune si sa fie numai o faza sisa treaca fara complicatii.
Filakia polla si promit sa revin cat de curand (dar voi sa activati in lipsa mea ca recuperez eu).
Artemis1578 spune:
Polixeni sper sa se faca bine Nikolas! Dupa vaccin copilasii fac febra, dar in ziua respectiva sau a doua zi.La voi vad ca febra a aparut mai tarziu. Posibil sa fie si dintisorii.
Mie mi s-a intamplat sa raceasca la 3 luni. A fost o zi foarte calda dimineata si frig si vant seara. Nu stiu daca e cazul, insa al meu a reactionat la schimbarea brusca de temepratura, desi a fost imbracat corespunzator! Oricum, eu va tin pumnii si va dau cateva pupicuri insotite de urari de bine! Sa ne tii la curent.
Fetele voi ce mai faceti? Eu ma ambitionez sa reincep Dieta Daneza sambata. Am nevoie de sustinere maxima.
Filakia polla.
Anka si Ubitu
melina34 spune:
polixeni, imi pare rau pt bebe ca se chinuie mititelul, sper ca nu e ceva grav, itzi tin pumnii si sper ca nenea iatros sa-l faca bine, pupixi!
artemis,care e faza cu dieta daneza? lumineaza-ma si dk afli vreodata ca exista dieta greceasca te rog sa mi-o dai si mie!
ce vreme de kko in Bucuresti, ploua,sta,ploua...
Artemis1578 spune:
Pt Melina: Dieta greceasca. Se merge rapid la zaharoplasteio! Se iau cantitati uriase de tot felul de dulciuri! Neaparat kataifi! Cat mai insiropate si cu mult zahar!
Si acum serios.... ca tot imi ploua in gura dupa ce am debitat.... Dieta daneza e una de 13 zile in care ai voie sa ingurgitezi cantitati minuscule de carne, multe verdeturi si apa cat cuprinde. Dar se da jos! Eu una am tinut in primavara doar o saptamana si am scapat de vreo 5 kg! Si nu mi-ar strica sa scap si acum de alte cateva, mai ales ca planuiesc o excursie in Grecia imediat cum imi ies actele copilului. Asa ca.....ma ambitionez, pregatesc baxurile de apa plata si sper sa reusesc!
Polixeni pupici, asteptam vesti bune.
Carolada tu ce mai faci?
Anka si Ubitu
Polixeni spune:
Kalhmera se oloys!
AM SCAPAT DE FEBRA DE IERI DE LA PRANZ(n-am mai fost la pediatru)!!!!!! SI AVEM O ENERGIEEEEEEEE!Azi -noapte nu vroia nici cum sa doarma...daca nu se juca in patut si se tot uita sa-l luam de acolo sa ne jucam cu el..si uite asa distractia a tinut pana pe la vreo 1.In schimb i-au aparut pe fata niste bubite mici rosii...sa fie oare de la carnita de vita pe care i-am pus-o ieri pt prima oara in piureul de legume?
Va multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine!
Si aici vremea e de kko...ploua de 2 zile si fulgera si tuna.
Am vazut ca vorbeati despre cantareti...Mda dragutel Sakis Rouvas ..si mie imi place Elena Paparizou si Ploutarxos!!!Insa imi place mult si Nino..diversi.Daca vreti ceva muzica greceasca sa-mi ziceti.
melina ce job ziceai ca ai?
artemis tu lucrezi acum?cum e cu concediul de maternitate in Ro?
carolada pe unde esti?
Filakia polla ...brexei sth strata moy......
Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
carolada spune:
buna grecoaicele mele favoriteeu sunt bine,am chef de facut curatenie si alte treburi administrative.vremea e super la noi,pacat ca nu prea pot sa ma duc la plimbare,dar macar stau la camping in aer liber
o zi buna
www.camping-kasern-salzburg.com
Polixeni spune:
Aaaa am uitat...despre ce dieta greceasca vorbiti voi???Poate inmuiatul painii in uleiul de masline si salata greceasca Grecii sa tina cure de slabire???? Tocmai ziceau ca-s pe primul loc (mai ales adolescentii) ca fiind cei mai grasi!
