Grecia la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Artemis1578 spune:
Grecoaice, tare greu merge! Tre sa deschid subiectul, daca am norocul sa imi ia comanda de "raspunde la subiect", sa dau copy la ce doresc sa postez si apoi sa fac paste in alta pagina!
Suntem bine, Ubitu a inceput sa mai manance, dar tot protesteaza la sirop. Ala pt apetit e mai bun la gust, dar Vitamina B chiar e scarboasa. Da din cap si striga "data data!".Adica "gata". Inca 2 zile si terminam si cu astea.
Azi am fost si eu la un interviu (ca tot vorbeati de schimbat jobul), nu sunt foarte convinsa de ce am auzit, banutii sunt mai buni decat cei pe care i-as castiga in mod normal, insa si munca e mai multa si mai obositoare psihic, iar minim 10 ore pe zi de lucru inseamana ca imi raman maxim 2 pe care sa le petrec cu Matei, ceea ce nu ma incanta deloc!
Pup tot de kiries si fug pt ca s-a trezit copilul.
Anka si Ubitu
melina34 spune:
kalimera,kalo sas vrika!
mi+a fost dor de voi 2 zile si cred ca site+ul a avut buba ca nici eu n+am putut intra,
ce ploi fratioare in Ellada,inundatii in Thessalonic, nashpa vremuri pe+acolo, va doresc sa iasa soarele urgent!!!
multumesc pt incurajari fetelor, incerc sa dau delete la ce mi se intimpla dar fiecare zi aduce noi porcarii!!!
polixeni, ce vraji a mai facut scortoshenia?
artemis,te admir darling ca iti cresti bb+ul solo, bravo,bravo sa stii k eu sint cam feminista si militez pt schimbarea mentalitatilor,ce a patit bb de e malad?
pupix tuturor,
M.
Aldebaran spune:
Buna fetili! Unde sunteti, slaba miscare vaz.. Acu' ca s-a reparat si forumul, cel putin mie imi merge.
La noi s-a mai incalzit, ce bine, ca nu-s pregatita sufleteste inca pt. iarna.
Piticu' e un miorlait zilele astea, nu-i convine nimic, ii iese o maseluta si il supara. De la un timp se tine numai dupa fusta ma-sii, nu vrea la nimeni nici la ta-su macar, el care radea mereu si era prieten cu toata lumea.
Am trecut doar sa va pupicesc, ma duc acu' sa-i dau sa pape.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie
zuzunaki spune:
Si de la mine filakia!si efharisto de raspunsuri.Nu ma mai laudati atatca in ultimii ani de biberonit,schimbat pampersi si ate stresuri legate de sarcina si 2 nasateri mi s-au cam atrofiat neuroniisi am capatat lacune masive ce necesita recapitulari serioase.Dar sper sa-mi revin si sa ma ocup si de partea profesionala macar 1h-2 pe zi.
Picii mei sunt raciti ambii,muciosi si alte cele...De vreo 4 zile...
Va pup si zi buna cu soare sa aveti!
Mai trec
Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina
Nastea23 spune:
Buna Fetelor,
cind am fost in Grecia am mincat: macaroane numarul 10 cu carne marunta si cu o crema deasupra totul facut la cuptor.
Poate imi aduce aminte cineva denumirea in greceste si plus la toate receta? Indeosebi crema cum se face?
(Cred ca e o crema bechamel dar nu sunt convinsa).
Multumesc.
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by Nastea23
Buna Fetelor,
cind am fost in Grecia am mincat: macaroane numarul 10 cu carne marunta si cu o crema deasupra totul facut la cuptor.
Poate imi aduce aminte cineva denumirea in greceste si plus la toate receta? Indeosebi crema cum se face?
(Cred ca e o crema bechamel dar nu sunt convinsa).
Multumesc.
pastizio se numeste.Vin cu reteta azi pe seara sper,dupa ce o intreb pe soacra-mea.Ca de cand ma bate si mama la cap...Sos bechamel,intr-adevar.
Unde sunteti kiries?
Kali mera na exete!
Artemis1578 spune:
Kalimera kalimera!
