Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Geia sas geia sas!!
Wooowww vad miscare pe front!! Ma bucur!!
melina mult succes fetei la scoala!Cred ca de-abia astepti sa incepeti dansurile!Si mie mi-e dor de dansuri si de spectacole...In alta ordine de idei stii ca Melina o cheama pe fata lui Despina Vandi. Unde vreti sa petreceti Rev-ul?
Frappe-ul aici nu se fac cu inghetata.Pui 2 lingurite de ness,zahar (cat doresti) si putin apa si bati cu un mini-mixer.Dupa aia pui gheata,apa si lapte daca vrei.Eu ador laptele lor condensat despre care povestea Artemis

Artemis ce-ti mai face flacaul??

Mai veste mare : NE-A IESIT UN DINTZISOR!! Unde credeti??? SUS IN STANGA!!! Si eu care vanam gingia de jos...
Sa-mi tineti pumnii...maine mergem la vaccin si ce-o sa mi se rupa inima cand o sa-l vad cum plange....

Ha ha haaa faza cu "gamoto"...ce-am mai ras!Pai tu raspunde-i "gamoto kinonia sou"! E urat dar na....Oricum deja la ei nu se mai considera "gamoto" jignire ca la cat de des o folosesc....

Sorry ca n-am mai scris dar zilele astea si-a tot facut aparitia socrosenia pe la noi si a stat cu orele ca nu mai pleca...si dupa-amiaza spre seara am iesit la plimbare.
Acum va pupicesc si va doresc noapte buna! filakia koritsia!

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Filmuletze:
www.dropshots.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Kalimeraaa
Mama ce vreme urata in Bucuresti!
Polixeni felicitari pt dintisor! Sa fiti sanatosi si sa incepeti rontzaiala cat de curand! Chiar plange asa de rau la vaccin?
Matei nu plangea foarte tare, nu il puneam pe pat acolo, ci il tineam eu in brate si il pupaceam, etc, tot felul de chestii sa uite. Si a scanit de fiecare data doar la intepatura, apoi a uitat. Acum e mai mare, cred ca deja o sa inteleaga ce i se intampla la urmatorul vaccin.
In rest........facem nazbatii! E primul care ajunge la telefoane cand suna, daca aude interfonul da peste mine si vrea sa fie primul si urla: "abpas abpas", stie melodiile de la mobil si m-a surprins cu o chestie....... Pt iubitul meu mobilul are melodia Annei Vissi - Ti na thimitho ti na ksexaso. Cand o aude zice "abi abi" adika iubi iubi. Tot abi ii zice si lui. Iar daca se intampla sa pun muzica si aude vreo melodie care e folosita si pt mobil se preface ca vorbeste!
Zilele trecute am facut bilantul distrugerilor: 1 telefon mobil, 2 tel fixe (se pune si cel folosit acum pt ca e lipit cu tape), 2 tastaturi, 1 telecomanda, 1 mouse, 1 microfon. Si lista ramane deschisa!
Aaaaaaaaaa!Si faza cu televizorul daramat. Nu stiu prin ce minune aparatul nu s-a dezmembrat, insa in ziua aceea erau la noi in vizita prietena mea si baietelul ei un pic mai mic decat Matei. Copiii se jucau in sufragerie iar noi gateam ceva. Asa ca, obisnuite sa ii lasam sa se desfasoare singurei prin casa, nu am prins decat finalul fazei. Matei fugea catre hol, iar celalalt era cu televizorul peste picior. S-a ales doar cu o vanataie si o sperietura zdravana, insa de atunci ii supraveghem pt ca am vazut ce inseamana munca in echipa! Inca nu am descoperit cine a tras televizorul de pe biblioteca, insa bine ca nu a fost mai rau.
Cam asta despre Matei si nazdravaniile lui.
Va fi greu pt noi zilele astea pentru ca ploua si trebuie tinut in casa..... O sa stea numai prin hol si se va incalta cu tot ce poate, se va izbi in usa, va face tot ce stie ca nu are voie doar doar ma razgandesc si il scot la aer! Incerc sa fac un plan poate facem o vizita cuiva si uitam de vremea asta mohorata!
Filakia polla fetele!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor
ma primiti si pe mine la voi?poate se lipeste si de mine ceva greaca.desi n am vizitat inca grecia,m a fascinat totdeaunavoi ati citit"Legendele Olimpului"oare se mai gaseste prin librarii?

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Carolada bine ai venit!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

KALHMERA fetele!!!
Carolada kalos irthes!!Adica bine ai venit si ne bucuram ca ni te-ai alaturat!!

