Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalimeraaaaaaaaaa!!
Melina ce dreptate ai tu mai...da iar s-a inscris socrosenia in audienta. S-a jucat ce s-a jucat cu asta micu dar piticu s-a plictisit repede si l-a apucat somnu.L-am pus la nani si noi cum nu prea avem ce povesti a plecat destul de repejor.(of course dupa frappe-ul servit).Inca n-am apucat sa-mi verific mailul dar ma uit.Referitor la pletele grecoaicelor pai astia-s creti cam toti ,mai ales la minte Chiar aseara a fost concursul Pantene prov -the hair of the year.Si sa vezi acolo mandre ce se mai dadeau mari cu pletele lor...Si al meu husband are parul cretul.Ar fi fain ca si piticu meu sa aibe bucle...

Fetele aseara am facut marele pas ; AM MUTAT TO PAIDI IN CAMERA LUI!! i-AM AMENAJAT CAMERA SI GATA..NANI ACOLO SINGUREL!!!Ma luad cu perdeaua pe care am lipit creatiile mele de pe vremea cand eram educatoare. Nu va pot spune cu ce stres am dormit...de fapt motzait...de vreo 5 ori m-am dus sa vad ce face .Ma gandeam ca poate se simte singur.Dar a dormit bine-mersi.Numai dimineata pe la 5 mi s-a trezit si i-am dat lapte si a adormit la loc.Oricum sunt tare multumita ca am facut pasul asta sa nu se obisnuiasca cu noi in camera ca mai tarziu sa nu-l mai pot dezlipi de noi.Am pus si poze noi.Ieri i-am luat si scaunel pt hranit si ii place.
Artemis cum a fost la party?Vrem poze!

Carolada pe unde esti?Voi in camping primiti grupuri sau fiecare e pe cont propriu?
Eu am tot fost in camping in Grecia (inainte sa ma scastoresc)si doamne ce le-am mai urat..nu de alta dar statean la cort cu vreo alte 10 persoane si toate ganganiile alea..
Si la noi a iesit soarele azi!Ieri a tras o ploaie...mama-mama.
Am pus pozici noi.

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/f585scd&urlhint=actn,ren%3as,13%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

kalimera gagicieu sunt super euforica(desi n am baut nica decat apa)dar am fost la shopping (vanzari de colectii,noi avem chiar aici langa noi cel mai mare centru de mode din austria)si ce n am gasit pe acolo,numai chestii de vis,mi am luat cizme si pantofi de care mi doream si ieftini,yupiii!
polixenice dulce e baietelul tau cu ochisorii ca maslinutele.pai la noi la camping avem corturi cu paturi pt.2-4 persoane asa ca nu i inghesuiala si avem si caravane care zic eu ca nu s asa rele.eu stau in salzburg,o sa pun pozici sa vezi orasul lui mozart
melinala noi e inca soare si frumos,sunt la tricou si in papuci
artemisbafta la pierdutu kilogramelor.am slabit si eu anu asta slava d-lui 7 kilisoare(in timp,4-5 luni) si ar mai trebui sa dau jos vreo 5,asa ca iarna asta tre sa m apuc de fitnes ceva.cum a fost la petrecere?
va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Fetele m-am apucat sa va fac o povestioara despre ce am mai facut, dar dat Matei un click si mi-a stricat bunatate de nuvela ! Asa ca va pup si vin mai incolo sa va scriu. Trebuie sa iesim la plimbare, e soare si profitam!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Kalimera fetele!
V-am promis ca revin cu amanunte. La party nu prea am facut poze, cred ca ne-a surprins doar mama sarbatoritei in cateva, insa nu le am pt ca tot eu trebuie sa ma duc la ea acasa si sa le descarc, ea nu risca pt ca nu se pricepe si cine stie ce nebunie face la computer.
In rest liniste si pace, Matei nu a dormit ieri lsa pranz decat o ora, motiv pt care m-a bazait prin casa pana l-am scos la plimbare si de-aia nu ma putut sa va scriu prea mult. Acum se lafaie in patul meu, are obiceiul sa vina dimineata sa mai doarma cu mine inca putin si de obicei el ma trezeste, insa azi am fost mai matinala. Imi beau cafeaua si ma incurajez, ma asteapta 13 zile de foame .
Carolada bravo pt cumparaturi! Sa le porti sanatoasa.
Polixeni cum a fost a doua noapte? Ai dormit mai linistita? Dar Nikolas?
Melina azi se munceste ca sa recuperati sau abia de saptamana viitoare?
Ma duc sa pregatesc portia de cereale pt Ubitu. Se trezeste cu o foame........
Filakia polla