Eu iar pe fuga.............abia am venit de afara, sunt obosita fizic si psihic! Matei al meu si-a revenit si e de o energie debordanta, a mancat de-a rupt pana la ora asta, astept sa adoarma sa ma linistesc si eu macar jumatate de ora.
As pune eu reteta de pastitio, insa nu mai tin minte exact cantitatile pt. sos, eu cumpar plicuri si adaug lapte apoi il bat cu mixerul. Fac mancarea asta cel putin o data pe luna, ne place la nebunie.Am gasit niste retete de besamel pe net, insa parca nu sunt la fel cu cea pe care o stiam si am uitat-o .
Grecoaicelor va pup si alerg sa hranesc to paidi.
Filakia polla si hai sa kotsobolim un pic!
Anka si Ubitu
melina34 spune:
yasas zuzunaki,
uite k am aparut eu, cam tarziu dar am alergat dupa niste acte pierdute pe care le+am regasit in sfarsit, m+am inscris la un master acum o luna si imi pierdusera dosarul!!!!!pe unde or fi gagicile?
artemis+poli+alde+caro+ennna perimeno !!!
M.
Polixeni spune:
Kalimera kyries!
Acum ca mi-a adormit cupilu am intrat si eu pe net.La noi e o vreme de kko...a plouat si aseara ,azi e innourat.
Ieri am fost la cautat de pantofi de toamna...aici sunt extremele...ori papuci ori cizme.Iar pantofii de toamna sunt niste balerini,cu varful f. rotunjit si cu muuuuuulte paiete si sclipici de parca esti glob de pom de iarna.O sa mai caut si nici macar nu sunt reduceri...
Uuuu vad ca vb despre pastitzio...n-am mai facut de multisor.Crema aia beschamel cred ca se face din oua (1 sau 2),faina,lapte si putin unt si sare.Amesteci pana se ingroasa,dar la foc mic.Eu azi pregatesc mprizola cu patates sto fourno.
Meeei dar nu v-am dat vestea a mare :DUMINCA PLEACA SOCROSENIILE IN SALONIK PT APROX 1 SAPT!!! Ouufff o sa fiu si eu linistita cateva zile....
Voi ce noutati mai aveti?P-aici sunt greve ale profilor,hop si elevi alaturi de ei,in weekend sunt alegeri..nebunie mare.
V-am pupicit !
Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
zuzunaki spune:
Geia sas!
Azi am fost in plimbari prin Stuttgartsi la meci(Vfb Stuttgart-Leverkusen)-care meci a fost superrrrrr!Mi-am achizitionat o pereche de pantaloni faini gri 2 degete deasupra genunchiului.daca mai imi iau o basca in carouri zici ca-s Sherlock Holmes
Voi unde umblati?Tot plimbareli si shoppinguri?Cred ca Xeni la ora asta e la buzukia si da de baut in "cinstea"plecarii soacrei.Hihihi!
Artemis,
ma bucur ca e bine pustiul.Pupicei!!!
Ratzetade pastitsio si scuzele de rigoare ca n-am reusit aseara s-o postez:
Se fierb macaroanele(groase de preferinta;noi folosim Barilla nr.10).Cand sunt gata se clatesc sub jetul de apa rece.Se dau prin blender(sau pe razatoarea fina)2 cepe si se calesc f putin in ulei,apoi se adauga carnea tocata(1kg).Se amesteca bine cca 20 min pana este carnea bine facuta.Apoi se adauga suc de rosii(cam 400ml),patrunjel tocat fin ,sare si piper dupa gust,lasand compozitia pe foc inca 15-20 min.Separat de rade cascavalul(500 gr).
Pe o tava se intinde unt,si se pune jumatate din macaroane.Deasupra lor se presara un strat de cascaval si unul de compozitie(carnea tocata),restul de macaroane si deasupra cascavalul ramas.Peste cascaval se mai poate adauga si putin pesmet in ploaie.
Sosul bechamel:2-3 linguri d eunt,6 linguri de faina,sare si 1,5 l lapte se fierb pana se ingroasa putin compozitia.Cand este gata se toarna in tava.
Tava se baga la cuptor si se lasa pana pastitsio prinde o crusta.
Pofta buna!sau KALI OREKSI!