Artemis mai da nazdravan mai e si Ubitu tau!Ce-am mai ras de faza cu TV-ul!!! Si al meu face zuzunies dar inca nu chiar asa...dar ma astept cand o mai creste! Am facut si vaccinul ...a fost ok,n-a plans prea tare numai ca eu cu tipa aia de la policlinica ne avem asa .Tot timpul are cate ceva de comentat si ma dispera...In sfarsit....
Dar mai, sa va tratez cu un frappedaki ca doar e ziua mea de nume!!!!Mi-am adus si eu aminte azi cand am primit un sms de la niste prieteni!Eu sunt obisnuita sa sarbatoresc numai de SF.ELENA (ca ma mai cheama si asa)dar aici tb sa ma obisnuiesc si cu SF.POLIXENIA.Aici s-a nasolit rau vremea...e frig,bate vantul,ploua...bleahh .Vorba lor "Kanei krio,kairos gia duo"("e frig,timp de giugiulit"-am tradus pt cei care nu stiu greaca).

Melina pe unde esti??

Mergi la inceput

KALHMERA fetele!!!
Carolada kalos irthes!!Adica bine ai venit si ne bucuram ca ni te-ai alaturat!!

Artemis mai da nazdravan mai e si Ubitu tau!Ce-am mai ras de faza cu TV-ul!!! Si al meu face zuzunies dar inca nu chiar asa...dar ma astept cand o mai creste! Am facut si vaccinul ...a fost ok,n-a plans prea tare numai ca eu cu tipa aia de la policlinica ne avem asa .Tot timpul are cate ceva de comentat si ma dispera...In sfarsit....
Dar mai, sa va tratez cu un frappedaki ca doar e ziua mea de nume!!!!Mi-am adus si eu aminte azi cand am primit un sms de la niste prieteni!Eu sunt obisnuita sa sarbatoresc numai de SF.ELENA (ca ma mai cheama si asa)dar aici tb sa ma obisnuiesc si cu SF.POLIXENIA.Aici s-a nasolit rau vremea...e frig,bate vantul,ploua...bleahh .Vorba lor "Kanei krio,kairos gia duo"("e frig,timp de giugiulit"-am tradus pt cei care nu stiu greaca).

Melina pe unde esti??

Pozici :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Filmuletze :
www.dropshots.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Polixeni multi pupici si La multi ani!
Sunt in mare graba. Trebuie sa imi hranesc copilu, apoi il cazez la mama si fug la maternitate pt ca a nascut prietena mea!
Asa ca va pup pe toate si va scriu mai pe seara.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

multumesc fetelor de primire,sunteti niste dragute
polixenisa traiesti cu numelesi mersi ca traduci ,asa mai invat si eu cate ceva
artemisce are prietena ta,fetita sau baietel?sa i traiasca in orice caz si sa fie sanatos!
eu una sunt inconjurata numai de gravide sau foste ,o vecina a nascut un baietel,prietena mea moldoveanca o fetita,o alta prietena brazilianca are gemeni,fetita si baietel,mai are vreo 2 luni,abia astept sa i vad.
pupicei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Polixeni(multi straini????)te pupi si hronia polla pt onomastica!!! uite ca am auzit strigatul tau si am venit;vremea e nasoala si la Romanica, ploua, se opreste iar ploua, bate vintul,cihhhhhhhhhhh;ieri am vrut sa intru putin la voi sa va salut dar am alergat bezmetica pe la birou si n-am apucat, acum seara n-am mai rezistat;chiar, prinzi ceva la tv emisiuni din Ro?ce zici de noi cu francofonia asta, tara arde si noi ne pieptanam!!!!
eu am avut pina anul trecut tv ERT, ma uitam ca mitza in calendar la ei si cel mai mult imi placea simbata seara ca era un chef acolo,dansau de rupeau!!!
Artemis, la ce maternitate s-a produs minunea? cit mai e scorul?
Carolada, ma che fai, ne leshi cu ochii in soare? unde e saitu' bre?
kalinihta,

M.

Mergi la inceput

va multumesc pt urari!sunteti niste dragutze!

Melina n-am inteles faza cu strainii ce mi-ai scris in paranteza ... .Chiar acum ma uit la emisiune d-aia de muzica ce o dau ei sambata seara si tocmai pusesera melodia "Tornero".Are un succes aici mai ales ca juma din melodie o canta una de p-aici in duet cu Traistaru.

Artemis sa traiasca bebeu prietenei!!ce e fetita sau baiat?

carolada ce-i cu site-ul ala?te ocupi de asa ceva?mai zi-ne despre tine.ai copii,catel,purcel,etc...

Sa-mi ziceti si mie cum a fost prima zi la Uniune,da?Mai continuati cursurile de lb.greaca?
Filakia

Mergi la inceput