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera dragalashelor,
polixeni, eu glumeam despre socrela,in sperantza ca NU apare dar vad k e masochista, ia sa+i faci un frappe amar ,,din greseala" !!!!vreau si eu par spiralat cu firul gros
carolada, ia zi mama cind incepe perioada de sales-uri acolo k ma apuca pandaliile, verisara-mea a fost in mai intr-un circuit care includea si austria si a venit inapoi cu 10 per de pantofi superbi, luati de la reduceriimi imaginez ce tzoale ti-ai tras!!offfff!
artemisnu recuperez de azi, cred ca de simbata viitoare iar dk ar fi dupa mine mi-as da demisia incepind de luni dar n-am avut inca norocul tau sa-mi gasesc un job care sa-mi placa si sa fiu si bine platita,

pupix fetelor si baieteilor
mai mult sau mai putin nazdravani dar ..dragalshi!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
artemisbafta la dieta,lasa ca trec repede 13 zileubitu vad ca e flamangios ca mine dimineata,eu dimineata daca nu mananc si nu mi beau cafeluta(cu tigara aferenta)sunt cu in sus toata ziualasa ca e bine,are energie toata ziua
melinapai la noi sunt reduceri tot timpu,nu exista data sa nu merg in oras sa nu vad reduceri la cevadar cele mai mari sunt iarna,decembrie ianuarie si in preajma pastelui,dar si toamna.asa ca mi e f.greu sa rezist tentatiei.mi am luat si eu niste pantofi si cizme superieri eram in culmea extazuluisa ma fi vazut cu 10 perechi in juru meu la proba,sunt dezastruabia astept sa i port.
polixenieu am paru ondulat,da fir gros neam, l am zapacit cu vopsirile

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Kalimeraaaaaaa!!!
Iote ca m-apuca dorul de voi si am zis sa intru sa vad ce-ati mai scris.Of course ca avem frappedaki aferent.
Noi suntem azi invitati la ziua unui copilas de 3 ani.Si ieri am fost sa-i luam cadou si cum eu nu pot rezista in magazinul ala superb de jucarii,ce credeti ca facui??? Am mai luat niste maimutoi sa mai lipesc in camera lui Nick. Ia uitati aici rezultatul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=4a88re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ieri am fost si la pediatru ca Nick se umpluse de pete rosii si cica e reactie de la febra si ca pana azi o sa-i treaca...ceea ce s-a si intamplat.De dormit doarme mai bine doar ca m-a trezit pe la vreo 4 ca ii era foame (nu-si bause bibe de seara).

artemis chiar te-ai apucat de cura?Moooaaama eu diete d-astea nu prea pot tine...ca nu ma pot desparti de my coffee.Eu cel mult beau ceai d-ala chinezesc si sunt multumita.Macar ajuta si la Mateiasu-ardeiasu ce face?

carolada pai la voi acum sunt reduceri? La noi nu si ce-as mai vrea sa -mi iau si eu cate ceva...dar acum sunt preturi prea mari si nu merita.Mai zi-ne despre viata de p-acolo..cum te-ai adaptat?Cum se comporta oamenii de acolo cand aud ca esti din Ro?Ca p-aici...iti si pun eticheta...chiar aseara aratau la stiri ca in Ro se vand copii..si cine credeti ca vindeau?TIganii!!Dar noi in strainatate aparem ca un neam de tigani De-a dreptul frustrant!!Pai cum sa nu ne considere toti lumea a 3 a?

melina ce-ti mai face mandretea de fata? Ati inceput cursurile la greaca??

Filakia si revin mai pe seara
Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/my_photos

Mergi la inceput

Kalimera kiries.

Noi cam suparati, Matei a inceput sa faca febra de aseara, l-am pus pe Panadol, plus un supozitor inainte de culcare. E a 4-a oara cand i se inflameaza amigdalele. O astept pe mama sa se uite cu lingura in gatul lui si apoi sun doctorul sa vad ce sa ii dau. . Chestia asta a mostenit-o de la mine, si eu aveam o mare sensibilate la amigdale si faceam forme urate de raceala pana cand mi le-am scos la 4 ani. Tare mi-e ca asta il paste si pe el.

Ca tot citeam ce scria Polixeni despre cum sunt vazuti romanii.......Mie mi s-a intamplat una groasa la vama in iarna lui 2002. In vara intrasem cu masina, nici nu s-au sinchisit sa ne dea jos, doar ne-au pus sa scoatem capul pe geam sa vada daca poza din pasaport corespunde, apoi ne-am vazut de drum linistiti. In iarna insa am plecat cu autocarul. Eram 8 romani si restul greci. Ne-au dat jos la vama si ne-au dus in biroul politiei. Ba s'a mai si luat soferul de autocar de mine ca ce m-am apucat eu sa raspund in greaca. Pai cum sa nu le vorbesc in greaca daca stiu limba? Nu am de ce sa imi fie rusine. Urmarea..........2 ore in oficiu, timp in care ne-au chestionat pe rand si incet incet trimiteau cate unu' sa-si ia bagajele si sa se intoarca in Romania. Am ramas eu. Le-am arat si poza cu iubitu din portofel, m-au intrebat unde ne-am cunoscut, ce am facut amandoi in Romania, ce ocupatie are el in Grecia, ce sa va zic........cea mai umilitoare situatie din viata mea. Ei bine, in final, mi-au zis: "Eisai kali, den exoume ti na kanoume!". Si m-au lasat sa trec! Chiar nu aveau nici un motiv sa ma intoarca din drum cata vreme aveam invitatie, bani, nu depasisem niciodata data sederii in Grecia, asa ca am iesit cu zambetul pe buze si foarte mandra, insa in suflet umilita maxim! Si ca o concluzie, ma bucur ca am putut sa le demonstrez ca exista si romance cinstite, cuminti si respectuase!