Daca vreti am si eu o dieta !Just let me know!
melina34 spune:
pupixi girls, ce bine ma distrez cu voi!!!d c nu ne+am facut noi gasca mai demult?anyway, daca ar fi sa tin dieta(ceea ce nu pot caci nu am ambitie..)as minca greceste caci imi plac majoritatea, imi ploua in gura,sint innebunita!!!
dar artemis, ma provoci, 5kg/sapt???? ar fi ceva, mai ales ca ai incercat, hai sopteste despre ce e vorba!!!
polixeni, ma bucur ca bb e ok si a trecut febra,eram sigura ca grecii nu tin dieta, ce, parca eu as tine dk as fi acolo?(de fapt cred ca as putea sa maninc caracatita la gratar cu salata horiatiki, nu merge de regim?))
carolada, stai blinda in aer liber si curat, k la noi plouaaaaaaaa, tu cum stai cu dietele?
si pt diseara-kalinihta,kalinihta,
kalinihta kai oniron glika!!!
M.
ps.polixeni,mereu m-am intrebat, de ce au grecoaicele parul acela spiralat care ma innebuneste pe mine?
Artemis1578 spune:
Ooooooooo ce-ati mai scris, doua ore am lipsit de-acasa si uite ce vad!
Melina, uite asta e dieta despre care vorbeam. Oricum nu cred ca as fi dat chair 10 kg pana la final, insa vreo 7 tot am sperante. Las' ca incep de sambata si va tin si pe voi la curent, oricum o sa imi fie atat de foame incat am mare nevoie de incurajari.
Polixeni nu pot decat sa ma bucur f tare ca Nikolas e sanatos si jucaus! Concediul de ingrijire a copilui (CIC) se termina in momentul in care implineste odrasla 2 ani. Adika acum 3 luni in cazul meu. De intors la munca nu m-am mai intors, nici nu imi doream vechiul job si nici ei pe mine. Dupa tupeul de a lipsi 2 ani ar fi fost si culmea! Asa ca am desfacut frumusel contractul de munca ccc cu acordul partilor si astept sa imi dea cartea de munca. Intre timp mi-am gasit un serviciu mult mai misto, insa am amanat un pic inceperea pt. ca nu am gasit pe nimeni de incredere sa stea cu Matei. Asa ca trag un pic matele de coada, ma mai ajuta si ai mei si mai stau cateva luni acasa. Ma bucur de fiecare minut cu Ubitu, mai ales ca acum e din ce in ce mai dragalas, intelege absolut tot si rupe din ce in ce mai multe cuvinte. Sincer, nu pot si nu pot sa imi las copilul pe mana unui strain. Am stat luni intregi si m-am gandit, nu pot si pace! M-am descurcat singura pana acum, m-oi mai descurca inca un pic.
Kiries, sas parakalo, nu mai vb de mancare greceasca, lesin pe tastatura! Prima data cand am fost in Grecia am pus 7 kg in 10 zile, mi-a zis mama ca ma coborat din autocar si aratam ca un pepenas.
Carolada, bucura-te de aerul curat, noi stam ascunse in casa si tremuram.
Va pup si fug. Mergem la ziua unei pustoaice mai pe seara, am de spalat vase, coafat parul , manichiura, intins rufe - nu stiu in ce ordine- si toate astea in maxim o ora, pana se trezeste Matei!
Anka si Ubitu
melina34 spune:
ehharisto para poli Artemis, ma uit acusica pe ea, parca am mai vazut+o intr+o revista, cum a fost la party?
felicitari pt noul job si mult succes in recrutarea de bone,e taaaaaaaaare dificil sa gasesti oameni in care sa poti avea incredere;
polixeni, unde esti mai draga, stai cu socrela la ......cafea?iti trimit un pm;
carolada, a iesit si la noi soarele 5 minute acum o ora,nu ploua dar e innorat, la voi o fi de plaja nu??
M.