Ei bine, de dimineata ma tot chinui sa termin mesajul catre voi. Matei a adormit cu fruntea arzand si obrajorii rosii, l-am pus pe antibiotice. Nu m-am mai dus la spital, s-a uitat mama si s-a speriat de cat de umflate sunt amigdalele. Asa ca am cerut sfaturi prin telefon si am fost la farmacie pt. aprovizionare.
Va pup pe toate si kalo apogevma!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera, va pup fetelor!mai artemis si polixeni pai copilasii vostri vad ca fac febra cu rindul, sa va tina in alerta, pai nu se fac ei mari,sanatate maxima va doresc!!!

n+am inceput inca cursurile de greaca, saptamana asta e deschiderea la UER si fiica+mea are un orar destul de aglomerat,2 zile/sapt are 5 ore, alte doua are engleza la Lexis dupa scoala, plus greaca 2 ore in nu stiu ce zi!!!biata, mi+e mila de ea

pupix,

M.

ps.ce stare nashpa am, stiti cumva niste pastile care sa ma faca nesimtita?sa incerc cu xanax?

Mergi la inceput

Geiaaaaa
Artemis imi pare rau sa aud ca Matei e bolnavior.Dar de ce nu-i scoti amigdalele si scapi de o grija...mie mi le-au scos pe cand eram in gimnaziu ca si eu tot asa probleme aveam.Banuiesc ca o sa-i dea ceva antibiotice. Multa sanatate si pe nasuc!
Faza cu granita... mai stim noi pe cineva care a trait-o numai ca pe mine nu m-au lasat sa trec ( cu tot cu originea mea greaca +carnet de membru al Uniunii Elene+acte in regule+telefoane de la avocatii sotului) si m-au lasat singur in noapte la granita in Bulgaria unde erau plin de ciudati.Nu-ti pot spune ca atunci am imbatrinit cu 10 ani.Noroc ca a venit husband (tocmai din Kalamata a t raversat toata Grecia ) si m-a luat de acolo si ne-am intors impreuna in Ro.Exact ca si Fat-Frumos pe calul alb (o sa razi de mine dar exact asa am simtit).Ce mai..o situatie de toata jena...

melina pastiluta aia cred ca se numeste "ignoranta" ca alta solutie nu cred ca ai.
Mult succes si putere fetei in activitatile ei ca vad ca e taare ocupata draguta! Lasa ca e bine asa isi face si prieteni (ma refer la activitatile extra-scolare). pe ea!

carolada stai la soare???

Noi am fost aseara la party.Acum ma ocup de poze.Au fost o groaza de copii,al meu fiind cel mai mic.Am papat si goyroynopoyla (porc la protap) care se face numai aici in Kalamata si tzatziki.O sa vedeti in poze.
Am intrat abia acum ca pana acum a fost socrosenia aici.Bineinteles ca a sunat de dimineata si cum banuiam ca vrea sa vina p-aici m-am facut ca nu aud telefonul.Dar n-a trecut mult timp si iar a sunat si a sunaaaaaaaaat pana am raspuns.A venit si cand a vazut ca pe usa copilului am scris numele lui imi zice cu uimire:"Vai da nici nu l-ati botezat si deja i-ati pus numele??" Aici nu se striga copiii pe nume pana nu sunt botezati ca cica "Den kanei!" si pana ii boteaza (asta putand fi chiar si pana pe la 3-4 ani) ii striga ori "mpempi" (pt baieti) ori "mpempa" (pt fete).Numai sa vedeti confuzie la copiii...pana cand sunt botezati sunt obisnuiti sa raspunda la mpempi/mpempa si dupa, ii striga pe nume si dragutii parca-s picati din cer.Oricum noi am avut texte cu numele copilului pt ca eu nu am avut nici un cuvant de spus in alegerea numelui(cica primul copil le apartine )...si acum sunt sucarita pe ei d-aia cred ca ati observat ca nu prea o am la suflet pe socrosenie dar nici pe el (ca el a fost capul rautatilor).
Acum ca s-a trezit Nick
Filakia polla

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd

Mergi la inceput